Tak im skus napisat s odvolanim na cz pobocku ze tam ho maju.Penguin napísal:U nas je ale uz vypredaný
Tv do €500
Re: Tv do €500
-
Ryan Giggs
VIP
Ale možno ti ho pošlu z českej pobočky na Slovensko. Ako piše wladas, treba im napisať. Buď Čechom že ho chceš poslať na Slovensko alebo Slovakom, že ho maju v českej pobočke, či ti ho nevedia vybaviť.Penguin napísal:U nas je ale uz vypredaný
--Tak z ceska mi prisla negativna odpoved,ale som nasiel jeden obchod na slovesnku kde ho maju.
Volam som z predajcom a povedal ,ze maju posledny ,ktory je rozbalený a sluzi ako vystavny kus.
Povedal ze dlho nesiel,co sa mi ale nechce verit kedze je to minulorocný model.
Tak by ma zaujimalo ci ho mam kupit alebo nie.
dakujem--
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2013, 13:43)
Respektíve ci si mam pýtat nejaku zlavu
Volam som z predajcom a povedal ,ze maju posledny ,ktory je rozbalený a sluzi ako vystavny kus.
Povedal ze dlho nesiel,co sa mi ale nechce verit kedze je to minulorocný model.
Tak by ma zaujimalo ci ho mam kupit alebo nie.
dakujem--
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2013, 13:43)
Respektíve ci si mam pýtat nejaku zlavu
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zľavu na 100%, aspoň 15-20% na výstavný kus, minimálne. A zvyšok je risk a na Tebe. A keď Ti bude hovoriť <>viny ako dlho nešiel a podobné chu****, tak mu povedz že Ťa to nezaujíma, nech si ho nechá. Dovidenia.
Tak tak, vystavne kusy idu bezne 20% nizsie.
Keby si uz naozaj chcel oreverit ako dlho siel, tak v servisnom mode by si to vycital.
-
Michaelo105
Light Professional
To som teda zvedavý. Neverím, že mu spustí 15-20%....... to daj potom vedieť.
-
uplink
VIP
Michaelo105 - však to ani nikoho netrápi či spustí, alebo nie, počká pár dní, nájde inú, kúpi od inakadiaľ, alebo iný model za lacnejšie, alebo trochu drahšie od iného obchodníka. Jediný koho to trápi je predajca 
-
Ryan Giggs
VIP
Velmi dobre by som si premyslel ci by som kupil v obchode zabehnutu plazmu. Skor by som sa tomu vyhol.
Asi tak, tam bezi jeden program aj cely den...
Tak nakoniec som objednal toto.
-
uplink
VIP
Si znížil nároky z full HD [1920 x 1080] a 2000 Hz za HD Ready [dúfam že ten 4:3 pomer strán v rozlišku tam je zlý parameter 1024 x 768, HD Ready je 1280 x 720] a 600 Hz plazmu? No, to bude trochu dosť rozdiel v obraze...
Rozlisko je spravne, len pixely nie su stvorcove ale obdlznikove. Celkovo obraz je 16:9 ale rozlisenie 4:3. Stare hd ready plazmy boli snad vsetky take.
-
uplink
VIP
laforez - ty koky, toho som sa bál že sk*rvili aspect ratio na pixloch. Tak to je potom raidne zlá telka
...veľmi, veľmi, veľmi zlá voľba.
Bude sa tam aj tak pozerat len narkoza a spol.
Skoda ze som sa nezobudil trosku skor a nekupil ut50-ku
Osobne sa hlavne bojím velkosti. Doteraz som cumel do 15 rocnej oravy.
Uvidím ako sa vysporiadam s týmto.
Prinajhorsom ho mozem vratit.
//Respektíve po Uplinkovom poslednom príspevku stornovat objednavku
Skoda ze som sa nezobudil trosku skor a nekupil ut50-ku
Osobne sa hlavne bojím velkosti. Doteraz som cumel do 15 rocnej oravy.
Uvidím ako sa vysporiadam s týmto.
Prinajhorsom ho mozem vratit.
//Respektíve po Uplinkovom poslednom príspevku stornovat objednavku
-
uplink
VIP
Penguin - to si radšej vezmi také LCD ako mám ja doma od Sony. Hentá plazma bude trochu zlá voľba si myslím. Ale tak nech sa vyjadrí Ryan. Avšak 1024 x 768 je predpotobné rozliško, to v podstate nenakŕmi ani HDčkovú Narkózu.
Ale ved vsetky hd ready plazmy mali take rozlisenie. Aspon co si ja pamatam. Ja co som menil pred par mesiacmi pioneer s este stlae peknym obrazom mala tiez toto rozlisenie. Toho by som sa az tak nebal, i ked ako som spominal uz skor, ja by som v dnesnej dobe siel uz do fullhd jedine. A velkosti sa neboj, na tu velkost si velmi rychlo zvyknes a ver mi, ze ked budes o par rokov kupovat dalsiu telku tak bude este vacsia. Ten sok trva tak tyzden, potom si zvyknes a chcel by si hned vacsiu. Mne sa zda aj sucasna 55" malo a to pozeram na nu z 3 m.
laforez - lenze 3m je strasne velka vzdialenost ak sa bavime o pozitku z filmu ala domace kino
-
Ryan Giggs
VIP
Nic neskur*vili. Je to normalne rozlisenie HD ready plaziem. Vobec nicomu to neprekaza. Miesto nezmyselnych dohadov ti odporucam ist sa na to niekam pozriet. Volba je to za tie prachy vyborna. Ten tv obrazom drvi cokolvek v ramci lcd za viac ako dvojnasobnu cenu.uplink napísal:laforez - ty koky, toho som sa bál že sk*rvili aspect ratio na pixloch. Tak to je potom raidne zlá telka...veľmi, veľmi, veľmi zlá voľba.
-
uplink
VIP
Ryan Giggs - mám doma fhd telku od Sony za ~450 evri bez dph, plazmu starej gen. má sused, s týmto ošemetným rozlíšením. Je to nebe a dudy. Pustíme ten istý source [fhd film] a moja telka žiari, zatiaľ čo jeho má otrasný obraz. Takže overené je. Preto som sa pýtal či je to stará plazma [1024 x 768], alebo spravili niečo nové, čo má aspoň HD ready a nemá len natiahnuté pixle.