Šumenie v sluchátkách
Šumenie v sluchátkách
Mám jeden problém , sluchátka mi šuštia od zapnutia windowsu... Sluchátka išli v pohode až do momentu keď som aktualizoval windows, som si viac než na 100% istý že zato môže aktualizácia windowsu , kedže som počúval hudbu keď som aktualizoval (nebol žiadny problém) a po aktualizácii som restartou pc a odvtedy sa to sere ... Sluchátka šuštia na maximálnej úrovni hlasu , keď ich stíšim šum neni počuť .
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Šumenie v sluchátkách
A používaš onboardovú zvukovú kartu [na 99% áno], alebo máš externú, či internú? [PCie/PCi]
-
MichalkoOo
Zablokovaný
obnov si Windows
-
Soviet
Darca
Nebolo medzi aktualizaciami aj nejaky driver/update zahrnuty na zvukovku? Kedze MS sa sem tam aj tam sere
-
uplink
VIP
Soviet - MS Windows sa tam "nesere", ale sťahuje najnovšie certifikované oficiálne updatnuté drivery od výrobcu čo má nacachované vo svojom driver cloude. Čiže ak je to na šrot, tak pre driver čo vydal nejaký patokový výrobca onboard zvukoviek. Nie je to chyba MS. MS môže pochybiť len v jeho vl. produktoch, ako sú myšky, klávesnice, touchpady, gamepady, webkamery a iné periférie, nie zvukových kartách