World of Warplanes
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
World of Warplanes
Menší braček WOTka.
Takže hra vstupuje dňa 2 júla do stavu Open bety. Po poslednom patchy nastalo zlepšenie, malé ale aspoň dáke.
Poprosím žiadny hate flame o tom, či je lepší War Thunder alebo WoWP... thx
stránka: http://worldofwarplanes.eu/
+ o tom informujúca novinka: http://worldofwarplanes.eu/cs/news/2/op ... st-july-2/
Takže hra vstupuje dňa 2 júla do stavu Open bety. Po poslednom patchy nastalo zlepšenie, malé ale aspoň dáke.
Poprosím žiadny hate flame o tom, či je lepší War Thunder alebo WoWP... thx
stránka: http://worldofwarplanes.eu/
+ o tom informujúca novinka: http://worldofwarplanes.eu/cs/news/2/op ... st-july-2/
Re: World of Warplanes
ja to uz mam zopar mesiacov v bedni tak neviem ci open beta nebola skor, resp ci closed beta mala tak malo zaujemcov ze to dali na poziadanie kazdemu, uz si to nepamatam
no kedze nie som majitelom joystiku je tato hra s mysou tazsie zvladatelna...
takze pripadni hraci s mysou budu mat znacnu nevyhodu v boji
inac dojmy nie su zle, ale hral som to naozaj len zopar krat a potom sa k tomu uz nevratil
ja skor cakam na world of war ships...
no kedze nie som majitelom joystiku je tato hra s mysou tazsie zvladatelna...
takze pripadni hraci s mysou budu mat znacnu nevyhodu v boji
inac dojmy nie su zle, ale hral som to naozaj len zopar krat a potom sa k tomu uz nevratil
ja skor cakam na world of war ships...
Skoda, ze mi to laguje, snad to daju dokopy nejak. Je tam malo ludi, preto asi dali open betu.
takze skor si to nezahram?
-
twardykamen
Medium Professional
odporucam skor war thunder .lepsie vo vsetkom.skusal som obe ostal som pri war thunder.skoncil som aj s wot vdaka tomuto.
ale zas requiments dual core chce war thunder
Tým sa nenechaj oklamať, warplanes ti na slabej mašine tiež nepôjde dobre, keďže to beží na engine z wot. War Thunder je podľa mňa lepší v každom ohľade.
jj čistá pravda, War Thunder má oveľa lepšie spracovaný a optimalizovaný engine ako WoT/WoWP . War Thunder ti na slabšom počítači pôjde ešte lepšie ako World of Warplanes (aspoň podľa mňa)Muffi napísal:Tým sa nenechaj oklamať, warplanes ti na slabej mašine tiež nepôjde dobre, keďže to beží na engine z wot. War Thunder je podľa mňa lepší v každom ohľade.
ok vdaka idem stiahnut ale podla mna to gui menu a vsetko kolem toho jak keby zobrali z wot aspon mi to tak pripada
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2013, 13:26)
a kolko je hdd space? pisu 8gb no na WoWP pisu 5 a stahlo mi 14
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2013, 13:26)
a kolko je hdd space? pisu 8gb no na WoWP pisu 5 a stahlo mi 14
-
MichalkoOo
Zablokovaný
A? Nebudú predsa meniť nároky s každým väčším patchom
-
Sarger
Guru wannabe
Yop a zas sa téma zmenila na hate flame o tom čo je lepšie.
preco flame?? podla mna su obidve hry pekne co tak spojit tieto dve hry do jednej temy?
hral som war thunder no grafika pekna az na to ze bombarder sa "zapichne" do zeme a tak ide hej no...
odskusam world of warplanes a potom ohodnotim war thunder je zaujimave ale bez premioveho sa to tazko expy tie rezimu su vyborne realisticky tolko srandy
hral som war thunder no grafika pekna az na to ze bombarder sa "zapichne" do zeme a tak ide hej no...
odskusam world of warplanes a potom ohodnotim war thunder je zaujimave ale bez premioveho sa to tazko expy tie rezimu su vyborne realisticky tolko srandy
-
Grond
Medium Professional
ked sa tu uz tolko spomina war thunder , neviete nahodou o planoch kedy by mohli uviest do hry tanky? videl som uz technologicke stromy a podobne a vyzera to zaujimavejsie ako WOT