E3 thread
Re: E3 thread
Valve na E3 nebude...takze asi tazko
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mirrors Edge 2, Star Wars Battlefront 3... 
Ubisoft zase dalsia novinke The Didision, vyzeralo to paradne, take dalsie Watch dogs, pekne detaily.
The Crew ... na toto sa celkom teším. Otvorenosť prostredia, úprava auta. Bude to fajn zábavná arkáda 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
imo najlepsie z celej E3 je The Division, nieco neskutocne...MGS vypada paradne taktiez, a taktiez aj Titanfall
Nove FF, Kingdom Hearts. Dobre to vyzera pre PS4 
Solid Snake bude navyse Keifer Sutherland!
Solid Snake bude navyse Keifer Sutherland!
-
lekoklatik
VIP
Inak vsimli ste si niekto v trailery ten humorne-pridrbany zvuk?aviceN napísal:imo najlepsie z celej E3 je The Division, nieco neskutocne...MGS vypada paradne taktiez, a taktiez aj Titanfall
Nevidel som ten gameplay (tusim ma 7minut) cely ale:
- na zaciatku ked pride k tomu metru alebo co to je, tak popri nom (hadam pol metra) prebehne zenska ktora hovori cez vysielacku a jej hlas je pocut len cez tu vysielacku. wtf?
- taktiez ked pridu pred tu (tusim) policajnu stanicu tak sa tam striela a oni uplne s kludom ze "dik za upozornenie" "nie je zac" (ked nepriatelia hodia molotov), "caute chalani" "nazdar chalan" (ked prileti ta scout alebo ako to nazvat), "dik za heal" "sak jasne to je v pohode chalani"
No ja som mrel.
Asi chcu navodit dojem aka profesionalna je moja postava, ale wtf? Inak to vyzera paradne
Cela konferencia Sony keby niekto hladal, je tam vsetko, PS3, Vita aj PS4.
neboli to hlasi ostatnych hracov? Ci to bola AI?
Celkom slabota, watch dogs sme uz videli. Nove nfs to iste co hot pursuit pred 2 ci kolko rokmi. Crew, trailer epicky a realita, taka obycajna arkadovka. AC nic nove. The Division bolo pekne. BF4 sa moc nezmenilo, len v SP uz vsetko vybuchuje jak v cod. Inac nic extra.
Celkom slabota, watch dogs sme uz videli. Nove nfs to iste co hot pursuit pred 2 ci kolko rokmi. Crew, trailer epicky a realita, taka obycajna arkadovka. AC nic nove. The Division bolo pekne. BF4 sa moc nezmenilo, len v SP uz vsetko vybuchuje jak v cod. Inac nic extra.
Co bolo na tom Division take uzasne ? Okrem grafiky na tom nevidim nic extra.
lekoklatik:to bol rozhovor hracov, nie postav
Na e3 som sa tešil ako každý rok a čakal som hlavne čo ukážu z AC4 a nového Batmana.Ďalej,dizajn ps4 ma trochu sklamal ale to neriešim lebo konzolu sa nechystám kúpiť...ale štvú ma tie super exkluzivity ktoré ukázali 
MGS V a The Division! Zatial moji favoriti 
ma pobavilo, ked pustali BF3 a sa im to zaseklo
a z hladiska ze xbox sucks
a podobne hlasky.
na Sony konferencii ked prezentovali Assassin's Creed: Black Flag tak sa im to zasekavalo.
Ale som rozhodnuty kupit PS4.
najviac ma zaujalo toto...cele to bezi real time
Ale som rozhodnuty kupit PS4.
najviac ma zaujalo toto...cele to bezi real time
To su idioti 
ten trailer na The Crew ma neskutocne polozil do kolien, cas NFS je davno prec a ta hra zije iba z mena, Rivals absolutne nepotrebny titul, len vyzmykat prachy ako kazdy rok... The Crew super napad, obstojny gameplay s mierne divnou fyzikou sa mi zda, ale verim ze hratelnost bude bombova...a ten trailer, hlavne ten zaciatok s hudbou