hughito napísal:Prípadná šikana nie ja absolútne žiadnym argumentom. Po prvé to je chyba v spoločnosti, že by sa z takého čohosi dala robiť sranda, lebo tie decká by to najprv počuli zrejme doma a po druhé, ako už bolo spomenuté, decká si nájdu dôvod na robenie si srandy za HOCČO.
hughito, chyba spolocnosti by bola vytvorit dalsi druh sikany (homosexualnych rodicov) na ukor vasim "pokrokovym nazorom"...
na jednej strane nemas rad, ze mladych ciganov sikanuju len za to, ze su cigani, na druhej strane si za vytvorenie dalsej skupiny sikanovanych...
k tej karme: aj ty si riadny primitív počúvaj takíto homofóbni prskači ako ty však budú čim ďalej tým viac ťahať za kratší koniec, čomu som rád // hughito
to je len tvoj primitivny zaslepeny nazor, mozno 1z20 je taky "pokrokovy" ako ty, ale ked teda tahame za kratsi koniec tak si spravte homo gang bang party na oslavu, a nezabudni cernochov, najlepsie ked chytis aj AIDS, aspon budeme "zas" tahat za dlhsi koniec
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2013, 18:35)
inak to asi mate premyslene viac ako som myslel, teraz sa budete zastavat chudakov homosexualov, ze si nemozu adoptovat deti...
onda sa budete zastavat chudatiek sikanovanych deti, ktore si adoptovali homosexuali...
ale stale budeme vsetkemu na vine my, hnusne netolerantne rasisticke svine... ale kedy vam uz svitne v hlave, ze ste doslova chori kkti?