Samsung Galaxy S4 - udajne ''lagy''
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Galaxy S4 - udajne ''lagy''
Jacobs322 - ak chceš telefón na telefonovanie a sms, poprípade internet, ale nezáleží Ti na vzhľade a kvalite a vôbec na výdrži a často Ti padá mobil do horúcej čokolády, vody a si v prašnom prostredí, vezmi Zko. Ak chceš imagovku, ktorú má síce každý retard, ale je to "klasika", tak vezmi SGS iV. Ak chceš poriadny stroj, so super funkciami, obrazom aj zvukom, vezmi One.
No zas ale HTC one to uz je moc drahe - ako vyse 600 € za mobil zas nechcem vyhodit 
A myslis ze S4 ma kazdy ? aj ked to mi je jedno ale bojim sa tych lagov co tam zevraj su...
A nad Xper. Z som rozmyslal preto lebo ma dobry vykon a je dobre optimalizovana narozdiel od S4 - tvorky
A myslis ze S4 ma kazdy ? aj ked to mi je jedno ale bojim sa tych lagov co tam zevraj su...
A nad Xper. Z som rozmyslal preto lebo ma dobry vykon a je dobre optimalizovana narozdiel od S4 - tvorky
-
uplink
VIP
A na to si ako došiel, že je optimalizovaná? Tým že Sony úplne dlabe na diverzitu svojich mobilov, všade rve ten istý systém s tými istými funkciami, tak má tie isté klady a zápory ako ostatné. SiV aj keď má nejaké chyby, tak ich Samsung určite opraví. Čo sa nedá povedať o Sony. Síce sa starajú lepšie o svoje mobily po SW stránke ako SE, ale stále to nie je nič moc. Napríklad to čo spravili s Pčkom, to je otras, po update na 4.x.x. A do teraz ani chýtu ani slychu po update. A dovolím si tvrdiť že bugy sa dajú zohnať za jeden deň a za druhý fixnúť. A koľko prešlo od updatu a *ebú na to.
No ok tak asi ta S4 a este preco si povedal ze to ma kazdy retard ?
ved to nie je take lacne a len nedavno vyslo 
Uplink si zabil .
." Imidzovka ktoru ma kazdy retard ":D .1. Jeden z najdrachsich a naj mobilov na trhu.takze asi kazdy retard
2. Imidzovka ? Praveze samsumg ma fony vsetky na jedno kopyto , cize s imidzovkou to ma spolocne "vela". Co si popisal je pravda ale s telefonom ktory si spomenul na konci .
Jacobs332. Nebudem Ti radit co mas kupit. Len za seba Ti napisem ako majitel S4 ze ziadne lagy memam a to v mobile mam dobre natlacene applikacie ktore aj casto vyuzivam .
No po precitani pravdu poviem ako som zacal vyberat novy mobil tak som od zaciatku chcel SG S4 ale zacali ma lakat aj ostatne ako to Ztko napriklad alebo HTC one (aj ked je dost dost drahe) ale tak asi sa vratim spat k tej SG S4 a kupim tu :*
Ja si tiež myslím, že imidžovka je skôr htc one ako galaxy s4.
Jacobs322: jednoznačne ber galaxy s4. Keď sú v galaxy s4 nejaké chyby tak samsung to opraví aktualizáciami. A pri tomto modeli máš istotu, že bude minimálne 2 roky aktualizovaný.
Jacobs322: jednoznačne ber galaxy s4. Keď sú v galaxy s4 nejaké chyby tak samsung to opraví aktualizáciami. A pri tomto modeli máš istotu, že bude minimálne 2 roky aktualizovaný.
Sprav ako som spravil ja a budes spokojny
. Precital som par recenzii, pozrel par videii, presiel par for a to hlavne, porovnal som vsetky mobily ktore som zvazoval osobne ci uz na pri znamych alebo na predajni (cize som ich drzal v rukach a poskusal co to je zac ) a tak som sa rozhodol. Na forach mozes zistit len to ze si retard ked kupis nejaky fon lebo si nekupil to co Ti ten dotycny radi resp. co ma on . .takto potom zistis ze 90% recenzii Ti povie ze je to spicka na trhu a ked si ho vezmes do ruk prvy krat pripadne porovnas tak sa vtom len utvrdis
. Ale kazdy mame iny vkus. Je to len na Tebe
-
uplink
VIP
Yogi120 - cez 50 mojich klientov má SGS iV, zvyšok iPhony. Proste každý retard. One nemá nikto, doslova. Len ten chalan čo som ho dnes stretol v alza.sk
Nevypoveda to skor o kvalite ako retardacii ? .nie je skor na dusevnu chorobu nezobrat mobil len za to ze ho ma vela ludi tak radsej zoberiem nieco ine len nech som odlisny 
Ved uz sa sam seba opytaj. Preco tak drahy telefon berie tolko ludi ked v podstate sa podoba na kazdy vo svojej znacke cize vyzorom nie je nicim zaujimavy
..silou mocou sa odlisovat aj za cenu kvality . Tak kto je potom retard co chce mat mobil ako imidzovku ? . 
Duševna choroba je si zobrať S3 ktorý laguje a One X nie, alebo zobrať S4 ktoré laguje namiesto One.Yogi120 napísal:Nevypoveda to skor o kvalite ako retardacii ? .nie je skor na dusevnu chorobu nezobrat mobil len za to ze ho ma vela ludi tak radsej zoberiem nieco ine len nech som odlisny
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2013, 20:33)
Cenou kvality? Really?Yogi120 napísal:silou mocou sa odlisovat aj za cenu kvality .
Dalsi imidzak
.. neviem co su to za s4 co laguju . Mne nelaguje nic. A komu aj ano vraj vysiel update ktory to riesi, takze retardacia sa posuva na druhu stranu imidzakov 
Keď s ním iba telefonuješ
Ale každopádne S3-ka bol najpredávanejší mobil a bol dosť za bugovaný. S4 som v ruke nemal, takže osobne skúsenosti nemám.
No, samozrejme tu SG S4 najprv idem vyskusat to je jasne nebudem kupovat mobil ktory som vzivote nedrzal v ruke 
1. Pises ze s nim ina telefonujem a nevies ci je to pravda je uz ozaj znakom niecoho
.. vyuzivam mobil casto a praveze telefonujem najmenej z tych vsetych veci. 2. Pises tu o mobile ktory si nemal ani v rukach ? .. takze uz viem ze Ta mam brat len ako srandistu ..... radsej 
-
uplink
VIP
Yogi120 - lebo 90% majiteľov je ex-majiteľmi S3, je to niečo ako vziať iP5 keď máš 4S, chobotina pre chobotov. A tak isto vziať plastový patok, ktorý je krehký a má chatrný zvuk, keď môžeš mať za rovnakú cenu stereo zvuk a beats acceleration? Len retard, nikto iný 
A keď bola na svete SII [posledný dobrý mobil od Samsungu], tak ho nemal skoro nikto, keď prišla stupídna SIII a SiV a s nimi giga reklama na štýl Apple, zrazu ich začali všetci kupovať. Ale máš pravdu, tí ľudia ho majú preto že je dobrý a kvalitný
A keď bola na svete SII [posledný dobrý mobil od Samsungu], tak ho nemal skoro nikto, keď prišla stupídna SIII a SiV a s nimi giga reklama na štýl Apple, zrazu ich začali všetci kupovať. Ale máš pravdu, tí ľudia ho majú preto že je dobrý a kvalitný
Ja som S3 nemal. Naposledy s1 a dvojku som nechcel bo sa prehrievala a boli s nou problemy ale ako vidim mas prehlad
.. krehke telo mozno ma vdaka plastu ale najviac krehky je displej tak isto ako aj na One a kazdom fone a preto si nan musis davat rovnako pozor ako aj na kovovy mobil. Pis si co chce a ja Ti tvoj nazor neberiem ved uz co si napisal na zaciatku mi dalo jasne najavo ze ma ani nezaujima. Ja mam tiez svoj kedze som oba tieto mobily drzal v rukach a jasna volba bola pre mna s4 a to uz na prvy pohlad na ten displej a po case skusania aj na druhy pohlad jasna volba .
No tak pomaly, mobil som v rukach mal ale zatial len tak zbezne lebo som na to nemal vela casu - ale planujem ho obzriet lepsie ale - tak co je na tom ze som sa spytal na fore ??Yogi120 napísal:Pises tu o mobile ktory si nemal ani v rukach ? .. takze uz viem ze Ta mam brat len ako srandistu ..... radsej
A nie, nie som ex - majitelom S III