Problém s AsusVibe2.0 a aplikáciami
Problém s AsusVibe2.0 a aplikáciami
Zdravím,
mám menší problém. Pri každom spustení notebooku mi naskočí okno s inf. AsusVibe2.0 prestal pracovať. Zavrie sa to ale po 2-20 sekundách.
Ďalší problém je, že ak chcem niekedy spistit nejakú aplikáciu (väčšinou inštaláciu niečoho), tak mi vyhodí chybu, že sa nenašla správna cesta.
Súvisí to nejak s AsusVibe?
Za pomoc ďakujem
mám menší problém. Pri každom spustení notebooku mi naskočí okno s inf. AsusVibe2.0 prestal pracovať. Zavrie sa to ale po 2-20 sekundách.
Ďalší problém je, že ak chcem niekedy spistit nejakú aplikáciu (väčšinou inštaláciu niečoho), tak mi vyhodí chybu, že sa nenašla správna cesta.
Súvisí to nejak s AsusVibe?
Za pomoc ďakujem
Re: Problém s AsusVibe2.0 a aplikáciami
Nesuvisi, preinstaluj cely Win a nasledne tam neinstaluj kraviny od Asusu, iba drivre a poriadny antivirus.
iné riešenie nieje? PC je nový (necelé 2 mesiace starý) a všetko tam už bolo nič som k tomu neinštaloval ani neodinštaloval
Ine riesenie moze byt casovo narocnejsie.. ja vzdy ked mam novy notebook, tak automaticky formatujem disk a davam win nanovo. Uprimne nenavidim vsetky "zlepsovaky", ktore tam vyrobca predinstaluje a ntb sa potom zapina 5min, kym sa otvori AsusSuperHelp, AsusAcclerator+ a podobne nezmysly.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Od Ešusu je dobrý len ich HW Monitor, ostatné je odpad, ako všetky proprietárne aplikácie ku ntbkom/desktopom. Česť výnimkám [EVGA Precision/MSi Afterburner].
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ASUS má fajn soft AI Suite 3. Jediným problémom je iba rýchlosť. NTB neriešim, tam je format C: a format obnovy prvá vec čo robím.
-
uplink
VIP
MichalkoOo - to som myslel, len som to nemtavo nazval
Ai Suite a s ním ThermalRadar a pod. vecí čo pod neho patria. Či ThermalRadar je samostatný? A asi je určený len pre Sabertoothy? Alebo aj pre ich iné dosky?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Patrí pod AI a má ho len ST.. Ale je to dosť škoda, keby ASUS integroval featurky zo ST do normálnych dosiek tak predaju ST by boli stále slušné a ASUS by nemal konkurenta.
-
uplink
VIP
Je to tak, ako píšeš. Ja som upustil od Zkovej rady pri ASUSoch po tom faux pas s USB 3.0. Otestujem si najbližšie aj HW chipset na ST a uvidím čo to dá. Škoda že ultimátnu spoľahlivosť pre tak komplexný PC ako mám [čo sa týka škály zamerania] Ti dokáže dodať len úplný high end, to je dosť otravné.
ok ja by om sa rád vrátil k môjmu problému
nerozbiehajte tu také diskusie
ten program som si odinštaloval
ten prblém, kt. je na obrázku mi robí prakticky so všetkým, čo stiahnem z netu (aj s obrázkami)
ten prblém, kt. je na obrázku mi robí prakticky so všetkým, čo stiahnem z netu (aj s obrázkami)