No ten vykon je dost maly, nasiel som tabulku: http://www.mobilna-klimatizacia.sk/new/ ... matizaciu/
A podla nej to je vhodne do miestnosti s plochou cca 5 m2. Ked mas v tej miestnosti okno na sever (poobede tam nesvieti Slnko), tak by to MOHLO stacit, ale nic nezarucujem. Ide o to, ze v lete ti cez okno na juh moze len cez nezatienene okno dopadat az 1-2 kW vykonu a k tomu treba pripocitat pripadne zisky cez steny, od pocitaca, atd. No a na to uz takato klima nebude stacit.
ochladzovac vzduchu
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Re: ochladzovac vzduchu
no izba je 4,4*6m a okno je na celu stenu do trojuholniku ( izna je podkrovna ) na zapad cize cele poobedie tam pecie a je tam milion stupnov ..
Tak to sa poobzeraj po niecom vykonnejsom 
//nz
//nz
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
nj rozhodol som sa vyriesit to normalnou a nie mobilnou dik za rady
Ludia to pokupuju a ked zistia ze treba spravit nejaky vyvod tak to radsej predaju alebo iny dovod moze byt ze ju hlucna a niekomu to vadi. Ale funguje to a miestnost to krasne vychladi. Mobilnu klimu zozenies za 200 (tie za 100 od sencor by som nekupoval). Nastenna klima stoji 500€ (lacnejsie zas len smejdny sencor)+ montaz 200€ takze vsetko zavisi len od toho kolko si ochotny za klimu vysolitIng.Zoidberg napísal:mate niekto skusenosti s mobilnymi klimatizaciami ? na bazosi sa daju kupit uz za 100€ a pisu vsade ze nepouzivane , pouzivane tyzden .. to mi logicky vyjde na to ze to nefunguje tak sa toho zbavuju .. v predajniach pisu vacsinou ze vhodne na izbu 10m2 ... nebudu to zbytocne vyhodene peniaze ?