One Direction
One Direction
Zaujímal by ma váš názor na túto boyband. Ja ako fanúšik tvrdšej hudby som to vždy zatracoval, ale minule som si pustil nejaké pesničky a je to celkom počúvatelné.
Re: One Direction
no bodaj by nie, keď vykrádajú staré hitovky
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Presne, ked vidim tie nadrzane fanusicky ako ich uctievaju a pod originalnymi YT videami komenty na styl ze kopiruju po OD tak 
par pesniciek som asi zapocul, ale nepocuvam, neuznavam atd. Ako rychlo prisli tak aj odidu.
Nepáči sa mi ich hudba, výzor, vystupovanie, no nezatracujem ich. Šikovní chalani, keď sú vo svojom veku takí akí sú. O inteligenčnom kvociente ich fanúšikovskej základne by som pomlčal, to je zase iná kapitola. Ale tak, v 10-13 rokoch nejakú prudkú inteligenciu ani čakať nemôžme.
Hensym, bohužiaľ nieje to len 10-13 
-
Wonderwall
Medium Expert
Popova sr*cka pre cielovku 10-15 rokov, jediny ich ucel je to ze zarobili Simonovi Cowellovi tazke prachy. Jedina ako-tak dobra vec ktora vysla z X-Factoru je James Arthur, aj ked nespieva styl hudby ktory mam rad, musim uznat ze hlas ma nenormalny. Co sa bohuzial o tychto piatich modeloch povedat neda.
Ešte aj AstroWonderwall napísal:Popova sr*cka pre cielovku 10-15 rokov, jediny ich ucel je to ze zarobili Simonovi Cowellovi tazke prachy. Jedina ako-tak dobra vec ktora vysla z X-Factoru je James Arthur, aj ked nespieva styl hudby ktory mam rad, musim uznat ze hlas ma nenormalny. Co sa bohuzial o tychto piatich modeloch povedat neda.
-
mirak2
Hardcore addict
porovnavat Astra a Arthura je ako porovnavat Hummer a Lamborghini.
Keďže sa bavia o kvalitných výplodoch X-factoru, tak ani nie. Žáner kvalitu nevyjadruje. Ani jedného z nich nepoznám, tak neviem povedať svoj názor na ich kvalitu. 
Je to obycajny biznis o akych kvalitach sa bavime konkretne? 
1. "Jedina ako-tak dobra vec ktora vysla z X-Factoru je James Arthur"
2. "Ešte aj Astro"
3. "porovnavat Astra a Arthura je ako porovnavat Hummer a Lamborghini"
Reč je o kvalitách, nie o biznise ani žánroch. Reč bola o kvalitných spevákoch, ktorý vyšli z X-Factoru, a niekto reagoval na to, že sa porovnávať nedajú, lebo spievajp zrejme žánrovo inak. Reagoval som na to.
2. "Ešte aj Astro"
3. "porovnavat Astra a Arthura je ako porovnavat Hummer a Lamborghini"
Reč je o kvalitách, nie o biznise ani žánroch. Reč bola o kvalitných spevákoch, ktorý vyšli z X-Factoru, a niekto reagoval na to, že sa porovnávať nedajú, lebo spievajp zrejme žánrovo inak. Reagoval som na to.
-
mirak2
Hardcore addict
Astro ani nespieva. ma 13 rokov a rapuje. no poserme sa vsetci teraz z toho. naproti tomu Arthur ma zlato v hrdle. One Direction maju pekne ksichty. tolko ku kvalitam
Spievať vedia, asi sa mi nepáčia ich tváre, všakže? Najskôr si vypočujte pred nadávaním.
Koľko máš prosím ťa rokov? Najprv si chceš spraviť účes a lá nejaký faggot ( http://www.hojko.com/post1993775.html#p1993775 ), teraz si tu zastávaš takéto pseudohviezdy. Napriek tomu, že takýto "hipster-homo-komerčný pop" nepočúvam zo zásady, tak som si niečo pustil a títo sú ešte horší ako Beiber.DonAndres napísal:Spievať vedia, asi sa mi nepáčia ich tváre, všakže? Najskôr si vypočujte pred nadávaním.
A napise, ze fanusik tvrdsej hudby.
A tvrdej vody este.
-
uplink
VIP
Táto banda škaredých a nevyšportovaných teplošov [základný predpoklad pre úspech na popovom vykrádacom poli je vzhľad] má aj nejakú vlastnú tvorbu, či všetko len notoricky známe songy od Blondie a pod?
melon : Už mám účes a lá faggot.
Tiež som na to nadával, proste pop (bŕŕŕ), ale nie je to tak zlé. Keď nemám náladu na samé gitary, krik a bicie tak si to pustím.
Tiež som na to nadával, proste pop (bŕŕŕ), ale nie je to tak zlé. Keď nemám náladu na samé gitary, krik a bicie tak si to pustím.
-
uplink
VIP
DonAndres - pustil som si od nich tri veci a stačilo mi
...nejako nemusím tieto boy bandy. Posledná ktorá sa mi páčila bola v 90tych rokoch Backstreet Boys a to tiež len niektoré hitovky.
+uplink napísal:DonAndres - pustil som si od nich tri veci a stačilo mi...nejako nemusím tieto boy bandy. Posledná ktorá sa mi páčila bola v 90tych rokoch Backstreet Boys a to tiež len niektoré hitovky.