už som s toho na prášky inštalovala som graficke ovládače a nič ... poradte mi čo to može byť surne ....Menší problém z grafikou
Menší problém z grafikou
čaute mam taky menší problém z grafikou predvčerom som update-ovala BIOS a jaksi sa to všetko spustilo ... ked som začala hrat MC tak mi zamrzol a preblikla mi obrazovka ako keby sa prepla grafická karta inak mam ( AMD Radeon HD 6450M
) a vyhodilo mi že Java prestala reagovať a toto mi robilo každých 10-15 minut tak som sa naštvala
a dnes som zase updateovala BIOS ( asi som spravila krvinu )... no a po spusteni ntb mi ukazalo toto
už som s toho na prášky inštalovala som graficke ovládače a nič ... poradte mi čo to može byť surne ....
už som s toho na prášky inštalovala som graficke ovládače a nič ... poradte mi čo to može byť surne ....-
lekoklatik
VIP
Re: Menší problém z grafikou
S kym S cim
Z koho Z coho
kriste pane na nebesiach -_-
//Vrat si tam povodny bios.
Mimochodom koho uz napadne vrtat sa v biose?
Mozno si sa prepla na integrovanu grafiku.
a znovu. S kym S cim, Z koho Z coho. Ty nemas gramatiku momentalne u prdele, ty ju mas rovno v prdeli.
Z koho Z coho
kriste pane na nebesiach -_-
//Vrat si tam povodny bios.
Mimochodom koho uz napadne vrtat sa v biose?
Mozno si sa prepla na integrovanu grafiku.
a znovu. S kym S cim, Z koho Z coho. Ty nemas gramatiku momentalne u prdele, ty ju mas rovno v prdeli.
Re: Menší problém z grafikou
Momentálne mam celu gramatiku u prdele ked mam problém z ntb a potrebujem ho čo najskor vyriešiť ale tu človek asi pomoc nenajde no ...
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2013, 14:21)
Dakujem všetkým že ste boli tak "velice ochotný " ale problém sa už vyriešil .....
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2013, 14:21)
Dakujem všetkým že ste boli tak "velice ochotný " ale problém sa už vyriešil .....