The Last of Us
-
lekoklatik
VIP
The Last of Us
Podobnú tému mi fórum nenašlo (i keď som to pre istotu skúsil 3x a rôzne, pretože mi je divné že to "nikto nesleduje?")
Táto veľmi zaujímavá "adventúra" od tvorcov dosť obľúbenej série Uncharted (Naughty Dog) je exkluzívne vyvýjaná pre PS3.
Jedná sa teda o postapokalipsu avšak tvorci sľubujú niečo celkom nové.
Osobne som veľmi, ale veľmi zvedavý a zatiaľ teda chalanom dôverujem, že to čo sľubujú aj dodržia (Uncharted je skvelá vec).
Hovoria o výdatnom AI (i keď toho sa bojím asi najviac), kde nepriatelia budú neskutočne nebezpečný v jednotlivých situáciách.
Je to hra v ktorej je potrebné šetriť nábojmi a premýšľať, kde čo a ako.
Omnoho viac sa môžete dočítať v zaujímavom článku na tiscali.
Debut Trailer:
Making of Debut Trailer:
Behind The scenes:
Naughty Dog - The Last of Us
Hra má mať údajne aj Multiplayer, len sa žiaľ ešte netuší Či sa má jednať o nejaký "deathmatch", či coop vec (dúfam že coop).
Dátum vydania ešte upresnený nie je.
Táto veľmi zaujímavá "adventúra" od tvorcov dosť obľúbenej série Uncharted (Naughty Dog) je exkluzívne vyvýjaná pre PS3.
Jedná sa teda o postapokalipsu avšak tvorci sľubujú niečo celkom nové.
Osobne som veľmi, ale veľmi zvedavý a zatiaľ teda chalanom dôverujem, že to čo sľubujú aj dodržia (Uncharted je skvelá vec).
Hovoria o výdatnom AI (i keď toho sa bojím asi najviac), kde nepriatelia budú neskutočne nebezpečný v jednotlivých situáciách.
Je to hra v ktorej je potrebné šetriť nábojmi a premýšľať, kde čo a ako.
Omnoho viac sa môžete dočítať v zaujímavom článku na tiscali.
Debut Trailer:
Making of Debut Trailer:
Behind The scenes:
Naughty Dog - The Last of Us
Hra má mať údajne aj Multiplayer, len sa žiaľ ešte netuší Či sa má jednať o nejaký "deathmatch", či coop vec (dúfam že coop).
Dátum vydania ešte upresnený nie je.
Re: The Last of Us
Urcite kupujem. Dostojna rozlucka s PS3 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Taktiez to patri aj u mna medzi Must have spolocne s Beyond Two Souls...recenzie vychadzaju na 10/10, nic ine som ani neocakaval od Naughty Dog, je to proste top studio. Este par dni a je to vonku
Vyzera to ozaj zaujimavo, kedze PS3 nemam tak aspon budem sledovat nejaky Walkthrough.
-
lekoklatik
VIP
Tak kto uz mate Last of us? 
-
aviceN
Guru
S bratrancom sme sli do predobjednaky, dostali sme tricko od pgs. Uz sa na to tesim
Prvych 45 minut je neskutocnych. Kto ma PS3, nenechajte si to ujst.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
trošku som si to zahral.. Po prvých dvadsiatich minútach to stratilo obrovskú časť atmosféry. Mohli to urobiť ako heavy rain
-
uplink
VIP
Otázka, ten cloudovací stream na hry čo bude na PS4 s trojkovými hrami. Myslíte že tam bude veľká kompresia? Alebo lag? Lebo 3ku ma si už ani nehne kúpiť po tom ako je 4ka prakticky "na trhu" o pár mesiacov a Last of Us by som si chcel zahrať na 4ke keď výjde.
Ten cloud stream bude Q1 2014 ale v USA, takze nikto nevie kedy to bude v EU 
-
uplink
VIP
Kelu, čo už, tak mi táto exkluzivitka proste ujde. Do PS3 by som nevrazil už viac ako stovku, ani za svet.
Popravde ani sa ti necudujem. Rozhodne sa to neoplati kvoli jednej hre, navyse ak je menej ako pol roka do releasu uplne novej a nadupanej konzoly novej generacie. Ja by som osobne asi pockal na ten cloud, na PS3 mi uslo dost titulov, ktore si rozhodne planujem dohrat: GoW III napr.
-
Sphinx
Addict
na bazare kupis ps3 do 80e ako nic.. bude spatna kompatibilita na ps4 ? teraz neviem ci One to nebude podporovat a PS hej alebo naopak. ale to len tak OT..
hru ako taku mam v meritku uz dlho ale estenebol cas dohrat ani uncharted 2 a 3 ...ale na tuto pecku sa tesim a urcite moja ps3 zakúsi aj toto
hru ako taku mam v meritku uz dlho ale estenebol cas dohrat ani uncharted 2 a 3 ...ale na tuto pecku sa tesim a urcite moja ps3 zakúsi aj toto
tieto konzoove hry si uzivam cisto na youtube (walkthrough). musim povedat, ze ma to pred monitorom drzalo skoro celu sobotu. vyhodou je, ze cez nudne pasaze sa proste preklikate.
.
mam rad zombie zalezitosti.. a tato hra patri pribehovo k tomu najlepsiemu.
.
mam rad zombie zalezitosti.. a tato hra patri pribehovo k tomu najlepsiemu.
Tu mate zostrihany cely pribeh, 6 hodin. Ak si to niekto nechce kupovat, ale aj tak ho to zaujima
http://kotaku.com/the-last-of-us-turned ... -514181539
http://kotaku.com/the-last-of-us-turned ... -514181539
Mne sa paci, ze isli takym originalnejsim smerom. Su tam sice infected, ale nie su to uplne zombies, cize aj body shot je kill. Velmi dobre je spracovane cele prostredie a je to jedna z najlepsie vyzerajucich konzolovych hier podla mna.
Tak po 2 vikendoch som niekde na 95%, nemal som moc na to cas a uplny zaver ma len caka. Hre davam 10/10. Zatial najlepsi a najsilnejsie pribeh aky som zacil v hrach. Postavy maju osobnost, vyvijaju sa a umieraju. Cely cas trpnem, ako tragicky to skonci. Som sice skor fanusik otvorenejsich hier a tato je absolutne nascriptovana, ale pribeh sa bez toho asi neda urobit. Super hra, urcite must have.
ach, vedel som, že to bude silné ako U1-3. Už som predal dve PS3jky a tretiu sa mi fakt nechce kupovať 
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2013, 12:17)
ach, vedel som, že to bude silné ako U1-3. Už som predal dve PS3jky a tretiu sa mi fakt nechce kupovať
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2013, 12:17)
Tak dohrate. Vyborny zaver, super. Top hra. Kupujte 
Dohrane, neskutocny koniec. 10/10.