New Kids on the Block, to bola pecka. Dodnes mám MC kazetuuplink napísal:DonAndres - pustil som si od nich tri veci a stačilo mi...nejako nemusím tieto boy bandy. Posledná ktorá sa mi páčila bola v 90tych rokoch Backstreet Boys a to tiež len niektoré hitovky.
One Direction
Re: One Direction
Dam krk zato, že "tvrda" hudba na ktorej fičiš su Slipknot. Alebo nie? Takéto boybandy ako One dir., simple plan mi nejdú do ucha, nijak raz. Všetko jednoliate alebo vykradačka. Celkovo kapely kde največši umelec je manažér, že to celé pretlačí, sú pre 13ročné/ých, čo sa ešte len hľadajú.
-
mirak2
Hardcore addict
simple plan je odkedy boyband? to potom je boyband aj linkin park
Maš pravdu, moja chyba, niesu boyband. Ale chápeš prečo som ich spomenul.
-
mirak2
Hardcore addict
v podstate chapem. rovnako su poskladani aj slovenski tvrdasovia Zoci Voci a The Paranoid
Aká je vlastne definícia BoyBandu? Chlapci z Linkin Park ťahajú na 40, a aj keď začínali (ako LP) boli už poväčšine ďaleko za teen-vekom. Tí už sú možno tak OldMenBand. 
-
mirak2
Hardcore addict
chalan spomenul Simple Plan ako boyband. Simple Plan registrujem uz skoro 10 rokov, teda takmer tak dlho ako LP. len preto som spomenul prave Linkin Park.wiki napísal:A boy band (or boyband) is loosely defined as a vocal group consisting of young male singers, usually in their teenage years or in their twenties at the time of formation.
Ja chápem. Vďaka za definíciu, ani jedno z vyššie spomenutých teda BoyBand nie je. Navyše, tie negatívne definície sa netýkajú ani jednej z kapiel. Slipknot duplom. (Aj keď ten si asi neoznačoval)
Slipknot som neoznačil za boyband. Autor temy spomína na začiatku, že počúva hlavne "tvrdú" hudbu (alebo tak nejako). A zo skúsenosti viem, že ak niekto "teen" počúva metal alebo niečo tvrdšie aby bol cool tak väčšinou je to práve slipknot. Veľa "metalheads" začínalo práve nanich. (mam trošku pochybnosti, či sa pochopíme)
Slipknot nepočúvam (iba pesničku Snuff).
Určite chápem.Balvorn napísal:Slipknot som neoznačil za boyband. Autor temy spomína na začiatku, že počúva hlavne "tvrdú" hudbu (alebo tak nejako). A zo skúsenosti viem, že ak niekto "teen" počúva metal alebo niečo tvrdšie aby bol cool tak väčšinou je to práve slipknot. Veľa "metalheads" začínalo práve nanich. (mam trošku pochybnosti, či sa pochopíme)
No mám pochybnosti, či je "cool" počúvať tvrdú hudbu, práve naopak. Navyše, Slipknot mäkkí určite nie sú. Ja som sa paradoxne od tvrdšej hudby dostal k "slabším" veciam, ale dodnes počúvam všetko, čo považujem za dobré. Nehľadím na žánre, štýl ani výzor kapely.
Slovičko cool som asi nepoužil veľmi štastne. A samozrejme, neodcudzujem ludi podla toho čo kto počúva. Tiež si popočúvam takmer čokoľvek, od Bacha alebo Rachmaninova až po black metal. Vynimku udeľujem skôr len interpretom, čo majú životnosť ako prd vo vetre.
Rachmaninov nie je vodka nahodou?
V lidli kupujem 0,7 dcl, ma dost dobru chut 
-
mirak2
Hardcore addict
ta rachmaninov vodka je nenormalny humus, ako to mozes pit?
(offtopic bud veleben)
(offtopic bud veleben)
Kde tá spoločnosť speje. Spomenie sa Rachmaninov a ľudí napadne vodka. Celé zle 
blbost nepises ale z toho potom zarabaju? 13 rocny nepojde na koncert a CDcko si upiratiBalvorn napísal:sú pre 13ročné/ých, čo sa ešte len hľadajú.
Udávajú štýl pre drvivú väčšinu teen populácie. Tvoria vzory. Kupujú si ich značky, spoločnosti. Sú to bábiky, ktoré zarábajú na tom, že sú. Nejaké CD-čká sú na poslednom mieste.
A násťročným ešte kupujú také veci rodičia. Myslím spodnú hranicu.
Mat take decko tak by som ho len fackal 
Jo a v čom som horší ako ostatní?