NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Keď som dobre pochopil, tak to chcú zaviesť, aby sa predišlo súbojom pri zadnom mantineli - ak obranca prvý dosiahne úroveň bodu na vhadzovanie, píska sa icing. Ak bude vpredu útočník, hra pokračuje.
V skratke zmysel hybrid icingu:
Ak má útočník šancu získať puk, hrá sa ďalej, ak nie odpíska sa, aby nedošlo k zbytočnému zraneniu len preto, lebo snaživý útočník zakončí svoju akciu bodyčekom obrancu na mantinel. V Európe bol dakedy rovnaký icing ako v zámorí, zmenilo sa to po prípade Ludeka Čajku v ČS lige.
Ak má útočník šancu získať puk, hrá sa ďalej, ak nie odpíska sa, aby nedošlo k zbytočnému zraneniu len preto, lebo snaživý útočník zakončí svoju akciu bodyčekom obrancu na mantinel. V Európe bol dakedy rovnaký icing ako v zámorí, zmenilo sa to po prípade Ludeka Čajku v ČS lige.
Nove dresy Dallasu su velmi pekne
,no logo nic moc respektive mohli nechat stare 
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dneska ma Chicago opat potesilo
a vitazny gol Hossu po Handzušovej nahravke bola jednoducho parada 
Ja to zatiaľ vidím na ďalší Stanley Cup pre Boston, Rask chytá neuveriteľne, obrana a prvé dve-tri lajny neskutočné. Dúfam, že finále bude BOS - CHI.
-
Daggertail
Light Professional
ja by som to doprial chicagu, kedze Handzuš este Stanley cup nema 
Handzušovi by som to prial aj ja. Po prečítaní tohto článku dvojnásobne.
Boston má skvelé mužstvo, prakticky všetci z víťaznej zostavy 2011 sú lepší:
Krejčí+
Marchand+
Lucic+
Chara
Recchi upgrade na Jagra
A stratu Thomasa v pohode nahradil Rask
Myslím, že je to mužstvo parádne postavené na súčasný playoff hokej. Chicago to bude mať veľmi ťažké, Toews zaostáva za Handzusom a celú ofenzívu ťahá Sharp s Hossom. Kane môže byť vo finále Crosby v2.0... No neviem.. navyše Chára a spol. bude mať dosť času doliečiť drobné zranenia.
Krejčí+
Marchand+
Lucic+
Chara
Recchi upgrade na Jagra
A stratu Thomasa v pohode nahradil Rask
Myslím, že je to mužstvo parádne postavené na súčasný playoff hokej. Chicago to bude mať veľmi ťažké, Toews zaostáva za Handzusom a celú ofenzívu ťahá Sharp s Hossom. Kane môže byť vo finále Crosby v2.0... No neviem.. navyše Chára a spol. bude mať dosť času doliečiť drobné zranenia.
-
guess.whoo
Redeemer
Mozno sa prave dnes Toews chytil, nahraval na rozhodujuce goly. Takze toho casu naviac Bruins nemali vela, uz sa tesim na finalovu seriu. Bude to zrejme dost vyrovnane a chudobne na goly 
Toewsovi by som to prial, kto vie co ma taku smolu zrovna v play off a celkovo Chicagu drzim najviac aj kvoli vybornej forme Handzusa a klasicky solidne vykony v play off Hossu.
V noci prvý zápas série - no čo Crawford pochytal v OT, dovidenia! Nádhera.
-
Yos
Professional
Pri kazdej akcii ma uz triaslo, ako je mozne, ze z toho nepadol gol. Jednoznacne Boston viac prilezitosti, ale hokej sa hra na goly. Verim tomu, ze dnes v chicagu vyhraju, ked budu hrat tak, ako prvy zapas
No, kto si privstal, zase neoľutoval, výborný match, škoda, že nepadlo viac gólov. Jágr zahral na svoj vek neskutočne, dúfam, že séria sa rozhodne v 7. zápase, bolo by to krásne vyvrcholenie sezóny.
-
Yos
Professional
Hartova trofej (najužitočnejší hráč): Alexander Ovečkin (Washington)
Cena Teda Lindsayho (najužitočnejší hráč podľa samotných hokejistov - členov NHLPA): Sidney Crosby (Pittsburgh)
Norrisova trofej (najlepší obranca): P.K. Subban (Montreal)
Vezinova trofej (najlepší brankár): Sergej Bobrovskij (Columbus)
Calderova trofej (najlepší nováčik): Jonathan Huberdeau (Florida)
Frank J. Selke Trophy (najlepšie brániaci útočník): Jonathan Toews (Chicago)
Jack Adams Award (najlepší tréner): Paul MacLean (Ottawa)
Generálny manažér roka: Ray Shero (Pittsburgh)
NHL Foundation Player Award (za charitu): Henrik Zetterberg (Detroit)
Art Ross Trophy (najproduktívnejší hráč základnej časti): Martin St. Louis (Tampa Bay)
Trofej Maurica Richarda (najlepší strelec základnej časti): Alexander Ovečkin (Washington)
Trofej Williama M. Jenningsa (pre gólmanov klubu s najnižším počtom inkasovaných gólov): Corey Crawford, Ray Emery (Chicago)
Cena Teda Lindsayho (najužitočnejší hráč podľa samotných hokejistov - členov NHLPA): Sidney Crosby (Pittsburgh)
Norrisova trofej (najlepší obranca): P.K. Subban (Montreal)
Vezinova trofej (najlepší brankár): Sergej Bobrovskij (Columbus)
Calderova trofej (najlepší nováčik): Jonathan Huberdeau (Florida)
Frank J. Selke Trophy (najlepšie brániaci útočník): Jonathan Toews (Chicago)
Jack Adams Award (najlepší tréner): Paul MacLean (Ottawa)
Generálny manažér roka: Ray Shero (Pittsburgh)
NHL Foundation Player Award (za charitu): Henrik Zetterberg (Detroit)
Art Ross Trophy (najproduktívnejší hráč základnej časti): Martin St. Louis (Tampa Bay)
Trofej Maurica Richarda (najlepší strelec základnej časti): Alexander Ovečkin (Washington)
Trofej Williama M. Jenningsa (pre gólmanov klubu s najnižším počtom inkasovaných gólov): Corey Crawford, Ray Emery (Chicago)
chlopi kde sa da pozerat Boston Chicago ? v TV myslim..ktora stanica to dava..ď
K tým trofejam... Ovečkin sa s tromi Hart-kami zaradil do parádne exkluzívneho klubu.
-
guess.whoo
Redeemer
nova sport uz roky
guess: prave že pozeral som program a ten zápas tam nikde nebol tak som sa dosť čudoval lebo Nova to dáva už dlho ako si písal
ale na ofiko stránke som to našiel už
ale na ofiko stránke som to našiel už
Gratulujem Chicagu k SC.
Rovnako sa chicago moze podakovat bruins, ze takto doje.bali zapas
, to co sa stalo za poslednych cca 90sekund, tragedia.. a to nebolo prvy krat co boston takto "pustil zapas", 44 & 33 mimo formu zial a aj tak ich nechal Julien hrat spolu. Zaver zapasu som teda dlho rozdychaval a myslim, ze niektori hraci bruins este aj dlho budu. Ked to tak zoberiem tak Bruins uz boli prakticky von v 1.kole s Leafs, ak by vtedy vypadli, sralo by ma to menej ako takto prehrat.
Rovnako sa chicago moze podakovat bruins, ze takto doje.bali zapas
Výborný zápas, trošku som chcel, aby sme mali Game Seven, ale nakoniec aj tak vynikajúci vrchol sezóny a trofej zaslúžene do Chicaga. Oplatilo sa privstať si.