Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
Asi taká, ako vidieť Janka Slotu v kresle prezidenta. Právnickú fakultu UK nekomentujem, v posledných rokoch upadá.
Prišlo Vám už z FEIky ? Mne teraz nabehlo, že som prijatý o.O 
A kde ti to nabehlo?
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
obidve Fyziky som na TLK dal na 56b ako panAxwell napísal:uz len telekomunistov Fyziku 2, ktoru ledva dakto spravina ten odbor neodporucam nikomu, koho bavia siete a celkovo telekomunikacny smer nech ide radsej na FIIT na odbor PKSS, a odporucam skor 4 rocny.
AIckari, maju tento rok stastie fyzika je lahka a len jedna, matika - satko odchadza kazdy moze ist na skusku taky bonus od neho, dnesny prvaci to vychytaliako sa len dalo, uz len kodit musia vediet, nic viac.
Merco_ na mais (elektronickej prihláške, alebo cez webovú aplikáciu) Výsledky sú priebežné, čiže sa to môže ešte zmeniť... Ale dúfam, že nie.
Prihláška: https://eprihlaska.tuke.sk/eprihlaska/p ... atela.mais
Webová aplikácia na základe rodného čísla: https://mais.tuke.sk/index.php?m=pk_vysledok
Prihláška: https://eprihlaska.tuke.sk/eprihlaska/p ... atela.mais
Webová aplikácia na základe rodného čísla: https://mais.tuke.sk/index.php?m=pk_vysledok
Jáj, ja že STU fei...mi to bolo divné
my bad
presne, tak, fyziku kto spravi tak len tak tak, par narodenych geniusov sa vzdy najde a tak trosku zdvihnu statistiku uspenosti...MP4-27 napísal: obidve Fyziky som na TLK dal na 56b ako pan... som prave ukoncil 1 rocnik na Ing studiu a musim uznat ze to tam ide rychlo dole vodou...reklamu ta FEIka sice ma ale prd jej to je platne lebo pristup profesorov je uplne inde
Tak a vies mi povedat, co uzitocne si sa naucil ked mas uz aj 1r. Ing. studia za sebou ? myslim teraz konkretne pre tento odbor telekomunikacie.
-
MP4-27
Guru wannabe
no momentalne ma napada napriklad to ze neni vobec jedno ci ide elektromagneticka vlna nad zemou alebo nad povrchom (treba zohladnovat pri Antenach a dost podstatna vec), dalej ze vsetky mobilne spojenia su v pasme sumu a akonahle dostanes od bazovej stanice kluc m-postupnosti vyskoci tvoj signal zo sumu(je to obycajna scitacka ta m-postupnost a vdaka tomu funguju mobilne komunikacieAxwell napísal:
presne, tak, fyziku kto spravi tak len tak tak, par narodenych geniusov sa vzdy najde a tak trosku zdvihnu statistiku uspenosti...
Tak a vies mi povedat, co uzitocne si sa naucil ked mas uz aj 1r. Ing. studia za sebou ? myslim teraz konkretne pre tento odbor telekomunikacie.
ale napr. moja Diplomovka je Dynamicke pridelovanie sirky pasma v sietach HPON coz je uplne aktualna vec mas v tom celu optiku+algoritmy riadenia prevadzky pre rozne topologie sieti, naucil som sa vela o TDM a WDM coz je viacnasobne vyuzitie optickeho kabla
tak hej, moze byt uzitocne ale podla mna skor tieto veci patria pod radioelektroniku, tam sa to podrobnejsie rozobera, telekom ma vsetko vacsinou len tak z nadhladu aby sa nepovedalo, ci elektrika alebo radia, siete... ciastocne to moze nahradit CISCO akademia cely telekom, teraz nemyslim len CCNA,CCNP ale cisco ponuka aj dalsie, aj na mobilne a ine siete....
Par ludi poznam co vychodili telekom, tak vacsinou su nejaky manazeri, konzultanti, spravcovia sieti, technici pre mobilnych operatorov... Vacsiu sancu maju jedine ti, ktory pocas skoly pracuju a budu pracovat aj po skonceny skoly, v tej istej firme, v oblasti telekomu.
Na toto vsetko vsak stacilo mat strednu skolu s IT s Cisco akademiou + roky praxe alebo pocas toho robit externe skolu napr. na manazera IT. Co som pocul tak, technicky zdatnejsi su ludia co maju prax nie z FEIky, FEIkary vedia nad tim rozmyslat dlho, prilis komplikovane riesenia, niekedy to vsak vedia v hlave lepsie, no dokazat to nedokazu ako ti co v tom uz behaju par rokov, bohuzial na FEIke ziadna prax nie je, takze nejaky gymnazista co vychodi telekom na FEIke, toho vie dost teoreticky, mnohe novinky mu chybaju, prax ziadna a plat chcem obrovsky za to utrpenie co mi sposobila feika toto som len pocul, neberte to nejako vazne, mozu sa lisit fakty, ale celkovo s castou by som aj suhlasil.
Par ludi poznam co vychodili telekom, tak vacsinou su nejaky manazeri, konzultanti, spravcovia sieti, technici pre mobilnych operatorov... Vacsiu sancu maju jedine ti, ktory pocas skoly pracuju a budu pracovat aj po skonceny skoly, v tej istej firme, v oblasti telekomu.
Na toto vsetko vsak stacilo mat strednu skolu s IT s Cisco akademiou + roky praxe alebo pocas toho robit externe skolu napr. na manazera IT. Co som pocul tak, technicky zdatnejsi su ludia co maju prax nie z FEIky, FEIkary vedia nad tim rozmyslat dlho, prilis komplikovane riesenia, niekedy to vsak vedia v hlave lepsie, no dokazat to nedokazu ako ti co v tom uz behaju par rokov, bohuzial na FEIke ziadna prax nie je, takze nejaky gymnazista co vychodi telekom na FEIke, toho vie dost teoreticky, mnohe novinky mu chybaju, prax ziadna a plat chcem obrovsky za to utrpenie co mi sposobila feika toto som len pocul, neberte to nejako vazne, mozu sa lisit fakty, ale celkovo s castou by som aj suhlasil.
-
DjBass
Darca
Aj mne včera nabehlo, že som prijatý (FEI TUKE)... prijímačky som mal odpustené
-
MP4-27
Guru wannabe
ale ved aj tak to je vsetko o ludoch...ak chces byt dobry musis sa vzdelavat stale...a skola ta ma naucit aspon logicky mysliet a zvladat tlak ci stresAxwell napísal:tak hej, moze byt uzitocne ale podla mna skor tieto veci patria pod radioelektroniku, tam sa to podrobnejsie rozobera, telekom ma vsetko vacsinou len tak z nadhladu aby sa nepovedalo, ci elektrika alebo radia, siete... ciastocne to moze nahradit CISCO akademia cely telekom, teraz nemyslim len CCNA,CCNP ale cisco ponuka aj dalsie, aj na mobilne a ine siete....
Merco_ v pohode
Tiež som sa mohol vyjadriť konkrétnejšie 
DjBass, tak jasné, že ťa prijímajú, keď si nemusel robiť prijímačky...
Takže ak tie výsledky nezmenia, tak sa tam asi uvidíme...
Mimochodom koľko si mal bodov, že ti prijímačky boli odpustené ? 
DjBass, tak jasné, že ťa prijímajú, keď si nemusel robiť prijímačky...
-
DjBass
Darca
No hej, mal som tam napísane, že ich mám odpustené, no stále som stav "Prijatý" ešte nemal, tak som sa v kútiku duše bál, či sa nejedná o nejakú chybu.
A bodov 172.
Aha, tak to máš o 1 bod viacej ako ja...
A mne prijímačky neodpustili o.O
Na aku VS by ste mi odporucali ist ked som prijaty na fri uniza aj fei tuke na oboch odbor informatika. Na vzdialenosti nezalezi.
-
DjBass
Darca
NHISPVM: tak to určite záleží aj od vybratého odboru, ja mám informatiku...
Ludia neviete ako to je s internatmi na TUKE... prijaty uz som na strojnicku fakultu...ale do kedy a ako si mam podat ziadost o internat?
vie mi niekto poradit
dakujem
edit: uz som si to nasiel
edit: uz som si to nasiel
DjBass ja mám tiež informatiku... Haluz no 
čo myslíte...
FEI TUKE:
Informatika, Hospodárska informatika alebo Počítačové modelovanie ?
neviem sa rozhodnúť
nejakí absolventi alebo študenti na tých odboroch ?
http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/studi ... ke-studium
FEI TUKE:
Informatika, Hospodárska informatika alebo Počítačové modelovanie ?
Studujem HI a z tychto odborov je najlahsi, ak nemas vztah k ekonomike tak nechod, aj ked vo vyssich rocnikoch je dost volitelnych informatickych predmetov.DropDead napísal:čo myslíte...
FEI TUKE:
Informatika, Hospodárska informatika alebo Počítačové modelovanie ?neviem sa rozhodnúť
nejakí absolventi alebo študenti na tých odboroch ?
Informatika klasika- 1. rocnik matika, fyzika, elektrotechnika. Neskor tam su siete, programovanie, databazy atd. Nestudujem tak velmi neviem
Pocitacove modelovanie- samá matematika, z týchto odborov je asi najťahší, ak nevieš matiku a nemas k nej vztah tak nechod