Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
neviem o tom, ze by hughito nejak zmenil, alebo aspon ciastocne upravil, svoj nazor na nieco, na co uz mal v minulosti svoj nazor utvoreny
a to vo vseobecnosti, nemyslim nic konkretne
a to vo vseobecnosti, nemyslim nic konkretne
-
KaptMichal
King
Dokazal, ze dieta vychovavane homosexualmi straca identitu a sexualitu... Pre mna su to negativne dopady na vyvoj dietata. Netvrdim, ze 100% homosexualov vychova zo "svojich" deti homosov, ale percento urcite bude vyssie.
A nechapem, co si dokazujes tym, ze v kazdom prispevku mi odkazujes, nech sa upokojim... Nebodaj si nekludny, ked si citas internetove forum
//
hotwire - najlepsie "vedcami" propagujucimi presne tie idey a nazory co hughito.
A nechapem, co si dokazujes tym, ze v kazdom prispevku mi odkazujes, nech sa upokojim... Nebodaj si nekludny, ked si citas internetove forum
//
hotwire - najlepsie "vedcami" propagujucimi presne tie idey a nazory co hughito.
Odhadom 4-5% populacie su homosexuali (len tak mimochodom, drviva vacsina ma hetero rodicov- to co dokazuje? ) 4 deti zo 100 budu homo. Alebo 1 z 25.
Teraz, zoberieme 100 deti a dame ich hetero rodicom, kolko bude homo ? No v priemere 4. Co to znamena? Nic
Zoberme 100 deti a dajme ich homo rodicom. Kolko deti bude nakoniec homo? A tu je ta otazka. Bude to viacej ako 4? Neviem o tom, ze by to niekto dokazal. Ak najdete takyto vyskum na dostatocnej vzorke, mate pravdu. Budu to tiez 4? Ano. Co to znamena ? Znova nic. Akurat primitiv zaslepeny svojim predsudkom si zoberie tie 4 decka a zacne z toho nieco vyvodzovat.
Teraz, zoberieme 100 deti a dame ich hetero rodicom, kolko bude homo ? No v priemere 4. Co to znamena? Nic
Zoberme 100 deti a dajme ich homo rodicom. Kolko deti bude nakoniec homo? A tu je ta otazka. Bude to viacej ako 4? Neviem o tom, ze by to niekto dokazal. Ak najdete takyto vyskum na dostatocnej vzorke, mate pravdu. Budu to tiez 4? Ano. Co to znamena ? Znova nic. Akurat primitiv zaslepeny svojim predsudkom si zoberie tie 4 decka a zacne z toho nieco vyvodzovat.
Tak pekne po rade páni.
Hotwire:
Inak celkovo sa mi ľúbi vaša taktika robenia si srandy typu:
Áno, svoje názory si utváram na základe FAKTOV a nie domnienok, iracionálnych túžob a nezmyslov, ako podaktorí tu.
Prečítaj si: Homosexual Parenting: Do Children Have To Be Raised by Straight Parents?
ArkanoviTigrovi: Čo som nepochopil, že si si robil srandu? Vieš, ja som to myslel smrteľne vážne a nadobudol som presvedčenie, že som teba konkrétne dokázal presvedčiť o mojich postojoch..
beardie:
A čo sa týka nejakých hodnôt a postojov - to je fakt, tam názory naozaj nemením, sú konzistentné už roky a som na to hrdý. Niekto ide štýlom, kam vietor, tam plášť, to nie je môj štýl.
Michal:
Kde si poskytol ty vyjadrenie odborníka? Pozrel si si už reláciu Máte slovo, ktorú som tu linkoval?
Hotwire:
Je fascinujúce, že ľudia, ktorí majú tendenciu kydať na homosexuálov majú také isté tendencie kydania na iné odlišnosti a neštítia sa používania mýtov. Ale beriem, je to zrejme nevedomé.daj priklad nejakych z tych X ludi, ktorych vychovali dvaja homosi, a su ako ty hovoris "v pohode"....nic? a fakt ten pripad o nicom nesvedci? tak to podla teba ani pripad Harmana ktory vystrielal cigansku rodinu o nicom nesvedci co? ty potrebujes vzdy len nejaku vedecku studiu podpisanu najlepsimi vedcami vo svojom odbore aby si si vedel utvorit obraz, vsak?
Inak celkovo sa mi ľúbi vaša taktika robenia si srandy typu:
Je smutné, že si neuvedomujete, aké to je prízemné.ty potrebujes vzdy len nejaku vedecku studiu podpisanu najlepsimi vedcami vo svojom odbore aby si si vedel utvorit obraz
Áno, svoje názory si utváram na základe FAKTOV a nie domnienok, iracionálnych túžob a nezmyslov, ako podaktorí tu.
Prečítaj si: Homosexual Parenting: Do Children Have To Be Raised by Straight Parents?
ArkanoviTigrovi: Čo som nepochopil, že si si robil srandu? Vieš, ja som to myslel smrteľne vážne a nadobudol som presvedčenie, že som teba konkrétne dokázal presvedčiť o mojich postojoch..
beardie:
Viaceré svoje názory, ale skôr v čiastkových oblastiach si "upravujem" - na základe objektívnych faktov a reálií. Ja za to nemôžem, že tu na fóre často prevláda typický internetový iracionalizmus, názory podložené domnienkami či vyslovenými hovadinami.neviem o tom, ze by hughito nejak zmenil, alebo aspon ciastocne upravil, svoj nazor na nieco, na co uz mal v minulosti svoj nazor utvoreny a to vo vseobecnosti, nemyslim nic konkretne
A čo sa týka nejakých hodnôt a postojov - to je fakt, tam názory naozaj nemením, sú konzistentné už roky a som na to hrdý. Niekto ide štýlom, kam vietor, tam plášť, to nie je môj štýl.
Michal:
Ale to vôbec nedokázal. To si iba ty myslíš - ešte nerátam to, že viacerí ste tu radšej ignorovali príspevok ephramka. Okrem toho, že je gay, tak aj študuje daný odbor, tak vie poskytnúť relevantné informácie.Dokazal, ze dieta vychovavane homosexualmi straca identitu a sexualitu... Pre mna su to negativne dopady na vyvoj dietata. Netvrdim, ze 100% homosexualov vychova zo "svojich" deti homosov, ale percento urcite bude vyssie.
na základe ČOHO to tvrdíš? Pocitu? Dojmu? Toho článku? Čoho? Sexualita sa nedá naučiť, už to konečne pochop. Heterosexualita aj homosexualita je vrodená, nie naučená či získaná. Tebe doma rodičia tĺkli do hlavy, že tvojím údelom ako chlapca je vkladať úd do vagíny?Netvrdim, ze 100% homosexualov vychova zo "svojich" deti homosov, ale percento urcite bude vyssie.
Áno, konšpirácie, úvodzovky...takže nejde o vedcov? Ide o dosadených ľudí? Kto ich tam dosadil? Židia? Ilumináti? Čo tým sledujú? Rozklad tradičnej kresťanskej spoločnosti a jej úžasných univerzálnych hodnôt, jasné.hotwire - najlepsie "vedcami" propagujucimi presne tie idey a nazory co hughito.
Kde si poskytol ty vyjadrenie odborníka? Pozrel si si už reláciu Máte slovo, ktorú som tu linkoval?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
zato ja to myslim vsetko uplne vaznehughito napísal:ArkanoviTigrovi: Čo som nepochopil, že si si robil srandu? Vieš, ja som to myslel smrteľne vážne a nadobudol som presvedčenie, že som teba konkrétne dokázal presvedčiť o mojich postojoch..
Ešte objasni, čo som nechopil, nech pochopím.
-
KaptMichal
King
Okrem toho, že je gay, tak aj študuje daný odbor, tak vie poskytnúť relevantné informácie.
pre mna to dokaz je, ty nemas v rukach nic.
Myslim si ze to netlkli nikomu. Otazka ale je co ak dvaja teplosi budu dietatu tlct do hlavy ci ma ud strkat do riti.hughito napísal:Tebe doma rodičia tĺkli do hlavy, že tvojím údelom ako chlapca je vkladať úd do vagíny?
Michal: Ignoruje preto, lebo nemalo k tomu čo dodať. Také to je jednoduché.
Inak sa znova odkazujem na svoj príspevok: http://www.hojko.com/post1992930.html#p1992930
A dobré by bolo, keby si si prečítal ešte raz aj príspevok ephramka: http://www.hojko.com/post1993059.html#p1993059
kali:
No, hlavné je, že to je dôkaz PRE TEBA. S tým prerazíš. Ale tak keď ti to stačí, v poriadku. A asi ti vôbec nevadí napr. to, že ten článok nepojednáva o tom, čo často ľudia tvojho typu tvrdia: že také rodiny by ovplyvňovali sexuálnu orientáciu (teda, taký ephramko nepochybuje o tom, že je muž, ale je gay, zatiaľ čo ten článok o tom dieťati je o inom probléme a to celkovej identity).pre mna to dokaz je, ty nemas v rukach nic.
Inak sa znova odkazujem na svoj príspevok: http://www.hojko.com/post1992930.html#p1992930
A dobré by bolo, keby si si prečítal ešte raz aj príspevok ephramka: http://www.hojko.com/post1993059.html#p1993059
kali:
A prečo by to mali robiť? Samozrejme, to by bolo choré - ak by to robili.Myslim si ze to netlkli nikomu. Otazka ale je co ak dvaja teplosi budu dietatu tlct do hlavy ci ma ud strkat do riti.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
napis mi kde presne kydam na homosov resp ine odlisnosti? kludne mozes aj citovathughito napísal:Je fascinujúce, že ľudia, ktorí majú tendenciu kydať na homosexuálov majú také isté tendencie kydania na iné odlišnosti a neštítia sa používania mýtov. Ale beriem, je to zrejme nevedomé.
Neviem to sa spytaj toho teplosa.hughito napísal:A prečo by to mali robiť? Samozrejme, to by bolo choré - ak by to robili.
Kazdoapdne si myslim ze taky ako sa zucastnuju tych uchylnych gay parade, je velmi pravdepodobne ze nieco take budu robit.
Ano mozte to napadnut ako moju spekulaciu, ale ja z deti pokusne kraliky robit nechcem len zato ze volaky eframko sa citi byt menejcenny.
A skor nez zacnete murdovat, som aj proti vychove niektorych hetero parov.
Hotwire: Napísal som to pre istotu v pluráli, lebo je to bežný jav a ak sa to teba netýka, tak si to nevzťahuj na seba.
Je to škoda sa zamýšľať nad takýmito vecami. To ako keby si sa ma pýtal: predstav si, že sa narodíš ako žena..atď. No čo ja viem? Musíš sa spýtať tých detí, čo tak vyrástli. Ja čo som čítal vyjadrenia nejakých, tak to tak absolútne nevnímajú, koniec koncov, ako tu bolo spomenuté..koľko existuje prípadov slobodných mamičiek, kde s výchovou pomáha matka či babka? To je skoro to isté. Trpia tie deti? Pokiaľ dostávajú lásku a všetko ostatné, čo potrebujú, to decko je rado.
kali: Ale to je všetko keby...to sa vyskytne kedykoľvek, hentaké patologické excesy. Bavme sa tu o "normálnych prípadoch," inak to nemá cenu.
Je to škoda sa zamýšľať nad takýmito vecami. To ako keby si sa ma pýtal: predstav si, že sa narodíš ako žena..atď. No čo ja viem? Musíš sa spýtať tých detí, čo tak vyrástli. Ja čo som čítal vyjadrenia nejakých, tak to tak absolútne nevnímajú, koniec koncov, ako tu bolo spomenuté..koľko existuje prípadov slobodných mamičiek, kde s výchovou pomáha matka či babka? To je skoro to isté. Trpia tie deti? Pokiaľ dostávajú lásku a všetko ostatné, čo potrebujú, to decko je rado.
kali: Ale to je všetko keby...to sa vyskytne kedykoľvek, hentaké patologické excesy. Bavme sa tu o "normálnych prípadoch," inak to nemá cenu.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ad výchova detí gaymi a naučenie sa kam sa vkladá penis:
deti sa učia predovšetkým pozorovaním od svojich najbližších - rodina. Najmä v malom veku, kedy sa im zafixujú vzorce správania sa, ktoré je neskôr ťažké prekonať.
Preto má veľa homosexuálov pochádzajúcich z normálnych rodín problém s pochopením vlastnej sexuality.
Prečo chce Hughito a spol. vystaviť rovnakému trápeniu i heterosexuálne deti? Doma sa naučia, že majoritné sú vzťahy s rovnakým pohlavím. Tak ich začnú skúšať, no zistia, že im to akosi nejde, vo vzťahu sú sklamané. Je chyba v nich? Niečo spravili zle? ... a potom facka od života a BUM, nájdi si frajerku, si hetero. (príbeh môjho kamaráta prerozprávaný z opačnej strany)
deti sa učia predovšetkým pozorovaním od svojich najbližších - rodina. Najmä v malom veku, kedy sa im zafixujú vzorce správania sa, ktoré je neskôr ťažké prekonať.
Preto má veľa homosexuálov pochádzajúcich z normálnych rodín problém s pochopením vlastnej sexuality.
Prečo chce Hughito a spol. vystaviť rovnakému trápeniu i heterosexuálne deti? Doma sa naučia, že majoritné sú vzťahy s rovnakým pohlavím. Tak ich začnú skúšať, no zistia, že im to akosi nejde, vo vzťahu sú sklamané. Je chyba v nich? Niečo spravili zle? ... a potom facka od života a BUM, nájdi si frajerku, si hetero. (príbeh môjho kamaráta prerozprávaný z opačnej strany)
-
javatar
Hardcore addict
Spravne a preto by sme mali pockat na vysledky dat z krajin kde dane veci povolili. A cele to dost komplikuje homo-lobby. Ty ale tvrdis, napriek nedostatku vyskumov (vyplyvajucich z nedostatku dat, kedze vsetko bolo povolene relativne nedavno), ze to na tie deti vplyv nema.hughito napísal:Dôležité sú výskumy a názory napr. detských psychiatrov, prípadne už samotných detí vychovaných v takomto modely rodiny.
tie deti by nevyrastali niekde vo vakuu...takze scenar, ze dieta je hetero, ale bude sa najprv spravat homosexualne (vyhladat take vztahy), lebo si nebude vedome svojej heterosexuality je dost utopicka myslienka, nemyslis ?Stoporko napísal:Prečo chce Hughito a spol. vystaviť rovnakému trápeniu i heterosexuálne deti? Doma sa naučia, že majoritné sú vzťahy s rovnakým pohlavím. Tak ich začnú skúšať, no zistia, že im to akosi nejde, vo vzťahu sú sklamané. Je chyba v nich? Niečo spravili zle? ... a potom facka od života a BUM, nájdi si frajerku, si hetero. (príbeh môjho kamaráta prerozprávaný z opačnej strany)
...myslis, ze dvaja ludia rovnakeho pohlavia maju na dieta tak silny vplyv ze dokazu "umlcat" vplyv rodinnych prislusnikov, kamaratov, uciteliek, telky, internetu, cudzich ludii a celej spolocnosti ???!!! okrem toho nezijeme za komunizmu, kedy bola homosexualita tabu a vacsina teenage gejov a lesieb si myslelo, ze su jedini na svete a deje sa to iba im...dnes to jednak nieje tabu a jednak informovanost ohladom sexuality a vobec tychto tem je niekolkonasobne vyssia ako to bolo pred 10-20-30 rokmi... okrem toho nasa spolocnost stale bude heterosexualne vacsinova...a toto su dovody kvoli ktorym tvoj scenar pokladam za totalne nerealny... podla mna je skor realnejsi uplne opacny scenar, deti homosexualnych rodicov budu uz od skoreho veku citlive na tuto temu a velmi dobre vnimat rodove rozdiely aj rozdiely ohladom sexuality ludi, nazory inych ludi na ich rodicov, nazory vacsinovej spolocnosti atd....a v puberte tieto vedomosti a citlivost vyuziju v to, ze mozno budu chapat svoju vlastnu sexualitu o nieco lepsie, ci uz budu hetero, homo alebo bi...pripadne budu tolerantnejsie k rozdielom, pretoze to pre nich nebude nic nove, sokujuce, zahadne...
Povolene to sice bolo iba nedavno, ale kopec homosexualov sa s niekym proste dohodne a spravi si dieta. Dokonca to mame aj na slovensku.
http://www.cas.sk/clanok/233004/tajomst ... telom.html
Orientacia nie je "vychovana"
http://www.cas.sk/clanok/233004/tajomst ... telom.html
Orientacia nie je "vychovana"
-
KaptMichal
King
Ajajáj hughito, nerpiamo si priznal, ze by sa ti to nepacilo. Nemozes rozmyslat len v teoretickej rovine, nad vysledkami... Akakolvek adopcia dietata kymkolvek je predovsetkym kvoli samotnemu dietatu, ak by sa mu to nepacilo nech si vsetky studie vsetci strcia nieka,, ked by to decko jednoducho nechcelo homosexualnych rodicov. Neviem rpeco mam z toho prispevku pocit, ze vodu kazes, vino pijes...Je to škoda sa zamýšľať nad takýmito vecami
Na ephramkove prispevky ma neodkazuj, s nim som "diskutoval" dost dlho na to aby som zistil, ze s nim diskusia nema zmysel. Mozno aj vyber skoly hovori sam za seba....
Iba by som doplnil k javatarovmu prispevku to, ze to co mame v rukach su clanky o detoch ktore v 10tich rokoch podstupuju zmenu pohlavia, nevrtal som sa v tom, mozno by sa nasli podobne pripady, a ty opakujem nemas v rukach nic. Len "nazory" a nie fakty.
Jednoducho homosexuali si musia uvedomit, ze ich "porucha, deviacia" (v neutralnom zmysle slova) im nedovoluje mat deti. Ist takto hrubo proti prirode je zvratene.
Stoporko: Zase sme pri tom. Po prvé, tie deti nie sú vo vákuu a po druhé, sexualita je vrodená. To, že dieťa by bolo v homosexuálnej rodiny nijako nebráni k tomu, aby bolo vychovávané v "klasickom duchu," resp. mu bolo vysvetlené, ako sa veci majú a aká je väčšinová realita.
javatar: Ale tie výskumy sú už práve. A to, že napíšeš, že sú ovplyvnené homosexuálnou lobby..na to neviem čo napísať. Dokáž to presne ako a kto to ovplyvnil. Dolož to nejakým súdnym procesom alebo čím, lebo inak ide iba o prázdne reči.
Michal:
Dovolil si si použiť plurál, to po prvé a po druhé, dával som vyššie vedecký zdroj, ktorý som narýchlo vygúglil a nebolo by problém vygúgliť ďalších x. Zatiaľ čo ty sa tu oháňaš trápnym článkom, ktorý nedokazuje absolútne nič a je ešte aj mimo diskusie, lebo nepojednáva o SEXUALITE alebo o gender uvedomení, čo tu už vysvetľoval ephramko, ale zjavne tu je problém to pochopiť.
Tak ďalej:
http://www.bu.edu/today/2013/gay-parent ... ight-ones/
http://thinkprogress.org/lgbt/2013/06/0 ... ?mobile=nc
http://www.nationalreview.com/articles/ ... -c-w-cooke
+ odkaz vyššie...+ je toho celý internet
Zaujímavé je, že každý opačný názor je podfarbený výrazne kresťanskou orientáciou či výskumníka alebo inštitúcie, ktorý výskum dotovala. Viď: http://www.frc.org/issuebrief/new-study ... s-research
Our vision is a culture in which human life is valued, families flourish, and religious liberty thrives.
javatar: Ale tie výskumy sú už práve. A to, že napíšeš, že sú ovplyvnené homosexuálnou lobby..na to neviem čo napísať. Dokáž to presne ako a kto to ovplyvnil. Dolož to nejakým súdnym procesom alebo čím, lebo inak ide iba o prázdne reči.
Michal:
A čo si čakal, že napíšem? Že by som chcel vyrastať v homosexuálnej rodine? Nechápeš, že je to irelevantné? Keby som v nej vyrástol, tak by to bol fakt, ale ja som vyrástol v takých pomeroch, akých som vyrástol, som spokojný a preto sú také konštrukty úplne zbytočné a hlavne, absolútne nič to nedokazuje.Ajajáj hughito, nerpiamo si priznal, ze by sa ti to nepacilo. Nemozes rozmyslat len v teoretickej rovine, nad vysledkami... Akakolvek adopcia dietata kymkolvek je predovsetkym kvoli samotnemu dietatu, ak by sa mu to nepacilo nech si vsetky studie vsetci strcia nieka,, ked by to decko jednoducho nechcelo homosexualnych rodicov. Neviem rpeco mam z toho prispevku pocit, ze vodu kazes, vino pijes...
Toto už je naozaj fascinujúce.Iba by som doplnil k javatarovmu prispevku to, ze to co mame v rukach su clanky o detoch ktore v 10tich rokoch podstupuju zmenu pohlavia, nevrtal som sa v tom, mozno by sa nasli podobne pripady, a ty opakujem nemas v rukach nic. Len "nazory" a nie fakty.
Tak ďalej:
http://www.bu.edu/today/2013/gay-parent ... ight-ones/
http://thinkprogress.org/lgbt/2013/06/0 ... ?mobile=nc
http://www.nationalreview.com/articles/ ... -c-w-cooke
+ odkaz vyššie...+ je toho celý internet
Zaujímavé je, že každý opačný názor je podfarbený výrazne kresťanskou orientáciou či výskumníka alebo inštitúcie, ktorý výskum dotovala. Viď: http://www.frc.org/issuebrief/new-study ... s-research
Our vision is a culture in which human life is valued, families flourish, and religious liberty thrives.
Chodíš na fórum s istými odmlkami a prestávkami. Podľa tvojich posledných prejavov a písaní o zvrátenosti, bielej rase či kresťanskej Európe ti zjavne niekto v tomto medziobdobí vymyl mozog - to je môj skromný odhad, ak sa mýlim, dopredu sa ospravedlňujem.Jednoducho homosexuali si musia uvedomit, ze ich "porucha, deviacia" (v neutralnom zmysle slova) im nedovoluje mat deti. Ist takto hrubo proti prirode je zvratene.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja uz fakt nevim ci robis blbeho alebo o co ti ide...hughito napísal:Ešte objasni, čo som nechopil, nech pochopím.
sak to je ironia a sranda od mojho prispecku kde som napisal:
hughito zavelil koniec diskusie, podriadujem sa jeho "pravde"
co ti mam vysvetlovat? ci aha ja nemam pravo si robit pcu? to len ty?
neverim tomu, ze to nechapes...
-
javatar
Hardcore addict
Studie boli (a nebolo ich len zopar) ale kazda serioznejsia ti napise o problematike studovat tuto skupinu. Vela z nich sa venuje pravnej stranke (co je pre tuto diskusiu irelevantne), vela z nich sa venuje len tomu co prezentuje KaptMichal (vyssi vyskyt homosexualov - samozrejme negativny vysledok).hughito napísal:javatar: Ale tie výskumy sú už práve. A to, že napíšeš, že sú ovplyvnené homosexuálnou lobby..na to neviem čo napísať. Dokáž to presne ako a kto to ovplyvnil. Dolož to nejakým súdnym procesom alebo čím, lebo inak ide iba o prázdne reči.
K tej homo lobby - aj v tejto teme si matne pamatam, ze homosexuali prekazili studiu o hormonalnom ovplyvnovani oviec za ucelom mensieho vyskytu homosexualnych baranov. Podobnych clankov som cital viac.
Treba urcite spomenut, ze ako existuju tendecne studie homo lobby tak existuju aj tendencne studie anti-homo lobby. Co nam situaciu este viac komplikuje. A samozrejme vsadepritomnost politickej korektnosti nam to k*rvi asi najviac.
Trosku ta osvietim
Ked si pozries zdroje pri relevantnon dotaze tak je vplyv homo-lobby dosjt zjavny (predostne zobrazene GLBT zdroje pred univerzitami a vedeckymi institutmi). Najdes tam mnozstvo veci ktore podporuju ale aj odporuju tvojim tvrdeniam.
Ako highlight dam jeden pripad:
Prof. Regnerus (University of Texas) uverejnil tuto studiu. Politicky nekorektna, v zasade tvrdi ze deti z homo-rodin maju tendencie spravat sa horsie. Vlna kritiky nenechala na seba dlho cakat, pekne zhrnutie je tu (neakademicky zdroj ale v zasade len popisuje fakty). Potom, co Univerzita dostala od isteho gay aktivistu dotaz na presetrenie (spochybnil vedeckost studie), zasadla komisia, najali cloveka, presetrili a za studiu sa postavili.
Ked si tu studiu prebehnes zistis, ze sa jedna o dost tvrdu statistiku a na tento typ vyskumu dost velku statisticku vzorku (povacsine som videl daleko nizsie cisla, takisto ziadne tabulky kdezto tu ich bolo dost).
Nemam cas sa tym podrobne zaoberat. Len sa mi potvrdzuje to co som si uz myslel - stale vieme malo. Ako som do tejto temy pisal uz davno - moj nazor na homosexualov stale nie je uzavrety a nic sa na tom nezmenilo. Navyse si myslim, ze za tymito tlakmi na politickej urovni je nieco uplne ine ako tuzba adoptovat si deti.