V com vytvorit takuto WWW?
V com vytvorit takuto WWW?
www.9literfilmy.pl
Velmi sa mi pacia tie efekty, to ako spravim vo Flashi ci jako je ta stranka robena? Nejaky link na tutorial?
Dakujem vsetkym profikom v html.
Have a nice day
Velmi sa mi pacia tie efekty, to ako spravim vo Flashi ci jako je ta stranka robena? Nejaky link na tutorial?
Dakujem vsetkym profikom v html.
Have a nice day
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: V com vytvorit takuto WWW?
Hej je to flash, a je hnusný, zastaralý a bez nápadu. Celé to zbúchaš aj v html5 [java scripte], s prstom v nose.
fuha to naozaj je take jednoduche? Ja mam dreamweaver a moja stranka je staticka nehybe sa, rad by som tam pridal tie efekty, nevies co mam zadat do google aby som nasiel nejaky tutorial???
Chcel si povedat s prstom v riti, nie ??uplink napísal: Celé to zbúchaš aj v html5 [java scripte], s prstom v nose.
-
PhYs0c
King
Kazdy podla svojho gusta
za 5 minut to zbucham??? ale to menicko animovane na zaciatku s vyberom jazyka sa robit najprv v com Adobe Flash ci rovno v Dreamweavri???
lebo to neviem spravit
lebo to neviem spravit
-
audiotrack
VIP
ak to chceš vo flashi, tak v adobe flash. Ak to chceš cez html a javascript, tak (napríklad aj) v tom dreamveaweri. Každopádne k jednej aj druhej variante potrebuješ čo to vedieť, a teda si ten prst do nosa nepchaj. Zas tak jednoduché to nebude
diky som myslel ze sa tomu povenujem lebo staticky web sa da ked mam cas ale teraz som nespravil skusky tak zas daco do toho 
snad sa k tomu dostanem
snad sa k tomu dostanem
-
weroro
Flash coder
Radšej sa uč na opravné, to bude lepšie strávený čas.
jj diky za radu som teraz riešil zostavu som nemohol nikoho zohnat tak za 350 z gigastore som objednal nakoniec, donesie kurier v piatok... tesim sa
a dneska som konecne rozchodil moj original cd key na adobe master collection
len v tom vediet robit
a dneska som konecne rozchodil moj original cd key na adobe master collection
...nejak odveci pises...
K teme: hocijaku stranku, ktoru si poslal by som pri prvom nacitani okamzite zavrel (ak by som na nej nehladal dolezite info, ktore neviem najst inde). Cim je web jednoduchsi (z pohladu pouzivatela), tym sa tam budu ludia skor vracat. Ked kliknem na nejaky odkaz, tak ocakavam, ze sa mi otvoria informacie, na ktore som klikol - a nie ze musim cakat kym sa dokonci nejaka animacia.
K teme: hocijaku stranku, ktoru si poslal by som pri prvom nacitani okamzite zavrel (ak by som na nej nehladal dolezite info, ktore neviem najst inde). Cim je web jednoduchsi (z pohladu pouzivatela), tym sa tam budu ludia skor vracat. Ked kliknem na nejaky odkaz, tak ocakavam, ze sa mi otvoria informacie, na ktore som klikol - a nie ze musim cakat kym sa dokonci nejaka animacia.
aku stranku myslis napriklad? ktora sa ti pacI
-
Grim
Darca
...me na napríklad páči http://www.hojko.com ...
Vsetky, na ktorych nic neblika - neviem co mam ocakavat od toho, ked kliknem na nejake tlacitko/odkaz.noob napísal:aku stranku myslis napriklad? ktora sa ti pacI
-
Michaelo
Hardcore addict
Flash Stranky su pomerne stare veci a absolutne hnusne (vacsina z nich). Vsade samy precackany spomaleny efekt, hudba, zvuky.
Sprav nejaku normalnnu stranku, na ktoru sa bude dat aj pozerat. No na to by si mal apson ovladat HTML a CSS.
Sprav nejaku normalnnu stranku, na ktoru sa bude dat aj pozerat. No na to by si mal apson ovladat HTML a CSS.
jasne HTML a CSS je malina ale databazy to je už tachšie
-
harrison314
Hardcore addict
tak obetuj par eur a nechaj si ten web niekomu spravit
-
Michaelo
Hardcore addict
A ty si myslíš že Flash stránky využívajú DB?noob napísal:jasne HTML a CSS je malina ale databazy to je už tachšie
Pekný statický web spravíš aj bez DB.
-
weroro
Flash coder
Využívajú aj DB, keď ich nerobí amatér.