http://www.google.sk/search?q=maserati+ ... ih=335#p=0
V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ?
no podla mna aj teraz, talianske interiery zo 70. a 80. rokov su u mna top... pozri si take stare alfy romeo, lancie alebo maserati 
mne pacia tie sucasne moderne, ajked su urcite kazivejsie kedze je vsade ta elektronika
a taky volant potiahnuty alcantarov mmmm
a taky volant potiahnuty alcantarov mmmm
-
hojko
Site Admin
Porsche Panamera 4, 3.6 liter, 224kW 
Co si pamatam, tak
Spolujazdec
Audi Q7 3,0 TDI (2 turba tusim mi hovoril majitel)
Audi A6 3.0 TDI rv.2005
BMW 530D starsie, asi 2000rv cca
Sofer
Mitsubishi Lancer X ale bola to len slaba 1.5, 110 koni tusim, bolo to fakt lenive, skoda
Soferoval som vela aut, ale tieto mi ostali v pamati ako najlepsie
Spolujazdec
Audi Q7 3,0 TDI (2 turba tusim mi hovoril majitel)
Audi A6 3.0 TDI rv.2005
BMW 530D starsie, asi 2000rv cca
Sofer
Mitsubishi Lancer X ale bola to len slaba 1.5, 110 koni tusim, bolo to fakt lenive, skoda
Soferoval som vela aut, ale tieto mi ostali v pamati ako najlepsie
Focus II ST300; BMW M3 e36+e36 drift car; BMW M3 e46; BMW M5 e39 3,9l Nurgburgring edition; Nissan Sylvia (ziadna raketa ale pocitovo skvele); Nissan 350Z, Audi S4, S3(320hp+), S2(380hp+)
Mna bavia skor tieto sportove srandicky ako nejake tazkopadne obrovske auta
Mna bavia skor tieto sportove srandicky ako nejake tazkopadne obrovske auta
-
hojko
Site Admin
Vcera som mal moznost povozit sa na Audi A6 3.0TDI Quattro, bi-turbo s vykonom 313 koni. No skutocna lahoda, ci uz spracovanie, moznosti nastavenia alebo jazdne vlastnosti. Skoda tej ceny 
-
KaptMichal
King
BMW 1 2.0i, auto sedelo ako pribite aj pri 180-ke na okreske, skutocna radost z jazdy...
-
Yos
Professional
Dostala sa mi do ruk Audi A6 S-line 4.2l a mozem tvrdit, ze v nicom lepsom som sa zatial nevozil. Lava noha vylozena a jazda po BA bola krasny pozitok. Neskutocne nadherny zvuk motora. Zial, predane za 10 000e 
/preklep. nie je to S6, ale A6 s-line
Tak S6 ci S-line 
-
Hellboy248
Guru wannabe
v com je rozdiel? vzdy som pokladal s6 a A6 s-line za to isteHegy napísal:Tak S6 ci S-line
krasny pohlad aj na tu spotrebu co?Yos napísal:Dostala sa mi do ruk Audi A6 S-line 4.2l a mozem tvrdit, ze v nicom lepsom som sa zatial nevozil. Lava noha vylozena a jazda po BA bola krasny pozitok. Neskutocne nadherny zvuk motora. Zial, predane za 10 000e
S-line je len vizualny packet, v Sx je iny motor
-
Yos
Professional
250 km/h- spotreba 27l/100km a to sme nemali zapnute "s" . Nastastie toto som siel ako spolujazdec.
+podvozok +brzdy
Yos: "S" len drzi vyssie otacky, takze pri 250 je uplne jedno ci mas "D" alebo "S", pretoze toci maximum co moze. Na okreskach pri predbiehani ale vyborna vec. 
-
Yos
Professional
pravda, ze to len vytaca otacky. keby sme mali "s" tak dame viac, nakolko kym dal tych 250, tak uz musel pomaly brzdit. Keby sme mali "s", tak by sme stihli dat mozno aj viac. Kazdopadne to bol zazitokmiso03 napísal:Yos: "S" len drzi vyssie otacky, takze pri 250 je uplne jedno ci mas "D" alebo "S", pretoze toci maximum co moze. Na okreskach pri predbiehani ale vyborna vec.
Pri linearnom zrychleni je jedno ci D alebo S cas bude rovnaky, tam ide skor o to ze S drzi auto v "dynamickejsom" rezime, pri brzdeni podraduje a pri ustalenom plyne drzi otacky v v spektre dobreho zatahu motora.
250 a nebyt sofer ufff... musis teda verit vodicovi
Tak ked uz si niekto to auto kupi tak hadam aj bude mat co to odjazdene 
Ako sofer:
Audi Q7, 4,2 TDI v plnke, super povozenie, na take hebedo aj slusna akceleracia aj ovladatelnost
Ako spolujazdec:
Ford Focus RS MK2 tusim 300hp - tiez neskutocna pecka, ale strasna chyba predohrab som samosvorom.. to hrabalo este v trojke na suchom asfalte. zvuk vonku to je nieco nezabudnutelne ale zvnutra nepocut skoro nic
Audi S2 Quattro Coupe - to ma previezol kamarat, vykonovo bola niekde okolo 300hp, ale nechcem hovorit o vykone. nie je proste normalne, ako to auto sedi pod plynom v zakrutach a nehovorim o tlmicoch, ktore to mali uz za sebou. To bol asi naj zazitok pre mna. Spolupraca Audi a Porsche v 90 rokoch proste ukazala svoju silu... fakt na vyse 20 rocne auto, klobuk dole...
Audi Q7, 4,2 TDI v plnke, super povozenie, na take hebedo aj slusna akceleracia aj ovladatelnost
Ako spolujazdec:
Ford Focus RS MK2 tusim 300hp - tiez neskutocna pecka, ale strasna chyba predohrab som samosvorom.. to hrabalo este v trojke na suchom asfalte. zvuk vonku to je nieco nezabudnutelne ale zvnutra nepocut skoro nic
Audi S2 Quattro Coupe - to ma previezol kamarat, vykonovo bola niekde okolo 300hp, ale nechcem hovorit o vykone. nie je proste normalne, ako to auto sedi pod plynom v zakrutach a nehovorim o tlmicoch, ktore to mali uz za sebou. To bol asi naj zazitok pre mna. Spolupraca Audi a Porsche v 90 rokoch proste ukazala svoju silu... fakt na vyse 20 rocne auto, klobuk dole...
-
Yos
Professional
Ako pravdu, nebolo mi vsetko jedno. Ked uz v audine citis, ze sa vsetko klepe, tak ti stupa tlakHegy napísal:Pri linearnom zrychleni je jedno ci D alebo S cas bude rovnaky, tam ide skor o to ze S drzi auto v "dynamickejsom" rezime, pri brzdeni podraduje a pri ustalenom plyne drzi otacky v v spektre dobreho zatahu motora.
fuxxo v plnke hej? Hlavne ze jeden dopl ok vyplni
iny.. pri skode plnka pochopim ale pri audi bmw a
premiovkach pochybujem ze si mal plnku
iny.. pri skode plnka pochopim ale pri audi bmw a
premiovkach pochybujem ze si mal plnku