Serverove pamate
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Serverove pamate
zdravim potrebujem poradit pamate do tohoto serveru 2x4gb no neviem aky typ kedze do serveru som este ramky nekupoval http://www.shoppie.sk/hp-micro-server-t ... #tab=popis
Dakujem.
Dakujem.
Re: Serverove pamate
PC3-10600E DDR3 UB ECC
-
uplink
VIP
2 x http://www.alza.sk/crucial-4gb-ddr3-133 ... 275236.htm
Crucial má najväčšiu kompatibilitu spomedzi "neodporúčaných" výrobcov [ale sú aj odporúčané do mnohých HP strojov].
Crucial má najväčšiu kompatibilitu spomedzi "neodporúčaných" výrobcov [ale sú aj odporúčané do mnohých HP strojov].
-
Chalesnik
Medium Professional
ak sa mozem spytat tak podla coho ste vyberali do servera ? ....
-
hojko
Site Admin
Ak vyzaduju ECC, co vacsinou vyzaduju, tak podla toho, aby sedel typ (DDR2, DDR3), aby sedel rozsah frekvencie a aby boli ECC.
-
uplink
VIP
špecifiácie na webe a skúsenosti. Do serverov od DELLu a HP sedia obvykle len pamäte, ktoré vybral výrobca. Sú špecificky upravené v biose dosky tak, aby nebrali žiadne iné. Väčšinou sú to NEC a Samsung chipy, ostatné ignorujú. V podstate pri mnohých HPčkách pokiaľ nemáš od servisu/z knižky dané že tá pamäť pôjde, je to pokus omyl. A tým že Crucial je ich veľký partner, tak do väčšiny nx pavillionov, presárií, pro, elite a envy bookov sedia práve Crucialy, čo som upgradoval. O serveroch platí +- to isté.Chalesnik napísal:ak sa mozem spytat tak podla coho ste vyberali do servera ? ....
-
Chalesnik
Medium Professional
aha okey dakujem a mohol by si ese nejaku vybrat z agemu lebo s tade to budem brat .... inac ked tam neni dual channel tak by stacila aj jedna 8gb nie ?
-
uplink
VIP
Neviem či utiahne jednu 8mičku, pozri špecifikácie bližšie. Ako sa vrátim z vonku, pošlem z agemu, alebo možno niekto iný postne.
-
Chalesnik
Medium Professional
no tak nakoniec nepasovali tie crucialky ale dali sa vratit, potom som objednal priamo hp ckove nejake nezname znacky a tie funguju.......
-
hojko
Site Admin
A to sa aj potvrdilouplink napísal:A tým že Crucial je ich veľký partner, tak do väčšiny nx pavillionov, presárií, pro, elite a envy bookov sedia práve Crucialy, čo som upgradoval. O serveroch platí +- to isté.