Problém v komunikácii

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DonAndres
Light Star
Light Star

Problém v komunikácii

Príspevok od používateľa DonAndres »

Pred pár dňami som troška lepšie spoznal jednu babu a strašne sa mi páči už dlhšiu dobu. Boli sme spolu na jednej akcii a dalo sa s ňou baviť. Chcel by som ju pozvať niekam von sám, ale mám z toho strach že budem nejaký vyklepaný že som s ňou osamote a nebudem mať čo povedať. Neexistujú nejaké rady alebo som stratený prípad? :D
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém v komunikácii

Príspevok od používateľa audiotrack »

existujú rady, ale všetky sú tak otrepané typu "buď sám sebou", "netlač na ňu zbytočne" a podobne, že ty tomu neveríš a zrejme chceš niečo iné keď sem píšeš. A práve to z teba robí ten stratený prípad

každý človek (áno qwerty, aj ženy sú ľudia) je originálny a vyžaduje individuálny prístup. Univerzálne rady ti nikto nedá. Nie sú to hračky ku ktorým si stačí prečítať manuál. Reaguj na jej reakcie podľa toho, ako uznáš za vhodné.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

DonAndres - už len to že takto uvažuješ Ťa predurčuje na fail. Musíš si to dať v hlave dokopy a všetko ostatné pôjde samo. Hlavne nikdy nepristupuj ku žene ako ku "final destination". Je len jedna z mnohých, vždy bude. Na výber je pár miliárd. Nikdy nepokladaj ženu za "jedinú", lebo sa Ti to stane osídlom a žarnovom na krku. Totižto žena nikdy ani nie je tá jediná. Ver mi...
DonAndres
Light Star
Light Star

To už mi povedalo veľa ľudí že by som si mal veriť ale proste keď príde na nejaké pozvanie/vyznanie tak to vždy neskutočne spackám. A dievča som ešte nemal.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

"nechcela by si ísť na kávu?"
Čo sa dá spackať na týchto 6 slovách? Ak si to nevieš zapamätať, tak si ich napíš a prečítaj tesne pred spýtaním
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

audiotrack - neznášam kávu, corisant! heh, žartujem. Kľudne ju pozvi von do parku len pokecať, na prechádzku, že by si ju chcel viac spoznať, vedieť o nej niečo viac. To je také milé a romantické. Káva je hrozný dvojzmysel, hneď za tým vidí baba sex. Park je neobvyklý, hlavne verejné miesto, alebo prechádzka. Je to fakt milé a je to women soul icebreaker.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:audiotrack - neznášam kávu, corisant! heh, žartujem. Kľudne ju pozvi von do parku len pokecať, na prechádzku, že by si ju chcel viac spoznať, vedieť o nej niečo viac. To je také milé a romantické. Káva je hrozný dvojzmysel, hneď za tým vidí baba sex. Park je neobvyklý, hlavne verejné miesto, alebo prechádzka. Je to fakt milé a je to women soul icebreaker.
no vidíš, na prechádzku v parku mu zase môže povedať že by si dala radšej kávu ako sa motať v tom slnku po vonku :) To je presne o tom individuálnom prístupe čo som písal. On ju pozná, on by mal vedieť ako reagovať
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

audiotrack napísal:"nechcela by si ísť na kávu?"
Čo sa dá spackať na týchto 6 slovách? Ak si to nevieš zapamätať, tak si ich napíš a prečítaj tesne pred spýtaním
uz len to je na nich zle, ze zacinaju negaciou :D

inak z vlastnych skusenosti volam vzdy len "von", s tym, ze nenapadne zistim co by chcela robit, kam ist... v takychto horucavach zvycajne koncime na pive/kofole
DonAndres
Light Star
Light Star

Tak fajn keď ju stretnem tak sa proste spýtam, ak neodmietne tak to nie je beznádejné.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Alebo ju skús zobrať nakupovať. :) Povedz jej že potrebuješ nejaké tričko a že potrebuješ poradiť. Keď už budete v nejakom obchodnom centre tam už sa dá robiť viac vecí. Spomínané nakupovanie, káva/čaj, prechádzanie/rozprávanie, alebo pôjdete niekde inde (záleží od lokality) do parku a pod.
DonAndres
Light Star
Light Star

Nebude ale hneď jasné keď ju niekam pozvem sám že o ňu mám záujem? Keďže som s ňou bol iba raz a zrazu ju hneď niekam volám a ani ju poriadne nepoznám.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Tak ale o to ide. Buď ju môžeš zavolať von, alebo čakať.. a čakať a čakať a ťuk. Friendzone ;)
Napísať odpoveď