skoro nefungujúci internet od telekomu
skoro nefungujúci internet od telekomu
moja krsná si kúpila u telekomu internet- k nemu dostala za nejaku super cenu notebook, ale k internetu... má takú malú krabičku, vyzerá to ako starší vyklápací mobil, ktorý pichne do notebooku cez USB kábel, lenže ten internet stojí 17€ mesačne a skoro nejde.... za 30 dní skúšania sa zapol asi 17 krát a aj vtedy šiel asi rýchlosťou že ráno to zapla, šla na 12 hodín do roboty a ked prišla tak google sa práve stihol spustiť- to je obrazný príklad v ÚVODZOVKÁCH... ale ide ozaj strašne pomaly a napríklad gmail či youtube ani nenačíta.... okrem reklamácie alebo pod., je iná možnosť ako s tým niečo spraviť?? nejako to zrýchliť či čo?? ďakujem k+ je jasná 
Re: skoro nefungujúci internet od telekomu
Možno býva v lokalite, kde tá "krabička" má slabý dosah..

možné to je... a v tom prípade sa nedá dokúpiť niečo na zosilnenie signálu?? nejaká anténa alebo malý "satelit" ???
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2013, 15:02)
lebo našiel som nejaké zosilňovače, aj drahšie aj lacnejšie, ale neviem ktorý by mohol byť určený k takémuto typu internetu
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2013, 15:02)
lebo našiel som nejaké zosilňovače, aj drahšie aj lacnejšie, ale neviem ktorý by mohol byť určený k takémuto typu internetu
Najskôr by som zistil, či problém je naozaj v tom.. skús s tým notebookom a "krabičkou" vybehnúť niekde do centra, či tam to pôjde lepšie.
myslím že asi bude problém v tom.... ja som si to aj myslel, ale nechcel som mudrovať lebo moc zdatný v tomto smere nie som... asi pred 3 mesiacmi sme to v jej robote skúšali... a šlo to lepšie