Firma pccko
Firma pccko
Riesim problem s touto pafirmou , ktory vznikol mojou hlupostou . Moja prvotna (6.5.2010) skusenost s tymto obchodom bola uz dost zla . Az po 3 mailoch a 5 telefonatoch mi boli schopni zaslat fakturu . ( 2 tyzdne po nakupe ) O par mesiacov som kupoval MB+CPU+ kit RAMiek . Kompletne som obdrzal objednavku a dostal som zas email od veduceho o platbe . Napisal , ze mam fakturu v prilohe mailu . Rychlo som chcel si uzivat novu masinu a zaplatil som a dalej som neriesil .
Chcem poslat niektore suciastky na RMA a vyrobcovia ziadaju faktury . Najprv som poslal mail na ich oddelenie web obchodu . Pan mi slubil , ze sa na to pozre a ze mam mat trpezlivost. P. Fuchs mi zaslal prvu fakturu ( tu som mal ) a druhy subor. Tento subor neslo otvorit cez ziaden program. ( tipujem to na nejake pdfko upravene tak aby neslo otvorit ) Opatovne som zaslal mail na oddelenie a na hlavny web . Samozrejme , ze moje mail-y ignoruju . Nemam naladu tam volat , lebo budu vsetko slubovat a oblbovat ma . Ako by som mal pokracovat ?
1, SOI ( existuje este vztah medzi kupujucim a predavajucim ? )
2, Danovy urad ( tipujem , ze ani nevidali blok / fakturu )
3, Lamparen ?
Mame firmu a neviem si predstavit taketo chovanie ku zakaznikom . Viem , ze kazdy doklad musia mat uschovany do konca posobenia firmy tak by nemal nastavat ziaden zavazny problem . Ved ani raz mi nedodali tu fakturu ...
http://obchody.heureka.sk/pccko-sk/recenze/ Ked vidim taketo recenzie hned mi je do placu . Sme az tak zaostala bananova republika ?
Chcem poslat niektore suciastky na RMA a vyrobcovia ziadaju faktury . Najprv som poslal mail na ich oddelenie web obchodu . Pan mi slubil , ze sa na to pozre a ze mam mat trpezlivost. P. Fuchs mi zaslal prvu fakturu ( tu som mal ) a druhy subor. Tento subor neslo otvorit cez ziaden program. ( tipujem to na nejake pdfko upravene tak aby neslo otvorit ) Opatovne som zaslal mail na oddelenie a na hlavny web . Samozrejme , ze moje mail-y ignoruju . Nemam naladu tam volat , lebo budu vsetko slubovat a oblbovat ma . Ako by som mal pokracovat ?
1, SOI ( existuje este vztah medzi kupujucim a predavajucim ? )
2, Danovy urad ( tipujem , ze ani nevidali blok / fakturu )
3, Lamparen ?
Mame firmu a neviem si predstavit taketo chovanie ku zakaznikom . Viem , ze kazdy doklad musia mat uschovany do konca posobenia firmy tak by nemal nastavat ziaden zavazny problem . Ved ani raz mi nedodali tu fakturu ...
http://obchody.heureka.sk/pccko-sk/recenze/ Ked vidim taketo recenzie hned mi je do placu . Sme az tak zaostala bananova republika ?
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Firma pccko
ja spolumajitela nahodou poznam a je dost svojsky, ale kolkokrat som tam nakupoval, tolkokrat som nemal problem...lenze som z Kosic, takze nemam problem s nakupom na dialku a cez kurierov a neviem co.
PS: kolko z tej temy si vlastne cital? presiel som par stran a najprv pise spolumajitel pod nickom pccko a potom majitel samotny pod nickom fuchs a vyzera, ze maju zaujem chyby a problemy riesit. potom je tam aj popis, ze kurieri su ko*ot, lebo hadzu zasielky jak im pride a je im jedno, ze je to krehke... a problemy s fakturami sa daju vyriesit. ono btw pri posielanie pdfka moze dojst aj k chybe pri prenose, preto mu normalne napis, ze je ti luto, ze tolko krat otravujes, ale druhu fakturu nevies otvorit v pocitaci.
peace.
PS: kolko z tej temy si vlastne cital? presiel som par stran a najprv pise spolumajitel pod nickom pccko a potom majitel samotny pod nickom fuchs a vyzera, ze maju zaujem chyby a problemy riesit. potom je tam aj popis, ze kurieri su ko*ot, lebo hadzu zasielky jak im pride a je im jedno, ze je to krehke... a problemy s fakturami sa daju vyriesit. ono btw pri posielanie pdfka moze dojst aj k chybe pri prenose, preto mu normalne napis, ze je ti luto, ze tolko krat otravujes, ale druhu fakturu nevies otvorit v pocitaci.
peace.
Sorry uz som poslal 2x mail na [email protected] a 1x na [email protected]. Pan z reklamacneho oddelenia mi raz odpisal , ze to skusia vybavit. P. Fuchs mi zaslal faktury , ale jeden dokument bol poskodeny a okamzite som ho poprosil o opatovne zaslanie. Odvtedy som zaslal 3x mail. Prvy cca pred 3 tyzdnami , minuly piatok a v utorok/streda. Stale som bez odpovede ...
Mna nezaujima logistika , lebo ta s tym nic nema ! Ja chcem len ziskat fakturu a vyriadit reklamaciu cez vyrobcu , ktory ju vyzaduje ....
Mna nezaujima logistika , lebo ta s tym nic nema ! Ja chcem len ziskat fakturu a vyriadit reklamaciu cez vyrobcu , ktory ju vyzaduje ....
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako sam pises, prva cesta je urcite SOI a hned danovy urad (ci Financna sprava alebo ako to volaju teraz). Oba podnety treba podat tam, kde je firma registrovana, v tomto pripade v Kosiciach.
Nechapem preco tam pises maily, ked na ne nereaguju. Nemas telefon, aby si tam zavolal???
Nechapem preco tam pises maily, ked na ne nereaguju. Nemas telefon, aby si tam zavolal???
Samozrejme , ze mam
Heureka : 1. Z dvoch reklamácií som úspešne uplatnil iba jednu (aj to po až mesiaci nervov a nezdvíhaných telefónov a výhovoriek z ich strany).
2. nereaguju na mejli ani na telefonaty
3. musel som tam 3 krat volat a poslat 3 krat mail aby sa to pohlo
4.katastrofalne jednanie,majitel odmieta komunikovat,sklada telefon,vypina ho,popripade zavola a nadava,ale nepusti k slovu.Ked vychrli zo seba vsetky urazky jednoducho zlozi a neda priestor na reakciu.
To som presiel iba 3 strany recenzii , kde som vyslovne hladal komunikaciu s obchodom .
Som zvedavy , co povie Corsair na tu fakturu . Na fakture je napisane: Zdroj 650W a ich interne cislo

PS : To musim ist na SOI a Danovy urad do Kosic ?

Heureka : 1. Z dvoch reklamácií som úspešne uplatnil iba jednu (aj to po až mesiaci nervov a nezdvíhaných telefónov a výhovoriek z ich strany).
2. nereaguju na mejli ani na telefonaty
3. musel som tam 3 krat volat a poslat 3 krat mail aby sa to pohlo
4.katastrofalne jednanie,majitel odmieta komunikovat,sklada telefon,vypina ho,popripade zavola a nadava,ale nepusti k slovu.Ked vychrli zo seba vsetky urazky jednoducho zlozi a neda priestor na reakciu.
To som presiel iba 3 strany recenzii , kde som vyslovne hladal komunikaciu s obchodom .
Som zvedavy , co povie Corsair na tu fakturu . Na fakture je napisane: Zdroj 650W a ich interne cislo
PS : To musim ist na SOI a Danovy urad do Kosic ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ked sa takto sprava majitel, tak co vlastne od neho chces??? Nech to dalej riesi SOI, skoda stracat nervy. Podnet mozes podat postou, na stranke SOI je tusim aj napisane co a ako, tak si to nastuduj.
Stal sa zázrak ! Dostal som kompletnú faktúru
. Asi pomohli reči so SOI a Daňovým úradom. Škoda ,že som sa musel vyhrážať úradmi. Jedine už alza/tichepc
boze, ja sa ti cudujem, ze si na to mal take nervy. skutocne nechapem, naco take firmy vobec existuju a ze este vobec existuju.
-
qwerty-xyz
mam od nich SSD disk, aj cely PC ... SSD disk mi odisiel dali mi novy ale bez uctenky a naroku na pripadnu reklamaciu, .... stoji mi SSD disk v policke. . . .
Pripada reklamacia cez vyrobcu . Napr. Samsung ma zberne miesto v Rakusku . Asus chce jedine cez predavajuceho !

A to od kedy?!Asus chce jedine cez predavajuceho !![]()
![]()
Cez predavajuceho som ASUS este v zivote nereklamoval... vyplnis reklamaciu na webe, dojde kurier, odveze o 2 dni dojde, doveze. DONE
Vsetko spomenute som tam uz posielal, nechapem....
Dodavatel ma automaticky obratil na ASUS, dalej som vsetko riesil s ASUSom priamo...

Mozno je rozdiel v tom ze som vystupoval v mene firmy, i ked pochybujem...
Dodavatel ma automaticky obratil na ASUS, dalej som vsetko riesil s ASUSom priamo...
Mozno je rozdiel v tom ze som vystupoval v mene firmy, i ked pochybujem...
Ak budes taky dobry a das dajaky kontakt na tu osobu , pripadne link alebo nwm co
Vela ludom to pomoze 
Ma poslali na ich asus web vypisat reklamaciu, na to mi dosiel mail ze ju eviduju, par hodin na to mail zo SIL.cz ze posielaju kuriera, na dalsi den dosiel som mu dal balicek, dosiel mail ze to maju a riesia, dalsi den ze vyriesili, dalsi den som to mal...
Ziadny "osobny" kontakt.
Ziadny "osobny" kontakt.
Hmm , http://rma.asus.de/pick_eu/cz/ ja tu nevidim ziadne MB ani GPU . Btw nemylis si vyrobcu ? Lebo toto je dost cudny sposob , lebo neviem o ziadnom vyrobcovi ,ktory by posielal kuriersku sluzbu pre MB , GPU ,PSU . Vacsinou je zvykom , ze zakaznik plati postovne k vyrobcovi . ( Corsair , Samsung , ... ) . Samozrejme notebooky , LCD je daco ine ..
Tak pozrel som v mailoch, MB som predsa len riesil cez predajcu
Ale fakturu som nepotreboval to viem na isto lebo tu po nakupe pichnem na ekonomicke a uz ju v zivote neuvidim.
Ale fakturu som nepotreboval to viem na isto lebo tu po nakupe pichnem na ekonomicke a uz ju v zivote neuvidim.
Ja som riešil tri roky dozadu reklamáciu dotykovej plochy na mojom vtedajšom telefóne ASUS P320. Písal som do firmy odkiaľ som telefón kúpil a odkázali ma na to servisné stredisko ASUS v Česku (SIL). Vyplnil som tam nejaký reklamačný dotazník a o pár dni (cca 2-3) prišiel kuriér pre telefón, podpísal som mu papiere a odišiel preč. O cca dva týždne ma z toho SILu kontaktovali s tým, že dotykovú plochu vymenili a telefón mi bude zaslaný naspäť kuriérom. Zasa o cca 2-3 dni som mal telefón vo svojich rukách. Akurát sa mi nevrátila faktúra a nabíjačka, ktoré som do krabice dal spolu s telefónom. A to som tam mal dať iba samotný telefón s batériou a faktúru alebo doklad o kúpe (kópiu).M@thew napísal:Hmm , http://rma.asus.de/pick_eu/cz/ ja tu nevidim ziadne MB ani GPU . Btw nemylis si vyrobcu ? Lebo toto je dost cudny sposob , lebo neviem o ziadnom vyrobcovi ,ktory by posielal kuriersku sluzbu pre MB , GPU ,PSU . Vacsinou je zvykom , ze zakaznik plati postovne k vyrobcovi . ( Corsair , Samsung , ... ) . Samozrejme notebooky , LCD je daco ine ..
Noobs oni tam aj pisu ze to tam nemas davat preistotu, asi to tam niekto mina