trojuholníček ako PLAY, ale nič sa nedialo ... skúsil som to aj cez Dolphin ...bez úspechu. Neviete kde bude chyba ? ... Na tablete neznačkovom (3Q) mi to ide
Google Android OS
Re: Google Android OS
Dnes som si chcel spustiť na S3ke JoJ archív. Nešlo mi avšak spustiť video .. keď som naň klikol nič sa nedialo. V ľavom dolnom rohu videa mi ukázalo ten
trojuholníček ako PLAY, ale nič sa nedialo ... skúsil som to aj cez Dolphin ...bez úspechu. Neviete kde bude chyba ? ... Na tablete neznačkovom (3Q) mi to ide
Všetko mám nastavené ako na predošlých Rom-kach, a pred tým mi to šlo. Skúsim tam hodiť niečo iné.Yogi120 napísal:Ak myslis ten z gp tak mne tiez nechodili na nom spravy takze je mozne ze chyba v appke.. Ten gmail neviem. Bude to asi problem v rom a sietou. Pred tym na inej romke Ti slo vsetko ? Skus na mail k9
Po 2 rokoch strávených v spoločnosti iPhone 4 som prešiel na Android (HTC One X), nakoľko mi Sense 4 prišlo pomalé a neohrabané, pustil som sa trošku do úpravy launchera a lockscreenu
(viem že ideálne by bolo použiť CustomROM bez Sense, ale nemám chuť sa púštať do root-u a veci s tým spojených)
Ak by mal niekto záujem, môžem sa rozpísať čo som všetko som použil.
Ak by mal niekto záujem, môžem sa rozpísať čo som všetko som použil.
no mozes sa rozpisat 
- Použité aplikácie / widgety:
- Launcher: Nova Launcher Prime + TeslaUnread plugin
- Widget na lock/home screene: Zooper Widget PRO
- Lockscreen: Widget Locker
- Zobrazovanie notifikácii na lockscreene: NiLS
- Ikony: SmallWhites icon theme
- Priečinky: >< sú použité ako ikony priečinkov
- Nastavenie:
- Nova Launcher Prime: Grid 9x5
- Widget Locker: Grid 9x5, Slider: ICS
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Inak nova launcher som si akurát včera nainštaloval aj ja, páči sa mi že sa tam dá dosť vecí nastaviť oproti apexu čo som používal doteraz...
Ešte sa snažím teraz vyriešiť, aby mi notifikácie na lockscreene zobrazovalo pomocou UUCW aleo ZooperWidget, nejakým takýmto štýlom:
[13:37]New gmail email
[13:29]Missed call from Clark Kent
[11:31]Missed call from Mother
[10:33]New message from James Hatfield
Proste jednoduchý text bez zbytočných ikon, fotiek a tlačitiel. A pokiaľ by som niektoré alebo všetky z týchto notifikácii zavrel v notifikačnej liste, automaticky by zmizli aj z lockscreenu.
Marco z mycolorscreen.com (pre tých čo nepoznajú: http://www.youtube.com/user/mycolorscreen a http://mycolorscreen.com/) mi poradil že by to bolo asi možné kombináciou Tasker-u a ZooperWidgetu, resp. UCCW, ale zatiaľ vôbec ale vôbec netuším ako na to..
[13:37]New gmail email
[13:29]Missed call from Clark Kent
[11:31]Missed call from Mother
[10:33]New message from James Hatfield
Proste jednoduchý text bez zbytočných ikon, fotiek a tlačitiel. A pokiaľ by som niektoré alebo všetky z týchto notifikácii zavrel v notifikačnej liste, automaticky by zmizli aj z lockscreenu.
Marco z mycolorscreen.com (pre tých čo nepoznajú: http://www.youtube.com/user/mycolorscreen a http://mycolorscreen.com/) mi poradil že by to bolo asi možné kombináciou Tasker-u a ZooperWidgetu, resp. UCCW, ale zatiaľ vôbec ale vôbec netuším ako na to..
nikto nejaký nápad ako by to šlo ?Lubenečko napísal:Dnes som si chcel spustiť na S3ke JoJ archív. Nešlo mi avšak spustiť video .. keď som naň klikol nič sa nedialo. V ľavom dolnom rohu videa mi ukázalo ten
-
kukiak
Addict
Ved si nainstaluj flash player.. na play uz ale nie je, ale je toho plny net. Teraz som skusal, mne funguje s flashom.
Zdravím...
tablet (nexus 7, android 4.2.2) mi odmieta vyhľadať wifi. vždy napíše wps failed try again in a few minutes. Wifi určite funguje - mobil s tým problém nemá
(chcem sa pripojiť na wifi vytvorenú na notebooku cez Connectify)
Kde je zas problém?
tablet (nexus 7, android 4.2.2) mi odmieta vyhľadať wifi. vždy napíše wps failed try again in a few minutes. Wifi určite funguje - mobil s tým problém nemá
(chcem sa pripojiť na wifi vytvorenú na notebooku cez Connectify)
Kde je zas problém?
-
kukiak
Addict
Nepoznam tu aplikaciu, ale nerobi len ad-hoc prepojenie? Android ho nepodporuje.
-
Supersonic
Light Professional
connectify vytvara normalnu wifi nie adhoc..aj mne sa stane ze ju niekedy nevyhlada ale ked dam stop/start tak to funguje.. 
ja mam pocit, ze mi vobec nechce vyhladat wifi... to je ten problem
Dá sa na čistom droide (4.2.2) nastaviť aby som mal aplikácie zoradené od najnovších po najstaršiu a nie podľa abecedy?
-
94jakub
Guru wannabe
Stock launcher to nevie ale Nova, Apex(alebo nejaký podobný) by to mali vedieť.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
neviete ako rozbehnut na s3 mini allshare ? na strankach som nasiel ze tento mobil ma tuto funkciu no nemozem nainstalovat samsung link lebo mi to na markete nedovoli
No jo, niečo skúsim. Najlepšie by bolo keby sa to dalo zoradiť tak ako to má Sense (všetky, najviac používane a nainštalované).94jakub napísal:Stock launcher to nevie ale Nova, Apex(alebo nejaký podobný) by to mali vedieť.
Tak čo, fotíte už niekto Photosphere na novej Photo/Gallery app z nového Androidu? Podarili sa vám nejaké zaujímavé kúsky? Pochváľte sa.
Ja som sa s tým až dnes naučil robiť tak, aby to ako-tak vyzeralo, ale vždy tam je nejaký kix. Teším sa keď to zoberiem na nejakú sympatickú lokalitu, lebo byt je pre to príliš malý priestor, a výhľad z okna je nudný.
Ja som sa s tým až dnes naučil robiť tak, aby to ako-tak vyzeralo, ale vždy tam je nejaký kix. Teším sa keď to zoberiem na nejakú sympatickú lokalitu, lebo byt je pre to príliš malý priestor, a výhľad z okna je nudný.
-
krankenwagen
Professional
Skusal som to u mna v izbe, velmi nekvalitne (veci zdvojene atd.). Vonku to ale urcite bude lepsie (na vacsiu dialku).
Ono tam z 90% ide o techniku fotenia a to, ako máš naklonený telefón, či ho máš stále v jednej výške, atď. Ale áno, vonku je to oveľa lepšie.