problem z babetou- zapalovanie.

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
MoRk4
Light Star
Light Star

problem z babetou- zapalovanie.

Príspevok od používateľa MoRk4 »

Ahojte, mam taky problem s mojou babetou
Nehadze mi isrku tym padom nejde. Mam este jednu funkcnu takze napisem ktore veci som menil a vylucil som ze su zle. Menil som cievku z kablom a fajkou ta je isto dobra, tak isto sviecka je isto dobra, dalej ta krabicka v manuale pisu ze je to jednotka zapalovania tak aj tu som menil tak isto funkcna. Uz ma fakt nenapada ako prist na to co je zle, kontroloval som aj kable tie su neporusene a neskratuju, teda neviem ktore mam merat. Este otazka ma nastavenie predzapalu nieco spolocne s iskrou ci vobec? dakujem,
ccimo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: problem z babetou- zapalovanie.

Príspevok od používateľa ccimo »

Odpoj cievku zmeraj odpor medzi kontaktmi 1 a 15 ma byt odpor max .1ohm.odmeraj medzi 15 a vyvodom na svieckovy kabel ma byt asi 6000ohm.Ked je to ok odpoj styri kable od tyrystorovej jednotky a odmeraj odpor medzi G ,1, 15 ma tam byt nekonecny odpor.A medzi 1 a I ma byt odpor 60-400ohm.Ked to sedi skontroluj odpor cievky je 17ohm.Ked to sedi posledna moznost je napajacia cievka .Ide z nej cerveny kabel k tyrystorovej jednotke.Ma tam byt odpor 220+/-10ohm.este jedna moznost je skrat vo vypinaci motora,ale tam ti staci odpojit od tyrystorovej jednoty cerveny kabel ktory ide ku riaditkam.druha cast toho cerveneho kabla musi ostat zapojena na tyrystorovej jednotke

moment iskry je zavisly od predzapalu ale v nom sa velmi nesprtaj najprv to pomeraj
Napísať odpoveď