V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???
Re: V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ?
Tak 4,2 TDI je v zaklade asi tri plnky nad skodovkou 
Co znamena pri tom aute plnka? Malo to teda aj webasto, ventilovane sedacky, solarny siber, chladnicku, headup displaj, vyhrievany volant, kamery po bokoch a vzadu alebo signalizacia vedla teba iduceho auta?
vidim ze karmista je asi dobornik ked mi napisal ze som to nevidel.. ale typicky nerd .... hegy a nepochopil si ma. U skodovky fullka existuje u premiovky sa stupne vybavenia navzajom vylucuju lebo jeden doplnok vyluci iny
nightvision, lane assistant, masazne sitzne, hlasove ovladanie komponent, adapt tempomat...heker napísal:Co znamena pri tom aute plnka? Malo to teda aj webasto, ventilovane sedacky, solarny siber, chladnicku, headup displaj, vyhrievany volant, kamery po bokoch a vzadu alebo signalizacia vedla teba iduceho auta?
Ja len ze plnka no uz je jedno ci to nemalo dreveny vyhrievany volant, ci chladnicku v operadle, je to tak PLNE ze clovek si to v tom aute ajtak vobec neuvedomi lebo sa tam citi lepsie jak v obyvacke.
Vesak jo chapem, len proste co bude ma mrzet ze nemam extra odkladaci priestor zato ze tam mam chladnicku?
-
Scorpion90
King
Neni v podstate fullka najvyssi mozny stupen vybavy? U priemiovych znaciek tvorenych roznymi balickami..
A vsetko navyse je proste individualny kus.
Lebo takto len dajaky sejk, co si da urobit medaka ci bavora zo zlata a natrieska si to tam vodotryskami ho ma skutocne v plnke, ostatní maju len chudobných pribuznych, pretoze nikdy tam nebudu mat uplne vsetko
A vsetko navyse je proste individualny kus.
Lebo takto len dajaky sejk, co si da urobit medaka ci bavora zo zlata a natrieska si to tam vodotryskami ho ma skutocne v plnke, ostatní maju len chudobných pribuznych, pretoze nikdy tam nebudu mat uplne vsetko
hegy narazam na to ze kazdy druhy inzerat na Ab.eu je plnka alebo 'ful vibava' sedlac
jj full s platenymi sedackami na plechoch 
Prečo je v móde (hlavne v okolí PB) kupovať si autá s označením LONG, (A8, sedmy ... ) keď nemá šoféra a teda mu je úplne nahovno mať na zadných sedačkách miesta ako v obývačke 
pseudomafiansky syndrom a.k.a cim vacse tym drsnejse
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nie, to je tym, ze su lacnejsie, lebo to nikto normalny nechce...
neviem, pozrel som sedmicky a posledne 2 strany same Li alebo M-packet, no skorej Li, takze zas take lacne nebudu 
-
RATZINGER666
Darca
och, posledne dve strany... ani ti Tvoji spominani pseudomafiani si z poslednych stran nevyberaju... pochopitelne bola rec o kadejakych 10-rocnych jazdenkach...
...z vyroby samozrejme asi lacnejsi nebudu, ze jo
...z vyroby samozrejme asi lacnejsi nebudu, ze jo
pohodicka pozeral som jazdenky, a su drahsie, znamy to chcel (z podobneho ako horeuvedeneho dovodu) a boli fakt drahsie
-
RATZINGER666
Darca
vo velkom sa to vlacilo z nemecka 7-8 rokov dozadu kvoli tomu, ze to bolo lacne a nedalo sa to tam predat... ked mas na to, aby si si mohol v Nemecku vyvazat zadok na zadnych sedackach, asi nebudes pozerat po jazdenych autach... ...ale bohvie, co teraz frci...
si porovnaj pocet takychto starsich jazdeniek v klasickej verzii a v predlzenej - predlzenych bude sice menej, ale stale vela na to, aby sa to vyrovnalo pomeru kratkych a dlhych verzii pri vyrobe...
je to ten isty dovod ako na fakt, ze napr. taka prva A8 s najvacsim motorom sa proste predat neda...
okrem toho este jedna vec - to, ze to niekto za taku cenu predava, este neznamena, ze to aj preda...
si porovnaj pocet takychto starsich jazdeniek v klasickej verzii a v predlzenej - predlzenych bude sice menej, ale stale vela na to, aby sa to vyrovnalo pomeru kratkych a dlhych verzii pri vyrobe...
je to ten isty dovod ako na fakt, ze napr. taka prva A8 s najvacsim motorom sa proste predat neda...
okrem toho este jedna vec - to, ze to niekto za taku cenu predava, este neznamena, ze to aj preda...
Jaaa sa nehadam, len neviem ci to je koli tomu zeby to bolo lacnejsie, ja mam dojem ze niektori ludia si svoje "renome" zakladaju na "velkej kare" a drsnom vyraze, pretoze kto normalny by pre seba kupoval long verziu ktoru ked nemas garaz poriadne ani nezaparkujes..
-
KaptMichal
King
W140 iba long, tak isto aj stara sedma (E38) 
Michal tak mame tu exemplar, vysvetlis nam preco? Robis sofera, tazis popri tych vsetkych nevyhodach z toho ze to je Long?
-
KaptMichal
King
Ja bohuzial nie, ale ak je niekto nadsenec tak nevidim dovod preco by si nemal chciet kupit W140 long 6 liter... Tie auta su v vacsinou v top stave, hlavne v Dojčlande cize toto moze byt jeden z dovodov. Ja mam na mysli vikendove povozenie, asi to z toho prispevku nevyplynulo 
Inak ak si niekto kupi long verziu a vozi sa vpredu denne tak to je asi fakt len kvoli lepsej cene. Dokonca viem o ludoch, ktori si kupovali normalnu verziu S a vozili sa vzadu..
Miesta tam je asi dost tak ci tak.
Inak ak si niekto kupi long verziu a vozi sa vpredu denne tak to je asi fakt len kvoli lepsej cene. Dokonca viem o ludoch, ktori si kupovali normalnu verziu S a vozili sa vzadu..
iste ze je je... ale iny vyznam ako taxi to asi nema 
-
RATZINGER666
Darca
KaptMichal: ano, fanusik nech si kupi, ale nalejme si cisteho vina - tu ide naozaj skor o setrenie alebo o machrovanie... staci si pozriet najlacnejsie A8 a zistime, ze okrem V8 a 2,5TDI tam iny motor v podstate nenajdeme
a okrem ineho tusim, ze prave Hegy tiez nedavno spominal znameho, ktory si tiez kupil akusi starsiu premiovku a potom si poziciaval na benzin 
( ...fuuuha, Hegy aky slusny a umierneny, az to tu nepoznavam
)
( ...fuuuha, Hegy aky slusny a umierneny, az to tu nepoznavam