Neviem si rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Adry
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Neviem si rady

Príspevok od používateľa Adry »

To, ze ony nechcu od neho odist je typicky priklad syndromu tyranej zeny (a aj dalsich x faktorov, kedze ich zivi etc) takze sa tomu vobec necuduj..

a ako niekto spominal hore, tiez by som si hladal partnerku s klasickym rodinnym zazemim :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Nedá sa ani tak ani tak...jedna horšia alternatíva ako druhá.
No a neviem ci snou byt aspon kamarát(aj ked sa lúbime) a byt jej oporou,alebo ju zmazať uplne zo zivota...U mna to je tak na 50%-50%...nejaké názory by sa zišli a podla toho sa rozhodnem....takze A) byt jej kamoš B) zmazať zo zivota
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Podla našich názorov sa rozhodneš? Trošku divné. Toto je rozhodnutie, ktoré musíš spraviť sám, nech ti poradí kto chce, čo chce. :wink: Nechaj si to prejsť hlavou, nerozhoduj sa v priebehu 5 minút, ak nemusíš. Hlavne si uvedom, čo je v "stávke" a premysli si, čo má aké plusy a mínusy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja nad tým premýšlam celé dni,Presne viem aké su plusy a mínusy.Neviem sa rozhodnuť preto sa pýtam iných.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Chápem, že asi každý človek si chce vybrať ideálneho partnera... Ale ktorý človek je bez chyby ? Tu slečnu nepoznám... ale nechať ju len preto, že má hlúpych rodičov ? To ona proste neovplyvní... Je pravda, že ak dieťa to v rodine nemá v poriadku, tak bude mať často problémy so vzťahmi pokiaľ sa samo s tým nevyrovná... Ale si jej frajer, nie ? Neviem podľa čoho ženy vyberajú muža, ale myslím, že rovnako ako muži hľadajú ženy... A jeden z hlavných dôvodov je podržať partnera... Čo ty vôbec nerobíš - hanbi sa... Reči typu "nech odíde" atď. môže napísať len človek, ktorý to nezažil (Ja viem o čom rozprávam) Pretože nie každý je ako ty Tommy Hot... Dá sa odraziť od dná, ale nie každý je taký priebojný typ... Takže zhrnutie je, že každý ma svoje chyby a rozísť sa kvôli hlúposti, začo chúďa ani nemôže nedáva zmysel... Vidím, že ani vo vzťahu si ľudia nepomáhajú. Je to úbohé... Ona by sa mala s tebou rozísť zato aký si... (neuraz sa, ale je to môj názor... Nakoľko som si svoje prežil, ale to vy 2ja nepochopíte, pretože ste to nezažili...)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@NHISPVM
este nemaju na to roky aby vedeli riesit pre vztah takyho vazny problem
aj ty si bol raz mlady
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

NHISPVM on za jej situaciu tiez nemoze, tak preco by mal pre nu trpiet? Ona evidentne nechce riesit vzniknutu situaciu a v tom pripade tam nie je co riesit.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No bola to vzájomná dohoda, to rozhodnutie nebolo len na mne ze to ukončíme. Byt vo vztahu, aj ked tajne, alebo byt kamarát s niekym koho lúbim, je niečo čo pre oboch nemá zmysel.Je to zbytočné trápenie.Popriala mi vsetko dobré do zivota, aby som si nasiel také dievča, pri ktorom nebudem trpieť a ktoré ma bude milovať. Ukončili sme to,dnes som snou poslednýkrát v kontakte na nejakú dlhsiu dobu (mozno aj roky).Nevylučujem ze ju este niekedy uvidím,rád snou pokecám a možno sa situácia zlepší nejakými udalosťami.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Wladas, tak potom úprimne nechápem načo ľudia, ktorí nie sú vyspelí sa plašia do vzťahu...
TommyHot nepovedal by som, že nechce, skôr nevie... Ty si svoju situáciu hneď tak rázne vyriešil ? Ako to vlastne vtedy riešila tvoja sestra a mamča ? Ženy rozmýšľajú inak... Mne to je viac menej jedno... len mi to príde na hlavu postavené

Blastbit - výborne...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

NHISPVM napísal:TommyHot nepovedal by som, že nechce, skôr nevie... Ty si svoju situáciu hneď tak rázne vyriešil ? Ako to vlastne vtedy riešila tvoja sestra a mamča ? Ženy rozmýšľajú inak... Mne to je viac menej jedno... len mi to príde na hlavu postavené
Riesenie je primitivne - treba odist. Ked polozis ruku na horuci sporak, tak ju tam nechas, alebo ju instinktivne odtiahnes? To iste ked ta niekto mlati.

Sestra to neriesila, bola mala a mama to riesila tak, ze sme sa potom nejako dostali do azyloveho centra, mama mala nastastie robotu (aj ked zarabala minimalku) a ja som mal nasetrene aspon nejake drobaky, ktore som jej dal aby sme sa cim skor vedeli postavit na nohy. Po mesiaci uz sme zili v lacnom podnajme a potom uz som zacal zarabat aj ja popri skole a teraz uz je dobre. Sediet na riti a plakat este nikoho problemy nevyriesilo, len si castokrat taketo radikalne riesenia vyzaduju neskutocne okresat zo zivotneho standardu.
Napísať odpoveď