program mapy sveta
-
pegasusss
Light Professional
program mapy sveta
Ahojte , neviem ci som to dal do spravnej sekcie , ak nie prepáčte , hladám program , kde je vlastne zobrazena politická mapa sveta a v tom programe môže človek kliknúť na jednotlivý štát , a v ňom môže buď vložiť nejake obrázky alebo spravit nieco podobné ako excel a vpisovat tam nejake údaje ( presnejsie ako si to predstavujem , zbieram mince a predstavoval by som si tento program tak , že napíšem tam urcite obdobie napr. 1945-1992 , dalej tam dam napr. poćet mincí , obrázky z predu/zo zadu ako vyzerali , roky v ktorých boli vyrazene a roky ktoré už mam ( roziel vo farbach ) a podobné veci ) neviem , nenašiel som ziadny taky program a ak by som chcel niekoho poprosit o naprogramovanie nejakeho pod. programu kde by som to mal napisat/ koho poziadať ? ďakujem.
Re: program mapy sveta
daj to do sekcii programovanie, ale zadarmo ti to asi nikto nespravi. tu aplikaciu ti bude vediet spravit vela ludi, zalezi uz na tebe ze co si vyberies (web, desktop, mobil,...)
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ono by sa to dalo aj v tom Exceli ale okrem tých obrázkov. S nimi si Excel nerozumie.
A pokiaľ by si sa pobavil s nejakými makrami a filtrovaním a spravil takú pseudo DB, tak by to bolo ťip ťop.
A pokiaľ by si sa pobavil s nejakými makrami a filtrovaním a spravil takú pseudo DB, tak by to bolo ťip ťop.
-
rastikbart
Medium Star
obrazky sa daju vkladat cez hypertextove odkazy
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: