Ale ešte si nám nepovedal, ako to prebiehalo na tom koncerte, lebo ty si sa obával toho, že tá dievčina môžno pôjde za niekým iným, ale hovoril si o tom, že tam chce ísť s tebou, tak toto mi ešte neni celkom jasné. Čiže prečo si sa tak rýchlo už vzdal, čo ťa tak náhle odradilo a vlastne čo sa dialo pred/na/po koncerte?
Chcem byť viac ako len kamarát
Re: Chcem byť viac ako len kamarát
Ach chlapče, je mi to ľúto, ale to poznám
aj ten pocit, keď si všimaš že tá kumunikácia je nejaká divná..
Ale ešte si nám nepovedal, ako to prebiehalo na tom koncerte, lebo ty si sa obával toho, že tá dievčina môžno pôjde za niekým iným, ale hovoril si o tom, že tam chce ísť s tebou, tak toto mi ešte neni celkom jasné. Čiže prečo si sa tak rýchlo už vzdal, čo ťa tak náhle odradilo a vlastne čo sa dialo pred/na/po koncerte?
Na tom koncerte to bolo celkom fajn, koncert som si uzil .. a zistil(i) sme, ze ten chalan co ho tam zavolala (resp. iba mi oznamila ze ide tiez) ma priatelku ..
a prave sa ma spytala, ci idem na taky jeden kocert co bude teraz, vobec nechapem odkial o tom vie, nikde som jej to nespominal ze tam planujem ist ..
a prave sa ma spytala, ci idem na taky jeden kocert co bude teraz, vobec nechapem odkial o tom vie, nikde som jej to nespominal ze tam planujem ist ..
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zeny maju svoje zdroje
Ja by som od nej dal ruky davno prec. Najdes na koncerte ovela rozumnejsie dievciny, co ti sadnu raz dva. BMTH bol veru super 
prave ma da sa povedat ze prehovara aby sme isli na Asking Alexandria .. nechapem, ona take vobec nepocuva a ja v podstate tiez nie ..
tak vyber nieco vhodnejsie alebo ju odmietni uplne
Nejak mi uniká zmysel takýchto úvah. Nepísal, že na to (ňu) kašleš?DEVZYO1G napísal:prave ma da sa povedat ze prehovara aby sme isli na Asking Alexandria .. nechapem, ona take vobec nepocuva a ja v podstate tiez nie ..
Keď ju má tak rád, ťažko sa na to len tak vykašle.
Práveže dá sa to velmi jednoducho. Len musíš v sebe potlačiť všetky nádeje, nechytať sa slamiek
No niektoré baby majú vo zvyku takto volať chalanov na koncerty a kdekade von, chalan si začína myslieť, že možno niečo aj z toho bude, ale nakoniec aj tak človek zistí, že to bolo len tak, len aby sa niekde išlo (sám neviem prečo, ale ja to sám poznám že to tak je), ale zistíš, že baba nemá záujem, len ťa proste chce ako kamaráta. Neviem prečo, ale niektoré baby sú fakt divné, túto nepoznám, tak nemôžem povedať na 100%, ale niektoré sú presne také ako tuna popisuješ, takže možno patrí do tej kategórie. Čiže zatial to radšej nechaj tak, buďťe kamaráti, ak by ona chcela niečo viac, zistil by si to hneď, lebo ak baby niečo chcú, tak to musia mať. Uvidíš sám neskôr. 
veru tak, nemusi to znamenat vobec nic, proste sa chce ist zabavit a v tebe vidi niekoho s kym moze na akcie takehoto typu chodit. na druhu stranu nevidim dovod na to, preco obmedzovat kontakt. ak uz si si ako sam pises uvedomil, ze by to neslo a nebudes pri nej trpiet, tak ostante aspon kamarati, zenska znamost sa vzdy hodi a isto ma kopu peknych kamaratok 
Existuje jeden trik, ako to ľahkým urobiť. Stačí sa sústrediť na jej negatívne vlastnosti a vsugerovať si ich. U mňa to po roku a pol pomohlo, i keď je pravda, že tomu do značnej miery pomohla ona sama.DonAndres napísal:Keď ju má tak rád, ťažko sa na to len tak vykašle.
my sme ani spolu vonku neboli, takze jej kamaratky nepoznamM142 napísal:veru tak, nemusi to znamenat vobec nic, proste sa chce ist zabavit a v tebe vidi niekoho s kym moze na akcie takehoto typu chodit. na druhu stranu nevidim dovod na to, preco obmedzovat kontakt. ak uz si si ako sam pises uvedomil, ze by to neslo a nebudes pri nej trpiet, tak ostante aspon kamarati, zenska znamost sa vzdy hodi a isto ma kopu peknych kamaratok
Čo je BMTH?
DonAndres napísal:Čo je BMTH?

-
KaptMichal
King
Co ste vy za ludia, ze rok a pol ste si vugerovavali o niekom, ze je zla osoba? Vobec to tak nerob... Proste bud sa rozhodni dalej bojovat alebo sa na to vykasli tak, ze s nou jednoducho budes co najmenej a pride to samo. Nesustred sa na ziadne zle vlastnosti, skor sa sustred na svoje zaujmy, kamaratov alebo dalsie dievcata. 
No tak dneska je to presne rok čo sa poznáme ( hej škola
) .. A veci sa nejak tak ustálili no, už to nejako moc neriešim, aj keď stále sú tam z jej strany nejaké podpichovačky z ktorých by som ešte asi pred rokom tiekol ale teraz ich beriem z rezervou.
Múdro!DEVZYO1G napísal:stále sú tam z jej strany nejaké podpichovačky z ktorých by som ešte asi pred rokom tiekol ale teraz ich beriem z rezervou.
Píšeš o tom ako o univerzálnom pravidle, ktoré funguje vždy, všade a u každého. Za seba ti môžem povedať, že je to blbosť na n-tú. Ti garantujem, že v zúfalej situácii urobíš všetko preto, aby si z nej unikol. Najmä, ak ti to dievča k tomu nechtiac sama pomáha...KaptMichal napísal:Co ste vy za ludia, ze rok a pol ste si vugerovavali o niekom, ze je zla osoba? Vobec to tak nerob... Proste bud sa rozhodni dalej bojovat alebo sa na to vykasli tak, ze s nou jednoducho budes co najmenej a pride to samo. Nesustred sa na ziadne zle vlastnosti, skor sa sustred na svoje zaujmy, kamaratov alebo dalsie dievcata.
No ale tak určite nezačnem napríklad o nej šíriť nepravdivé veci (napríklad že je lezba, ja neviem, hocičo ..) po škole len kvôli tomu, že si so mnou nezačala ...
Síce je pravda, že som vtedy bol riadne zaslepený a teraz keď som si to v hlave upratal, tak sa mi už nezdá taká super ako dávnejšie
Síce je pravda, že som vtedy bol riadne zaslepený a teraz keď som si to v hlave upratal, tak sa mi už nezdá taká super ako dávnejšie