Stredná škola - prestup

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Stredná škola - prestup

Príspevok od používateľa Lubenečko »

... prosím neriešte nejaké veci na ktoré sa nepýtam (mala sa lepšie učiť ...) ... snažím sa len kamarátke zistiť pár info, lebo sa strachuje :)

Končí druhý ročník na strednej (8. roč. gym - teda končí Sextu) chce prestúpiť na inú strednú školu (4 -ročnú) Už ju boli aj "zapísať" teda prebehlo stretnutie medzi rodičmi - riaditeľkou - výsledok ten, že v septembri má teda prísť :) ... Teraz ale pokašlala v škole predmet a bude z neho na konci roka klasifikovaná známkou "nedostatočná" ...

Bojí sa, že by to mohol byť problém a nezoberú ju na školu. Lenže tým, že začne ona od prvého ročníka, teda nebude pokračovať v tom 2. alebo 3. (neviem ako to vychádza) .. malo by sa jej brať do úvahy akurát to, či prešla akoby v 9. ročníku z.š. (čo je teda asi kvinta na Gympli) ... a nemusí teda robiť ani robiť reparát ... Alebo sa mýlim ? :?

Dúfam, že sme sa pochopili :) za každé info, radu K+
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Stredná škola - prestup

Príspevok od používateľa Hegy »

No, zo života...
Mna v prváku na SŠ vyhodili, postup rovnaký, rodičia boli zistiť možnosti na inej škole, zobrali ma napriek tomu že školu som už nedochodil (proste som hodil flintu do žita...)
Zobrali ma tak ako sa pôvodne dohodli rodičia vs. riaditeľka.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale to bolo v právku ... ona ako keby ukončila 2. ročník (teda neukončila - má tu 5ku)
Ale na novej škole začína od 1. ročníka ... takže v podstate je jedno, ako ukončila na starej škole 2. ročník. Začína s "novým štítom" ...

... dohodnuté všetko mala, len teraz sa zľakla kvôli tomu, že dostala tú nedostatočnú, že by to mohlo narobiť problém. Samozrejme o tom nechce povedať rodičom ... :lol:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ti hovorim, u mna to tiez vyzeralo tak ze nechcem uz chodit na tu skolu tak sa vybavila druha, potom som sa na to vy hovienkoval uplne mal som asi sest patiek a normalne som nastupil tiez od zaciatku rocnika...
Nema sa coho obavat :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Aha jasné, už mi doplo :lol: Dík za info :)
Napísať odpoveď