program/aplikácia mapy sveta + cena
-
pegasusss
Light Professional
program/aplikácia mapy sveta + cena
Vopred sa ospravedlňujem , nie som znalec v týchto oblastiach , takze neviem presne co znamenajú jednotlivé technicke pojmy ale prečo píšem .... chcem sa spýtať či by mi mohol niekto pomôcť s jedným programom , kde by bola celá politická mapa sveta , zbieram mince a predstavoval by som si tento program tak ,že si kliknem na nejaký jednotlivý štát , napíšem tam urcite obdobie napr. 1945-1992 , dalej tam dam napr. poćet mincí , obrázky z predu/zo zadu ako vyzerali , roky v ktorých boli vyrazene a roky ktoré už mam ( roziel vo farbach ) a podobné veci ) .... či by sa našiel človek , ktorý by sa s tým babral , a teda je mi jasne ze nikto nespravi len tak nieco zadara , čize aj posúdenie nejakej ceny , nech mam obraz o tom , ako sa to tu cenovo pohybuje , ak som nieco napísal zle , ospravedlnujem sa , ďakujem.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: program/aplikácia mapy sveta + cena
Ma to byt web alebo desktopova aplikacia?
A este taka drobnost - politicka mapa sveta v pribehu historie dost menila, takze aj to hra svoju rolu.
A este taka drobnost - politicka mapa sveta v pribehu historie dost menila, takze aj to hra svoju rolu.
-
audiotrack
VIP
to áno, ale všetko sa vyrieši tým, že sa vstupy budú brať v opačnom poradí ako napísal. Čiže najprv napíše roky, a potom mu až zobrazí mapu (zodpovedajúcu tým rokom). Nie opačne ako to napísalharrison314 napísal:Ma to byt web alebo desktopova aplikacia?
-
pegasusss
Light Professional
ak si spravne myslím , že rozdiel medzi web a desktop applikaciou je v tom , ze jedno je na nete a druhe v kompe , tak radsej to v kompe , ale ak v tomto neni rozdiel ale v niecom inom tak potom neviem + má to vplyv na cenu pokial je to jednon alebo druhe ?harrison314 napísal:Ma to byt web alebo desktopova aplikacia?
Ako napísal audiotrack , celkom rafinovane
-
refr0
Star
Myslim ze je to jedno ci to bude desktop alebo web. Aj tak to bude drahe
Teda pokial nenarazis na nejakeho studenta co sa nudi a spravi ti to ako experiment.
-
harrison314
Hardcore addict
To je najmensi problem - spravit to tak aby sa tam dali lubovolne pridavat mapy.pegasusss napísal:
ak si spravne myslím , že rozdiel medzi web a desktop applikaciou je v tom , ze jedno je na nete a druhe v kompe , tak radsej to v kompe , ale ak v tomto neni rozdiel ale v niecom inom tak potom neviem + má to vplyv na cenu pokial je to jednon alebo druhe ?
Ako napísal audiotrack , celkom rafinovane![]()
, ale stacilo by asi len od roku 1900 po sucasnost , lenze potom je problém ked napr. uz bude rok 2015 a budu nejake nové štáty v EU ( hypoteticky ) ...
Neni to az take zlozite, myslim ze by to slo naklikat aj v ms access.
-
pegasusss
Light Professional
a teda čo sa týka ceny ?
-
Runes
Addict
pocitaj 4 ciferne cislo
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2013, 11:01)
pocitaj 4 ciferne cislo
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2013, 11:01)
pocitaj 4 ciferne cislo
-
harrison314
Hardcore addict
od ochotneho studenta aj trojmiestne cislo
-
pegasusss
Light Professional
aha dobre