GPS nové mapy

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
appoloyd
Novice
Novice

GPS nové mapy

Príspevok od používateľa appoloyd »

Ahojte mám navigáciu Becker pre kamióny a chcel by som vedieť ako tam dať nové mapy totiž táto navigácia neobsahuje Kazachstan keďže tam v najbližšej dobe pôjdem potreboval by som vedieť ako to tam dať. Za radu vám ďakujem.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: GPS nové mapy

Príspevok od používateľa uplink »

Zakúpiť rozšírenú Európu?
appoloyd
Novice
Novice

Príspevok od používateľa appoloyd »

nedajú sa proste stiahnuť mapy zdarma? A potom to tam len cez SD kartu dať?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Áno dajú, ak máš otvorenú navigáciu, alebo mobilný telefón s Androidom, či iným OS. Avšak je to nelegálne. Pozri sa akú máš licenciu na mapy, či doživotnú, alebo len ročnú. A taktiež či tam máš možnosť stiahnutia všetkých máp v rámci licencie, alebo treba rozšíriť licenciu.

Ináč nerozumiem Vám kamionistom, kde ste nechali zdravý rozum. Navigácie Becker patria ku špičke, to áno, ale taký Nexus 7 s Garmin mapami, alebo Sygic Aura spraví podobne dobrú službu a keď chceš, tak aj "zadarmo"...a cenovo neporovnateľné. Mnohí moji klienti čo sú kamionisti si pochvaľujú Nexus 7, práve preto že majú zákazkový systém [cez maily/webové rozhranie] priamo v ňom + navigáciu updatujú kedy chcú a ako chcú. Väčšina z nich si kúpila doživotné mapy od Sygicu [Aura konkrétne], sú za pakateľ oproti tým Beckeráckym a rovnako funkčné.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Garmin ma kamionovu navigaciu pre Android v ktorom si mozes nastavit dlzku a vahu kamiona, aby ta neposielalo na mosty a cesty cez ktore nemozes ist? Alebo to ma Aura? Viem, ze to ma Sygic Truck Navigation, ale o tych co pises neviem.

//autoeditácia príspevku (18 Jún 2013, 18:17)
Halooooo uplink?
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Pouzivam na kamione IGO len si nastavim, že používam Kamion a upravím si profil váha/dlzka/sirka.
Napísať odpoveď