Práca, brigády
Re: Práca, brigády
dostavaju za to plat, okolo 15 euro na den
Ja myslim skor nejake mensie festivaly ..
minule som pocul typka v buse obvolavat asi 40 ludi, ze zhana niekoho kto mu bude pomahat robit veci na podiu, pomahat kapelam s nastrojmi a tak .. lutujem ze som sa mu neprihovoril
ja by som takuto pracu robil aj zadarmo, lepsie nez sediet za kompom cele prazdniny ..
minule som pocul typka v buse obvolavat asi 40 ludi, ze zhana niekoho kto mu bude pomahat robit veci na podiu, pomahat kapelam s nastrojmi a tak .. lutujem ze som sa mu neprihovoril
ja by som takuto pracu robil aj zadarmo, lepsie nez sediet za kompom cele prazdniny ..
Tak mne tiez prisli 2 smsky rozkladat pre beyonce a ramazottiho, ale mal som skusky, musel som sa ucit, teraz mi isto ziadna nepride. To tak byva. 
Tak dnes mi otec hovoril, ze ma nejakeho kamarata ktora ma nazvyme to firmu ktora robi podobne veci, sklada/rozklada podia, zvukovu techniku a osvetlenie a vravel, ze by ma cez prazdniny zobrali na nejake brigady, len problem je ze nemam 18. Mne sa to nejako nezdalo, neda sa pracovat na nejaku brigadnicku zmluvu aj ked nemam 18? Popripade to nejako osetrit ze v pripade zranenia atd su zamna zodpovedny rodicia?
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
fúha, premysli si to, robil som to 2 dni na festivale..niesli sme dvaja 100 kilovú bedňu a šmykol som sa na mokrej tráve, padlo mi to asi 2 cm vedľa nohy..a na tretí deň som si cítil kríže 
Kód: Vybrať všetko
§ 11 ods. 4 ZP
(4) Práca fyzickej osoby vo veku do 15 rokov alebo práca fyzickej osoby staršej ako 15 rokov do skončenia povinnej školskej dochádzky je zakázaná. Tieto fyzické osoby môžu vykonávať ľahké práce, ktoré svojím charakterom a rozsahom neohrozujú ich zdravie, bezpečnosť, ich ďalší vývoj alebo školskú dochádzku len pri
a) účinkovaní alebo spoluúčinkovaní na kultúrnych predstaveniach a umeleckých predstaveniach,
b) športových podujatiach,
c) reklamných činnostiach.-
guess.whoo
Redeemer
je to strasna makacka to skladanie a rozoberanie stage-ov. za den odrobis aj 15-16 hodin a to stale vlacis tazke a drahe bedne
-
mirak2
Hardcore addict
raz v zivote som bol skladat a rozoberat podium v steelke... bol som tam od nedele 6:00 do pondelka 7:00 s 2 hodinovou pauzou domov na jedlo a kratky slofik, aj to som isiel len preto, lebo ma vystupenie nezaujimalo. a to, ze techniku doniesli v 2 kamionoch a poskladat naspat to bolo treba len do jedneho, to bolo tiez velmi zaujimave... ale clovek dostal na ruku dajakych 1300 korun, co studenta strednej skoly potesi.
čo znamená práca na TPP?
trvaly pracovny pomer
Ma niekto skusenosti s agenturou WorkOn Solutions s.r.o. ?
ahojto chcel by som sa opytat skusenejsich:
bol som pozvany na pracovny pohovor na jednu letnu brigadu a zaujimalo by ma ci to mam brat ako skutocny pohovor kde treba prijst v saku lebo to je taka robota ze kontrola tovaru, vybalovanie tovaru, triedenie tovaru... kde su minimalne poziadavky tak ci tam idem hned podpisovat zmluvy alebo si mam aj nieco pripravit ako keby som siel na pohovor na veduceho banky... ?
som z toho mimo
bol som pozvany na pracovny pohovor na jednu letnu brigadu a zaujimalo by ma ci to mam brat ako skutocny pohovor kde treba prijst v saku lebo to je taka robota ze kontrola tovaru, vybalovanie tovaru, triedenie tovaru... kde su minimalne poziadavky tak ci tam idem hned podpisovat zmluvy alebo si mam aj nieco pripravit ako keby som siel na pohovor na veduceho banky... ?
Na pracovný pohovor sa chodí oblečený primerane charakteru práce. Sako je určite prestrelené ale košeľa pôsobí vždy slušnejšie ako vyťahané tričko. Nakoniec to môže byť ten malý rozdiel, detail, čo zaváži. Ale skôr zaváži, že ďalší na pohovore je koňov otcov bratranec vedúceho koňa otca bratranca.
aha no diki za radu tak si zoberem koselu a este taka otazka ze myslis ze by som sa mal na ten pohovor aj nejako pripravit? na nejake otazky lebo to je robota ktoru by mohol robit uplne hocikto tak nechapem vyznam celeho to pohovoru... ze ci chcu vyberat ludi podla farby vlasov alebo podla coho..
-
guess.whoo
Redeemer
pozri si nieco o tej firme aby si vedel cim sa zaoberaju, inak asi nic
Neber to tak vážne. Ak ide len o nejakú letnú brigádu, nemusíš sa nijako pripravovať. Jednoducho sa snaž byť slušný, rozmýšľať, čo hovoríš. Aj tak Ťa podľa mňa len oboznámia s tým, čo budeš robiť, kedy budeš robiť, za koľko budeš robiť, podpíšeš nejakú dohodu a hotovo.
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2013, 12:24)
Onedlho idem upratovať do Hotela Avion v Bratislave, ubytko mám dosť lacné v Trnave, ale stále zvažujem o tom, že si niečo zaobstarám v BA, takže.. Vedel by mi niekto odporúčiť nejaký intrák/ubytovňu v blízkosti? Na mape sa mi strašne ťažko orientuje, viem len, že Mladá Garda aj Mlyny sú pomerne ďaleko.
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2013, 12:24)
Onedlho idem upratovať do Hotela Avion v Bratislave, ubytko mám dosť lacné v Trnave, ale stále zvažujem o tom, že si niečo zaobstarám v BA, takže.. Vedel by mi niekto odporúčiť nejaký intrák/ubytovňu v blízkosti? Na mape sa mi strašne ťažko orientuje, viem len, že Mladá Garda aj Mlyny sú pomerne ďaleko.
Vlčie hrdlo internáty pozri, ale napríklad z tej mladej gardy si tam s dvoma prestupmi do polhodiny.
Ekonom je blizko
Dik, chlapi, nakoniec idem na to Vlčie Hrdlo, tak dúfam, že budú voľné miesta, lebo teta mi jednoznačne nevedela, či áno.
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2013, 15:02)
Hádam už posledná otázka - vie niekto o lacnejšom ubytovaní ako tých 90 EUR mesačne vo Vlčom Hrdle? A ako je to na tom VD s netom? Joj, komplikované všetko. Dik!
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2013, 15:02)
Hádam už posledná otázka - vie niekto o lacnejšom ubytovaní ako tých 90 EUR mesačne vo Vlčom Hrdle? A ako je to na tom VD s netom? Joj, komplikované všetko. Dik!
Nechcel by si zadarmo ubytko, alebo, ze by este tebe platili?