Dochádzanie za potenciálnym partnerom?
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dochádzanie za potenciálnym partnerom?
Po skusenostiach z predchadzajuceho vztahu /40 a 90km v zavislosti od toho ci bola doma, alebo na intraku/ viem, ze vztah na dialku nechcem. Som ochotny 'dochadzat' kdekolvek v ramci mesta, pripadne ako spominal audio pesi/na biku, ale to je tak vsetko.
ja dochadzam 30km a uplne v pohode :)20 min cesty autom, hodka na biku
Vsetko je to o peniazoch . Ak ich je dost nie je problem ani 100km denne dobre auto plna nadrz kopa casu
.. ale aj o dobrych nohach ako pozeram co pise mulatt 
-
TommyHot
Addict
myslim si, ze peniaze v tom nezohravaju az taku velku rolu.. ked chces ist za svojou partnerkou, tak pojdes kludne aj na druhu stranu republiku.. sposob si uz najdes... a tak isto ked nechces ist ani do susednej dediny, tak nepojdes aj keby mas plny mesec dukatov...
Ved hej . Ale ak by si mal chodit pravidelne za babaou napr tych 50 alebo 100 km a nemal by si peniaze tak neviem neviem . Potom uz fakt len dobry bike
. Dolezite je aj to ci za to dotycna stoji
Zalezi vela aj od okolnosti . Ak by si mal ist riadnu dialku na to aby si bol snou dve tri hodinky a potom spat a stale dookola alebo ides za nou a vies tam prespat pripadne stravit vikend a pod.
Zalezi vela aj od okolnosti . Ak by si mal ist riadnu dialku na to aby si bol snou dve tri hodinky a potom spat a stale dookola alebo ides za nou a vies tam prespat pripadne stravit vikend a pod.
Ja som z Bratislavy, takze max v ramci Bratislavy. Mimo urcite nie, zbytocne strateny cas aj peniaze. Vztahy na dialku ake tu niekto spominal, ze som v BA a babu mam v Prahe, (alebo v USA
)...paneboze co su toto za vztahy?
To nema cenu nieco take drzat pri zivote.
Hej a to preco?
Mne napr. taky vztah "na dialku" vyhovuje, mam vela casu pre seba, zaroven mam slecnu ktoru mam rad.
Niesme furt spolu takze si nelezieme na nervy a kazde cca 2 tyzdne zazijeme skvely vikend.
Je to skorej o tom ze co clovek chce. Ak vies ze nerad cestujes a vies ze potrebujes mat pri sebe zensku 24/7 tak to je fakt na houby, v mojom pripade, spoko
Mne napr. taky vztah "na dialku" vyhovuje, mam vela casu pre seba, zaroven mam slecnu ktoru mam rad.
Niesme furt spolu takze si nelezieme na nervy a kazde cca 2 tyzdne zazijeme skvely vikend.
Je to skorej o tom ze co clovek chce. Ak vies ze nerad cestujes a vies ze potrebujes mat pri sebe zensku 24/7 tak to je fakt na houby, v mojom pripade, spoko
-
audiotrack
VIP
každé dva týždne zažiť pekný víkend? To je kamarátstvo, nie vzťah.
Toto som presne potreboval pocut, hned vidim veci inymi ocami. 
-
Grim
Darca
...a ešte len budeš, teraz si vyhovujete, naraz príde spoločné bývanie a zistíš, aká je neznesiteľná...a naopak...a bude tu rozchod...alebo rozvod...
Dalsia skvela rada
dobre vediet ako dobre poznate mna a moju priatelku
Pride do domu, nembude dobre, odide z domu, zas taku cowboyku by som v tom nevidel
dobre vediet ako dobre poznate mna a moju priatelku
Pride do domu, nembude dobre, odide z domu, zas taku cowboyku by som v tom nevidel
-
Eritrea
Star
224 km dochadzame uz 3 roky
vychod - stred slovenska...a zatial to funguje, 4 hod. vlakom...nerobi mi to problem, som rada ze mozem byt s nim...tak na to treba hladiet
moj priatel chodi kazdy rok na 3 mesiace do USA, sme aj odluceny.
tento rok sme boli spolu a 3 mesiace sme byvali spolu aj s jeho ockom
cista pohoda...
mame to pestre, stale sa mame na co tesit. samozrejme planujeme aj spolocne byvanie v blizkom case.
PS; pikoska je, ze prvy frajer byval ovela blizsie asi 50 km a cele leto ma ani raz nebol pozriet...ciste vyhovorky...samozrejme po lete mi povedal ze je koniec...ponaucenie: ked clovek chce vsetko sa da !
moj priatel chodi kazdy rok na 3 mesiace do USA, sme aj odluceny.
tento rok sme boli spolu a 3 mesiace sme byvali spolu aj s jeho ockom
mame to pestre, stale sa mame na co tesit. samozrejme planujeme aj spolocne byvanie v blizkom case.
PS; pikoska je, ze prvy frajer byval ovela blizsie asi 50 km a cele leto ma ani raz nebol pozriet...ciste vyhovorky...samozrejme po lete mi povedal ze je koniec...ponaucenie: ked clovek chce vsetko sa da !
Mne to tych 400 km tiez trva 4 hodky, rad sa vozim takze tych povedzme 1000km za vikend je iba ako bonus, pohodu, nemam s tym problem. Na cestach vidi clovek vela veci, a je to prijemny pocit len tak sa vozit krizom krazom Slovenskom, kedy chcem ako chcem a kade chcem. 
Účel svätí prostriedky. 
priatelka je dovod preco pocas semestra cestujem 400km tyzdene. Nevidim v tom problem vacsinou to vychadza ze sme 3 dni spolu a 4 dni od seba, clovek ma cas aj na seba a zaroven si naplno uzije toho druheho
Aspon niesom sam co to tak vnima
povrchne to vyzera ze oj,pruser ale potom si clovek uvedomi na co vsetko ma cas