(
Chorvatsko
Re: Chorvatsko
Taky polohotel/penzion sme si bookli ... "all inclusive" - prvá otázka keď tam kamarát volal, či sú alkoholické drinky zdarma
(
sú
od 10:00 do 22:00 )
(
Lubenecko do ktorej casti chorvatska idete.. cena ubytka na noc
tiez by som skocil na par dni autom.. este som tak nebol pri mori len cestovkou
tiez by som skocil na par dni autom.. este som tak nebol pri mori len cestovkou
A kam idete, lebo hore je dost hnusne pocasie. Nasi su tam teraz a idu o dva dni skorej domov... 
http://www.plaza-croatia.com/ apartmán pre 3-5 ľudí vychádzal na 4 noci necelých 600€. V cene strava + nápoje (od 10:00 do 22:00)
To počasie hej ...no ... teraz tam je škaredo ako u nás, ale nedeľa až streda má byť zas od 26-29°C. + je to v "zátoke" takže aj more mohlo byť fajn.
Vyzerá to na posledné "teplé" dni ... tak ak ktosi pôjde, mal by tak spraviť teraz ...
-
maciatko99
Medium Star
Aj dosť drahé. Bez jedla a nápojov vieš zohnať apartmán alebo podobné ubytovanie na 4 noci pre 4 osoby spolu aj za 200 eur, pochybujem, ze 400 eur by ste prejedli a prepili niekde mimo. Počas dňa sa budete pravdepodobne opaľovať alebo sa pôjdete niekde pozrieť, pri tom teple vám extrémne jesť chutiť nebude, takže raňajky si vieš kúpiť v obchode alebo sa staviť niekde najesť, na obed postačí kebab a večera niekde v reštaurácii. Piť alkohol cez deň nemá podľa mňa v tom teple význam, maximálne tak pivko alebo vínko, viac asi nie. Až potom po večeri. Nepredpokladám, že by ste prejedli a prepili viac ako tých zvyšných 400 eur, navyše si vieš 4 fľaše tvrdého priniesť z domu, pivo si kúpiš už aj na mieste. Z môjho pohľadu sú to vyhodené peniaze, ale ak vám to vyhovuje a nechcete mať zbytočne starosti, tak prečo nie. Šťastnú dovolenku.
Tak ako, ide aj tento rok niekto do Croatie? 
7.7. v nedeľu na noc odchádzam
Zatiaľ predbežne do Trogiru.
My sme sa vcera vecer rozhodli ze opat zavitame na Zrce 
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
leteli ste niekto? mam v plane ist lietadlom, kedže nemam auto, a autobusom nechcem tratit čas. Ak ste leteli tak kam? kde ste riešili ubytko, mate tam ubytko kde vas poznaju... ano pytam sa ako piliňak, ale nikdy som nebol na dovči pri mori...
zdravim , chystame sa za 20 dni autom na ostrov pag konkretne by to bolo asi Gajac do nejakeho apartmanu , alebo na dom s terasou.....prosim vas nejake rady, skusenosti alebo ak viete o niecom co je lepsie na ubytovanie ? ako je to tam s cenami a pod.?
kolkáti idete? tiež sa chystáme na pag a chceme byť v domčeku alebo nejakom apartmáne, pozeral som toto http://rezervuj-ubytovanie.sk/ubytovanie-na-pagu/Puni napísal:zdravim , chystame sa za 20 dni autom na ostrov pag konkretne by to bolo asi Gajac do nejakeho apartmanu , alebo na dom s terasou.....prosim vas nejake rady, skusenosti alebo ak viete o niecom co je lepsie na ubytovanie ? ako je to tam s cenami a pod.?
zaujalo ma Apartments Barbara, blízko pláže a len 25e/noc, ale je to len pre 2 osoby (my ideme dvaja, neviem ako vy)
sú tam ešte nejaké tipy, všetko klasicky cez booking, zatiaľ najlepšie vyzerá toto imho, ak by si vedel o niečom lepšom daj vedieť!
Drzim palce, Pag oblast Novalja velmi malo volnych miest uz...my ideme 26. jula
co ja viem, vsak vzdy najdes ubytko
aj my ked sme boli minuly rok, tak nam vsetci hovorili ze to ideme uz neskoro, ze vsetko bude plne .. prisli sme tam a pri ceste si len videl stat ludi s tabulkami 'apartman' ..
4ja ideme a 25 v noci , kamarat tam bol a vravel ze s ubytovanim nemali vobec problem za 12e na noc si tam nasli ubytovanie na dome a ponukali im aj za 9e priamo v novalji na blink....tak dufam ze aj nam sa cosi take postasti lebo 25e sa mi moc nechce davat 
myslím, že 50€/4-posteľovú kuču nie je žiadna super cena, ale normálka 
moja chyba , ja som myslel ze tych 25€ je na osobu
zle som to precital 
zdravím, chlopi, chcel by som ísť na dovolenku s priatelkou do chorvátska ale nemá 18 až v auguste. Vygooglil som všakovaké veci ale vraj od tochto roku treba súhlas zakonneho zastupcu a dokonca overený notársky a preložený do angličtiny. Ale chcel by som sa opýtať či nemáte niekto nejaké praktické skúsenosti alebo iné informácie.
vopred dík
vopred dík
Tak vždy je tie papiere lepšie mať, ale reálne... No ja neviem. Podľa mňa to colníkom bude u prdele.
Za tie roky co chodim do chorvaska som sa s tym este nestretol... ani ked som nemal 18 alebo niekto z partie.