F1 sezona 2013
Re: F1 sezona 2013
Tak Ferrari vyzera najsilnejsie momentalne. Massa isiel pekne z 9 miesta. Kimi tiez dobre ale ktovie, bez tej strategie by to asi stacilo len na 3. miesto.
Inac komentatori zase slepy. Nevsimaju si suboje a cuduju sa poradiu.
Inac komentatori zase slepy. Nevsimaju si suboje a cuduju sa poradiu.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Obecne Lotus evidentne je supersetrne ku gumam a paradne im to takticky vychadza v zavode.
Kimi už len na 5 bodov od Vettela, super. Preteky mi pripadali oproti minulej VC o dosť nudnejšie. Ferrari má teraz najrýchlejšie auto, Alonso to predviedol ukážkovo. No viac ma teší umiestnenie Kimiho a Massu, sú to dvaja sympáči.
takže Mclaren Honda od 2015
http://f1sport.autorevue.cz/honda-potvr ... 2015-35967
no som zvedavý ako na tom budú, či nebudú pozadu vo vývoji oproti napr. mercedesu
http://f1sport.autorevue.cz/honda-potvr ... 2015-35967
no som zvedavý ako na tom budú, či nebudú pozadu vo vývoji oproti napr. mercedesu
tak podla mna zacali natom robit skoro, ale to sa im oplati? Pre jeden tim robit motor.
Osobne sa mi nepaci ale postoj Pirelli, nemam nic proti gumam ale to, ze RbR zacne vyplakavat a uz idu hnet menit pneu pocas sezony. Bolo to dopredu dane, kazdy vedel ako to bude hold smola. Postavia si auto zamerane hlavne na aero a zvysok neberu do uvahy a potom vyplakavaju. Hlavne, ze ked v 2011 vyhral Vettel v Barcelone so 4 zastavkami, tak vtedy mu to nevadilo.
Tie pneu su dobre teraz. 2 - 3 zastavky v pohode. Kludne mozu spravit pneu co daju 20 kol naplno ale nic to nezmeni, lebo zase by s nimi vsetci isli na 40 kol a neisli by naplno. Vsak ako vyzerali prve kola v Barcelone vlacik. Az potom sa to zacalo miesat. A to, ze pneu hraju velku rolu tiez je blbost, stale vyhrava najrychlejsie auto. Keby nie tak vyhra virgin alebo kto.
Uz ma dost s*rie to stale nadavanie na tie pneu. Jak povedali v Lotuse, je to jak zmenit velkost branky pocas zapasu.
Osobne sa mi nepaci ale postoj Pirelli, nemam nic proti gumam ale to, ze RbR zacne vyplakavat a uz idu hnet menit pneu pocas sezony. Bolo to dopredu dane, kazdy vedel ako to bude hold smola. Postavia si auto zamerane hlavne na aero a zvysok neberu do uvahy a potom vyplakavaju. Hlavne, ze ked v 2011 vyhral Vettel v Barcelone so 4 zastavkami, tak vtedy mu to nevadilo.
Tie pneu su dobre teraz. 2 - 3 zastavky v pohode. Kludne mozu spravit pneu co daju 20 kol naplno ale nic to nezmeni, lebo zase by s nimi vsetci isli na 40 kol a neisli by naplno. Vsak ako vyzerali prve kola v Barcelone vlacik. Az potom sa to zacalo miesat. A to, ze pneu hraju velku rolu tiez je blbost, stale vyhrava najrychlejsie auto. Keby nie tak vyhra virgin alebo kto.
Uz ma dost s*rie to stale nadavanie na tie pneu. Jak povedali v Lotuse, je to jak zmenit velkost branky pocas zapasu.
-
MP4-27
Guru wannabe
tak evidentne si Mercedes v kvalifikacii jazdi vlastnu ligu, ale bohuzial aj v pretekoch jazdi inu ligu 
No uvidime, monako im bude asi sedet aj v race. Snad Kimi da dobry start, konecne cista stopa, ale myslim, ze aj tak ho alonzo predbehne na starte. A Mercedesi to budu stuplovat.
Dnes nudaaa neskutočna ešte väčšia ako obvykle v monaku
Perez sa zase ukazal. Proste horuca hlava, vytlaca ostatnych z trate. Ten by mal jazdit v nejakej automobilovej serii.
Rezia dost zaspata dnes. Kimi nakonci 5 aut predbehol ani jeden zaber. Aspon nieco by sa dialo. Nakoniec aspon bod.
RBR dobre vyuzili SC. Massa havaria jak cez kopirak. Inac nuda nazaciatku, este mohli dat super extra softy nech by bola sranda.
Markiza to nevydrzala
hned reklama.
Najlepsi bol ale ten holub ci hrdlicka ci co to je.
Rezia dost zaspata dnes. Kimi nakonci 5 aut predbehol ani jeden zaber. Aspon nieco by sa dialo. Nakoniec aspon bod.
RBR dobre vyuzili SC. Massa havaria jak cez kopirak. Inac nuda nazaciatku, este mohli dat super extra softy nech by bola sranda.
Markiza to nevydrzala
Najlepsi bol ale ten holub ci hrdlicka ci co to je.
-
t0m4s3
Admin
Pozrel som si re-live a teda neskutocna nuda, este vacsia ako obvykle. Niko a vobec Mercedes to ale zvladli na vybornu, SC zase pomohlo RBR (klasika). A Pereza by mal niekto prefackat nech sa spamata, lebo to nabuduce spravi niekto z jazdcov.
Zavodkatastrofa, Lotus hlavne, nieco s brzdovim pedalom, malo paliva, pokazeny box... katastrofa. Vettel uz ma titul jasny.
A zomrel marshal, ktoreho presiel zeriav, dost blbe, ze F1 je uz tak bezpecna a takato zbytocna smrt mimo trate.
A zomrel marshal, ktoreho presiel zeriav, dost blbe, ze F1 je uz tak bezpecna a takato zbytocna smrt mimo trate.
-
redliner
King
Vettel uz ma titul jasny.
Do konca je ešte dosť pretekov
Jemu staci mat pole a odtial proste nanho nema nikto sancu. Z pola to vettel vie, ked ma startovat zo zadu, tam uz tak moc nie.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 20:49)
Zajtra sa dozvieme rozsudok Mercedes vs. FIA. Mercedes dneska obvinoval skoro vsetkych od Ferrari az po Lotus.
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 20:49)
Zajtra sa dozvieme rozsudok Mercedes vs. FIA. Mercedes dneska obvinoval skoro vsetkych od Ferrari az po Lotus.
-
redliner
King
Topiaci sa aj slamky chytáZajtra sa dozvieme rozsudok Mercedes vs. FIA. Mercedes dneska obvinoval skoro vsetkych od Ferrari az po Lotus.
lol, ten trest je vysmech. Napomenutie a zakaz testov mladych jazdcov
.
Kde je pokuta, + nieco poriadne.
Kde je pokuta, + nieco poriadne.
-
Vitaaa
Expert
tak to je úplne smiešne... toto určite nie je "trest", ktorý by kompenzoval získanú výhodu. Testy mladíkov by za 1000km so závodnými jazdcami vymenil každý.
A teraz mal hociktorý z tímov spraviť to isté, získať testami výhodu oproti konkurencii - na základe precedensu, ktorý dnes FIA vytvorila, by to určite stálo za to. Fiasko..
niekde na fb som videl koment, testy mladych su teraz v Silverstone nie? Sranda bude, ked bude cely cas prsat
a nikto nic neodtestuje.
Pirelli epic fail dnes
Porazi ma, co za deb*la maju v Lotuse ako stratega. To bolo tak jasne,, ze maju ist prezut. Mohl byt Kimi pred Webberom. Aaa nervi mam. Konecne maju konkurencie schopne auto, a velky prd ztoho.
Aspon Vettel vypadol.
Pirelli cim viac tie gumy sa snazi opravit, tak tym horsie.
Aspon Vettel vypadol.
Pirelli cim viac tie gumy sa snazi opravit, tak tym horsie.