Pytal som sa ta na normalne otazky, ktorych odpoved jasne definuje, ako je tu sloboda regulovana a minimalizovana, odpovies mi konecne aspon na 1 z nich? Naproti tomu to co sa pytas ty je spam alebo tvoje osobne nahrazky(ake prekvapive), takze poloz normalnu otazku tykajucu sa rozoberaneho vlakna.seth82 napísal:Neodpoviem, pretože deväť desatín tvojich otázok sú vykonštruované hlúposti. Ty mi neodpovedáš nikdy, tam je ten problém. Ktorej tretej strane odosiela údaje kto? A ktoré weby vždy zvyšujú počet potrebných informácií na vyplnenie?
Problémom je, že ty si tu dokopy nič nenapísal, ak to zhrniem, je to všetko iba bezobsažný balast plný otázok, na ktoré nepoznáš odpovede. Samé "asi, hádam, možno, keby, ak, pravdepodobne" a podobne.
To, kto je schopný diskusie, nech ohodnotia iní. Ako sa tak pozerám, zatiaľ z toho vychádzam o dosť lepšie. A nauč sa písať, vráť sa späť na základnú školu, možno tam prídeš na iné životné myšlienky, ako na všetky tieto bludy, čo tu vypisuješ. Možno práve kvôli tomu je tvoj písomný prejav na takej úrovni (tvojimi super rozvytimi odstavcami - už si na úrovni "domu krási", toto nebol preklep, spraviť dve hrubky v jednom slove dokáže iba negramotný jedinec), lebo namiesto toho, aby si dával pozor v škole, čítaš supertajné správy o najtajnejších spolkoch svetaTu vidíš, že vek a vzdelanie sú dôležité, hlavne v týchto politických diskusiách. Môžeš rumádzgať, môžeš sa vzpierať, môžeš na mňa nadávať, môžeš plakať, môžeš trieskať rukami o stôl - už som to tu písal v minulosti a napíšem to znovu - názory násťročných "odborníkov na všetko" na svetovú politiku, ekonomiku a všelijaké konšpirácie beriem s rezervou. A je mi srdečne jedno, ako ťa to rozčuľuje, ako s tým nie si spokojný. Deal with it.
Dobre, konecne si to pochopil, zhodnotia to ini a uz tu nerob zavery o mojej forme viest diskusiu, slava.
K tvojim gramatickym seansam len tolko, na skole som bol z gramatickych cviceni a uloh na tom najlepsie, diktaty a gramaticka stranka slovenciny mi isla najlepsie, cize je absolutne irelevantne ako sa na to pozeras ty, tvoje skatulkovanie a nalepkovanie na zaklade par prispevkov na hojku su toho dokazom, nic o mne nevies a to ze sa pomylim v prispevku, ktoreho pointa je diametralne odlisna ako gramaticka forma je len tvoje osobne zhodnotenie, ktore nic nedokazuje.
Ja sa za odbornika na vsetko vobec nepovazujem, to je len dalsi tvoj vymysleny konstrukt, k tomu aby som pochopil par zakladnych principov fungovania a regulacie slobody ziadne vzdelanie nepotrebujem a v zivote som sa nestretol s niekym, kto toto tvrdi, takze tvoj ''nadhlad'' nad vec si aplikuj na svojich rovestnikov (kto to stale pouziva
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2013, 14:53)
Vidim ze ty si tomu vobec nepochopil a nevies ani o akej forme obmedzovania sa tu bavime, precitaj si vsetko, aj s tymi linkami. Kto povedal, ze nato aby sa sloboda regulovala a obmedzovala treba zakazat pristup na stranky ci co tocis? Tu ide o tu fikciu alebo utopiu slobodnej spolocnosti, ako nam ju dnesny svet prezentuje, pritom tu ludia nemaju ziadnu realnu moznost nieco zmenit a je im len predsuvana falosna volnost a pocit, ze su slobodni.Billy napísal: K teme: Ked vidim koraga ako neustale argumentuje znizovanim slobody jedinca na internete, tak by mohol aj prezradit, ako nejaka CIA alebo niekto iny obmedzuje jeho slobodu na internete. Je snad niekto, kto ti zakazuje nieco robit, alebo prikazuje, ktore stranky si prezerat, kam pisat a pod.? Tak potom ake obmedzovanie slobody? Na tom, ze socialne a komunikacne siete su sledovane takymito zlozkami nie je nic az tak prekvapujuce, po tom, ako tam napriklad niekto zverejnuje navody na vyrobu vybusnin. Ludia si nikdy slobodu vazit nevedeli a ani dnes nevedia a preto si uplnu slobodu ani nezasluzia.
Boze ake vybusniny, ved ty si presne ako americki uradnickovia, ked uz nevedia akym sposobom by si ospravedlnili to vrtanie do ludi a ich osobnych veci, spoja to s terorizmom alebo nejakym navodom na vybusninu