Seriály v mobile
Seriály v mobile
Zdravím, neviete poradiť v akom formáte a či sa vôbec dajú pozerať seriály na mobile? Mobil nie je nejaký najkvalitnejší. (Samsung Galaxy Mini)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Seriály v mobile.
mp4 prehraje bez problémov 
stiahni si MX player a ten prehra vsetko...
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jedine mp4
mmm273 mx prehra vsetko,ale musi kukat ake to ma rozlisenie,lebo HD urcite neprehra jeho mobil
mmm273 mx prehra vsetko,ale musi kukat ake to ma rozlisenie,lebo HD urcite neprehra jeho mobil
no FHD asi nie, ale HD mi prehrala aj xperia x8-cka... Kazdopadne otazka znela ci pojde, odpoved znie ANO (rozlisenie a ine playere nech si vyskusa)
-
typek61
Darca
ja som sa nebavil o Full HD.ale HD ti tam urcite neprehra.nekecaj mal som htc wildfire a tam mi to neslo
-
dobi235
Light Professional
naco je dobre davat HD video do mobilu ktory ma rozlisenie 320x480? :-O
-
typek61
Darca
to ma nenapadlo
ani na htc desire nemam hd rozlisenie,ale tam ide o kvalitu klipu.ved kto ma sledovat film,kde su kocky alebo rozmazany obraz 
Keď sa nebavíme o nejakých pochybných ripoch, ale o normálnych súčasných seriálových/filmových ripoch, tak je 720p súbor na mobile so 480p a menej displejom naozaj odveci. Rozdiely v kvalite tam nebudú a kocky neuvidíš.
-
typek61
Darca
dobre mozno mas pravdu,ale naco budem konvertovat hd filmy na 480p?zbytocna praca pre mna 
To je pravda, ale vzhľadom na to, že podiel 480p ripov (seriálov a filmov) je prinajmenšom rovnaký ako podiel 720p. Prečo teda nestiahnuť rovno 480p?
Ale ak to ťaháš nie len do mobilu, ale aj do PC, a v mobile si to chceš iba pozrieť, tak áno. Skopčiť 720p z PC do mobilu je logické riešenie.
Ale ak to ťaháš nie len do mobilu, ale aj do PC, a v mobile si to chceš iba pozrieť, tak áno. Skopčiť 720p z PC do mobilu je logické riešenie.
-
typek61
Darca
no tu uz netaham 720P ,lebo mi to notebook nestihne prehrat
ale doma som stahoval a ked sa mi nechcelo ist pozerat do obyvacky, tak som si stiahol film do mobilu a kukal v posteli
a keby mam na tomto notebooku konvertovat 720P film, tak to by som sa asi zblaznil
a keby mam na tomto notebooku konvertovat 720P film, tak to by som sa asi zblaznil
Ja už zase z princípu ťahám iba 1080p - hodím na externý a mám to archívované v top kvalite. Notebook má síce iba >720p rozlíšenie, ale keďže mi to zvláda plynule, nemám o čom. V mobile som už pekne dlho nič nepozrel, keď si niečo chcem pozrieť napr. v posteli, zoberiem rovno notebook. Asi som moc pohodlný. 
-
typek61
Darca
Re: Seriály v mobile
ked nemas predplatene tak to nema zmysel tahat 1080p
na tomto notebook mi ledva prehra 480 heh a to nevravim na youtube mi seka 360p
tak nemam na vyber.chcelo by to moj kompik, ale kto mi ho donesie do francuzska co? 
na tomto notebook mi ledva prehra 480 heh a to nevravim na youtube mi seka 360p
mozno OT- ale typek to co mas za NB ? moj tablet/netbook po dobrom SW nastavení prehrá FHD ci už youtube alebo video subor...
-
typek61
Darca
ani sa nepytaj hp compaq nx9020 
//na net postacujuce
hlavne ze mobil stihne prehrat tam kukam videa.hlavne ze tu nepredavaju 32 GB micro SD to kde ziju?
v dnesnej dobre je pre mna malo 16 GB
//na net postacujuce
och... no ok, už ti veím, ten HD teda neda

vo francuzsku nepredavaju 32 a viac GB kartu? co tam je socializmu? to nema logiku
-
typek61
Darca
poviem ti ze v tejto diere maju len 16 GB 
Čo myslíš "predplatené"?typek61 napísal:ked nemas predplatene tak to nema zmysel tahat 1080p