podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Kuko85
Amateur
Amateur

Re: podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

Príspevok od používateľa Kuko85 »

matki napísal:Ale vazne, preco v kave ? Ak je ta huba tak prospesna a je to dokazane, preco sa obtazujete s tou kavou. Kopec ludi kavu proste nepije.Preco si zbytocne ohranicujete svojich potencionalnych zakaznikov a zaroven predrazujete produkt? Predavaj proste hubu.

Myslím si že sú aj nejaké pilulky vo forme prášku poprípade iné produkty z tejto huby predovšetkým v medicíne. A prečo zrovna kava? Pretože je 3 najpouživatelnejšiou komoditou na svete, ktorú pije 80 % populácie? Chcel by užívať účinky huby radšej z kávy alebo brať pilulky?

"Kopec ľudí kávu proste nepije" Na ktorej planéte žiješ :)?

Mimochodom huba sa pridáva nielen do kávy ale aj do horúcej čokolády a čaju + sú aj iné produkty pre európsky trh zatial neprístupné.
Už len do piva a vína by sa mohla pridať a príde si na svoje každý :D

Pridal som aj nejakých smajlíkov aby môj príspevok nebol až príliš arogantný ;)
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

Kuko85 napísal:Chcel by užívať účinky huby radšej z kávy alebo brať pilulky?
co tak tie pilulky rozdrvit a predavat to ako cukor/sol?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Kuko85:

Najprv k tej pyramíde vs. BMG - pyramídou BMG nazval tvoj kolega z Organo Gold. Nie my. Takže to iba dokazuje, že Organo Gold zamestnáva samých "odborníkov", ako si už sám podotkol. Ja som už neskôr iba skočil na jeho bandwagon, ako som to spomenul aj v reakcii na neho.

1. Odkiaľ máš štatistiku, že 80 percent populácie (populácie čoho?) pije kávu? To, že 83 percent Američanov ju pije neznamená, že ju pije 80 percent Číňanov, či Indov.
2. Dokázal niekto niekedy "prospešné účinky" tej kávy? Myslím vedecky a stopercentne. Napríklad http://reviewopedia.com/workathome/tag/organo-gold/ (to som tu už v minulosti dával)
3. Ešte k tomu MLM vs. Pyramída http://www.investworks.net/index/MLM's+ ... id+Schemes (predpokladám, že taktiež nahodíš smer k "Evasive answers by the salesperson")

Nuž a opäť na záver sa spýtam, aké to máš ekonomické alebo finančné vzdelanie. Plus pridám aj to, čo som tu spomenul aj v diskusii s tvojím kolegom:

Ak by to bola tak "zázračná" hubička a bolo by potvrdené všetko, čo sa o nej tvrdí, tá firma, ktorá produkuje tú "kávu" by sa neunúvala nechávať províziu z predaja tisícom ľudí po celom svete, ale začala by to distribuovať sama, keď už teda ide o tak "úspešný produkt".
Kuko85
Amateur
Amateur

seth82 napísal:Tak nás presviedčať prestaň. Prečítaj si túto diskusiu už od začiatku a tam je X vecí, ktoré tu ty spomínaš (ok, nechcem použiť slovíčko "obhajuješ", lebo sa voči tomu ohradíš aj napriek tomu, že je jasné, že robíš whiteknighting za túto pyramídu) a ktoré sme už vyvrátili, spochybnili a podobne. Použili sme gúgl, vieme, ako funguje a našli sme všeličo o tom, aký je to "biznis".

Tvoj názor je chybný a založený na ničom. Teda ten o nás vs. to, že sme vraj naleteli na nejaké MLM a podobne - nie, ale mnohí z nás mali možnosť prichádzať do styku s ľuďmi, ktorí v nich boli zapletení, ktorí rovnakým alebo podobným spôsobom skúšali vymetať mozgy a vieme, ako skončili. Drvivá väčšina z nich. Zle.

Na záver - tvoja kategorizácia MLM vs. Pyramída vs. Ponzi je úplne irelevantná - v dvoch z nich ide o hlúpe hry s prospechom pre "vyššie vrstvy" a tá tretia sa často hrá na niečo solídnejšie, no často balansuje na hraniciach s dvojicou tých pochybných. A tým je aj Organo Gold.

P. S. - ktorú školu ekonomického alebo finančného zamerania máš skončenú? Len aby som si vedel utvoriť obraz, aký odborník na financie a ekonomiku nás tu ide poučovať o týchto veciach. Vďaka.

Ja nemám žiadnu vysokú školu ekonomického alebo finančného zamerania ale veľmi dobre viem ako tieto systémy fungujú. Keď sa tak ohánaš vzdelaním, čo Donald Tramp, Robert Kiyosaki a iný... Všetci sú to len pyramídový hráči, ktorý ako píšeš vymetajú mozgy druhým ľudom?. Si snaď vačší odborník na MLM ako oni keď to považuješ za pyramídovú hru?
Dobre pre teba je MLM pyramída hovor si čo chceš, pre mňa je to normálny a seriózny spôsob podnikania. Je jasné že veľa ľudí sieťový marketing nepochopí a pripojí sa len s vidinou rýchlych ziskov a zbohatnutia a láka ľudí, vymýva mozgy a sľubuje rýchle zbohatnutie druhým. To ale ešte neznamená, že samotná podstata MLM je zlá...

Berdie
"inak, preco teda nepredavas len tu hubu, ked je taka uzasna? naco ju davat do kavy, ktoru nepiju vsetci? co tak predavat to ako samostatnu prisadu do jedla? nahodou, toto je velmi pekna otazka od matkiho, mieri na koren problemu"

Je to čínska huba, ktorá sa používa v ich medicíne niekoľko tisíc rokov. V číne som nebol, možno tú hubu používajú aj inak, možno ju tam jedia aj surovú.. Ja neviem. Možno sa čoskoro na západe bude používať aj inak...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

OK. Vďaka za odpoveď, mne to celkom stačí.

Prosím, neporovnávaj sa tu s ľuďmi, ktorí sa pohybovali vo svete ozajstného biznisu už od svojich detských čias - Trump pracoval vo firme svojho otca a okrem toho má titul z ekonómie. Kiyosaki je typický motivačný "biznismen", ktorému pod rukami ruplo zopár firiem aj napriek tomu, že mu americká vláda zaplatila štúdium biznisu, manažmentu a medzinárodného práva, neskôr skončil so svojimi nepodarenými firmami a začal písať knihy pre "jednoduchých". Nevedel som, že Trump začínal a uspel v pyramídach. A to platí aj pre toho srandistu z Havaja.

Pre mňa nie je MLM pyramída, nauč sa čítať a chápať prečítanému textu. Napísal som iba, že majú k sebe sakramentsky blízko a preto prebiehajú neustále diskusie v legislatíve ohľadom toho, či sa nejaká schéma zakáže, obmedzí alebo kriminalizuje - určuje sa to ťažko, pretože rozdiely medzi nimi sú naozaj iba "formálne". Ja sieťový marketing chápem veľmi dobre. V marketingu som jeden čas pracoval, hoci nie sieťovom, ale náuk a prednášok sme tam mali dosť.

Ale akosi si mi neodpovedal na moje ostatné dotazy, máš nejaký delay v reakciách...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Je to čínska huba, ktorá sa používa v ich medicíne niekoľko tisíc rokov. V číne som nebol, možno tú hubu používajú aj inak, možno ju tam jedia aj surovú.. Ja neviem. Možno sa čoskoro na západe bude používať aj inak...
Reisi sa tu dá kúpiť aj v tabletách. :wink:
Kuko85
Amateur
Amateur

seth82 napísal:Kuko85:

Najprv k tej pyramíde vs. BMG - pyramídou BMG nazval tvoj kolega z Organo Gold. Nie my. Takže to iba dokazuje, že Organo Gold zamestnáva samých "odborníkov", ako si už sám podotkol. Ja som už neskôr iba skočil na jeho bandwagon, ako som to spomenul aj v reakcii na neho.

1. Odkiaľ máš štatistiku, že 80 percent populácie (populácie čoho?) pije kávu? To, že 83 percent Američanov ju pije neznamená, že ju pije 80 percent Číňanov, či Indov.
2. Dokázal niekto niekedy "prospešné účinky" tej kávy? Myslím vedecky a stopercentne. Napríklad http://reviewopedia.com/workathome/tag/organo-gold/ (to som tu už v minulosti dával)
3. Ešte k tomu MLM vs. Pyramída http://www.investworks.net/index/MLM's+ ... id+Schemes (predpokladám, že taktiež nahodíš smer k "Evasive answers by the salesperson")

Nuž a opäť na záver sa spýtam, aké to máš ekonomické alebo finančné vzdelanie. Plus pridám aj to, čo som tu spomenul aj v diskusii s tvojím kolegom:

Ak by to bola tak "zázračná" hubička a bolo by potvrdené všetko, čo sa o nej tvrdí, tá firma, ktorá produkuje tú "kávu" by sa neunúvala nechávať províziu z predaja tisícom ľudí po celom svete, ale začala by to distribuovať sama, keď už teda ide o tak "úspešný produkt".

1.) Tak ja neviem čítal som to v rôznych článkoch. ja som osobne žiadnu anketu nerobil tak možno že je to menej 70 % možno 50 % nie je to jedno?
2.) Či sú vedecké a 100 % overené účinky netuším no minule som v televízi sledoval dokoment o Reishi hube ktorú si ľudia samostatne pridávajú do kávy a čaju. Nerobili to asi len tak zo srandy. Dneska nemaš nič na 100 %... Dneska doma papkáš ovocie či zeleninu a vytešuješ sa koľko vitamínoch to obsahuje a pritom je to možno geneticky modifikované...

Na na tvoj záverečný argument
"Ak by to bola tak "zázračná" hubička a bolo by potvrdené všetko, čo sa o nej tvrdí, tá firma, ktorá produkuje tú "kávu" by sa neunúvala nechávať províziu z predaja tisícom ľudí po celom svete, ale začala by to distribuovať sama, keď už teda ide o tak "úspešný produkt".

Žijeme v dobe klamu. Dneska ti už nikto ničomu neuverí. Ak by to aj bolo všetko overené že je to zázračná hubička a spoločnosť by sa rozhodla isť klasickou formou predaja, minuli by sa obrovské peniaze na drahú reklamu v TV či v novinách ktorej aj tak nikto neverí preto si podľa mňa zvolili túto formu predaja kde reklamu v podstate z vlastných skúsenosti robia obyčajný ľudia.

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2013, 16:45)
"Pre mňa nie je MLM pyramída, nauč sa čítať a chápať prečítanému textu."

Tak sorry nejak si sa nám vtrel s beardiem do diskusie tak som si ťa s ním pomýlil. Je ťažké odpisovať 2 ľudom naraz, preto sorry za delay...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

1. V ktorých článkoch konkrétne? Nie, nie je to jedno.

2. Opäť nevieš/netušíš - teda predávaš to aj zákazníkom v štýle "kúpte si, neviem, netuším, či to má vôbec nejaké účinky"? A k tomu pridáš "dneska nemaš nič na 100%", zákazník kupujúci "zázračnú kávu" sa určite poteší :) Mimochodom - ak je zelenina alebo ovocie geneticky modifikovaná, neznamená to, že stráca vitamíny (v mnohých prípadoch je to skôr naopak, napríklad pridávanie vitamínu A do ryže), nemal by si písať o veciach, ktorým nerozumieš...

Veru, žijeme v dobe klamu. Pyramídy sú toho veľkým dôkazom, nech už ide o predaj pochybných výrobkov alebo služieb (ZFP, All4business, OTP, etc). Ak je tá hubička naozaj taká zázračná, žiadne milióny na reklamu by neboli potrebné - a ak áno, tak tá reklama by firme logicky priniesla mnohonásobný zárobok, veď ide o zázračnú hubičku.

Ak by som to mal zhrnúť, tak to vyzerá, že ani ty sám nie si presvedčený o tom, aká zázračná a prospešná je tá káva (čo je dobre, pretože to s tebou nie je tak klinicky zle ako s tvojím predchodcom v tejto diskusii), teda v podstate je to možno taká istá káva ako obyčajná pražená popradská káva...akurát poriadne predražená. A aj si zakonšpirujem - v obchodoch nie je predávaná preto, lebo by nespĺňala základné normy a predpisy EÚ, hlavne tie o zavádzaní spotrebiteľa o vlastnostiach výrobkov, pretože tie vlastnosti dokázané nie sú (spomeňme si na kauzu Activia). Ďalej predpokladám, že neodvádzaš ani daň z toho, čo zarobíš na Organo Gold, to je ďalší "bonus".

Ja som sa do žiadnej diskusie nevotrel. Toto je diskusné fórum, do diskusií vstupuje hocikto a hocikedy. Dokonca aj ja a dokážem odpisovať aj piatim ľuďom naraz, ak veľmi chcem...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ma to nejake blahodarne ucinky,ci nema?
Kuko85
Amateur
Amateur

Son-Goku napísal:ma to nejake blahodarne ucinky,ci nema?

Huba áno, káva do ktorej sa tá huba pridáva? Tažko povedať, nie som vedec aby som to potvrdil alebo vyvratil a doposial som nevidel žiadny článok ktorý by to vyvrátil. Jedno je ale isté (aspoň pre mňa), že je určite zdravšia ako tie čo som pil doteraz. Ak aspoň z 1/3 sú účinky pravdivé (všetky spomínané účinky podľa mňa nemá, to by bol všeliek) tak neľutujem.. Mimochodom chuťovo sú lepšie ako tie čo som pil doteraz a hlavne ten čaj mi chutí, nie ako niektoré popradské čaje s príchuťou pracieho prášku.

A potom že podporuj slovenské výrobky (česť výnimkam).

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2013, 18:02)

Také krátke videa, kde hovoria o spomínanej hube. Pozerajte pozorne lebo tam spomenie že najlepšie je pridať túto hubu do kávy. S Organo Gold kávou to ale nemá nič spoločné, mysli akúkoľvek kávu... Minule som pozeral aj ten slovenský dokument kde tiež tu hubu dávali do kávy a čaju a vychvaľovali jej účinky.

Skúsim pohľadať aj nejaké vedecké konferencie či prednášky..
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

O tej hube som si nasiel co najviac infa z netu a moj nazor je: Obsahuje latky ktore do urcitej miery mozu naozaj zlepsovat imunitu a regeneracnu schopnost cloveka. Ale rastlin ktore maju podobne ucinky je asi tak milion :wink: V kazdom pripade treba byt realista a necakat od toho ziadne zazraky. Je vela prirodnych produktov ktore maju urcité imunomodulacne posobenie na organizmus ale ich pouzitie v klinickej praxy je male alebo ziadne,pretoze pozitivny ucinok je v konecnom dosledku zanedbatelny.
Pre mna je len nepochopitelne,ze ked sa o tych "zazracnych" ucinkoch vie uz niekolko tisic rokov,tak preco sa liecba touto hubou nepresadila uz ovela skor :D
Kuko85
Amateur
Amateur

gogo956 napísal:O tej hube som si nasiel co najviac infa z netu a moj nazor je: Obsahuje latky ktore do urcitej miery mozu naozaj zlepsovat imunitu a regeneracnu schopnost cloveka. Ale rastlin ktore maju podobne ucinky je asi tak milion :wink: V kazdom pripade treba byt realista a necakat od toho ziadne zazraky. Je vela prirodnych produktov ktore maju urcité imunomodulacne posobenie na organizmus ale ich pouzitie v klinickej praxy je male alebo ziadne,pretoze pozitivny ucinok je v konecnom dosledku zanedbatelny.
Pre mna je len nepochopitelne,ze ked sa o tych "zazracnych" ucinkoch vie uz niekolko tisic rokov,tak preco sa liecba touto hubou nepresadila uz ovela skor :D

Viem že existuje viacero druhov prírodných liečivých byliniek, rastlín ale aj húb no o tejto hube sa dosť veľa hovorí.
Však nie je problém, môžeš aj ty niečo vymyslieť. Nájdi nejakú ďalšiu liečivú rastlinu a daj ju do čaju alebo piva :)...

Farmaceuticky priemysel na západe nepotrebuje liečiť ľudí liečivymi bylinkami či hubami im stačí chémia a jedy. Takže sa nebojím že by nastal na západe nejaký výrazný posun. Aj keby dokázala ako tu niekto v minulosti napísal "vyliečiť mrtvych".
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

Možno budem znieť vulgárne, ale... Takýmto obchodom sa na západe výnimočne darí (USA), pretože tam sú ľudia čo sa týka reklám úplne mimo. Predáš im aj hovno ak mu dáš tu správnu nálepku. A trošku ma mrzí, že takýmto MLMčkam sa darí aj v Európe.
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa johnnky »

Vy ste proste debili :D

tu je stranka americkej vlady, kde prispievaju len doktory cize vsetky ucinky tejto huby su vedecky dokazane !
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?ter ... ma+lucidum

Ja v praxi (lebo ta ta najviac presvedci o biznise) som mal uz asi 10 pripadov ako ludom tato kava pomohla na fakt, ze rozne veci, ci uz chudnutie, cukrovku, jarnu alergiu, lepsi spanok, mal som kamosku ktora nedavno mala statnice a potvrdila mi, ze kava jej pomohla lepsie strebat ucivo a palilo jej to, nici nadorove bunky, znizuje bolest klbov, a to len ja som zazil taketo pripady ! A je koooopa dalsich. Dalej nie je to len nafuknuta americka sracka ale dokonca v europe ludia zarabaju z toho viac nez nekrestanske peniaze, lebo je to proste KAVA - toto si treba uvedomit, ktora pojde na odbyt stale.
A naco firma vyplaca ludi ? Lebo vdaka ludom rozsiria svoj biznis do vsetkych kutov sveta, a plus riadia sa kredom "Bringing the treasures of the Earth to the people of the world" , kedze maju na prvom mieste HODNOTY a nie peniaze, ano dobre pocujete, HODNOTY a mozte zasa trepat 3 na 8 ze hej hej dobre dnes dakto daco nerobi pre peniaze. Jasne, ze robi ale na prvom mieste je pomoc ludom, kedze to vazne pomaha a peniaze pridu same uz s tym samozrejme.

A preco sa nepredava len cisto huba ? No skus pohnut mozockom, kupia ludia skor hubu s ucinkami a budu ju nejak upravovat aby ju mohli prijat do tela ? Alebo vypiju radsej hotovu kavu ... som skor za kavu, kedze kavu piju ludia aj 3x denne a ti co ju nepiju maju proste smolu :D preto je kava presne po rope druhy najvacsi biznis, dokonca pocas krizy sa viac pila ako mimo nej.

@Kuko85 - nepocuvaj ich vobec, ja robim s OG dlhsiu dobu a ide to dost dobre ;) oni do toho nevidia, nevedia aky je marketingovy plan a hadzu vsetko to jedneho vreca, ale kaslat na hejterov ! Chod si svoje a nech sa dari :)

A prosim Vas nereaguje stupiditami na moju spravu, lebo vy zasa moje veci budete prekrucat na svoje "pravdive" dristy :D tak radsej budte cely zivot zamestnani a zite z 500-1000 eur mesacne = krasny plnohodnotny zivot :D

Len som sa zastal Kuka :D

OG RULEEEZ :smt006

PEACE
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Az 10 pripadov, kedy pomohla? Kolko si toho predal, kolko mas dokopy zakaznikov a hlavna otazka,kolko ty zarabas ( je to viacej ako 500-1000) ? Dufam, ze ano. Lebo pribehov o "niekom" kto zaraba par tisic eur mesacne sme uz poculi. Vzdy je to znamy znameho
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

johnnky: Samozrejme, že na teba budeme reagovať, toto je diskusné fórum, nie nejaká výplach prednáška Organo Gold a preto čakaj reakcie. Ak sa ti to nepáči, neprispievaj sem, ináč sa tomu nevyhneš.

Ďalej - čo sa týka tej huby a publikácií o jej prospešnosti - za prvé, prečítaj si názvy tých prác, aspoň niektorých a uvidíš, že ide ešte len o experimenty na potkanoch a podobne. Je ich tam hodne. Ďalej, takéto práce nájdeš na tom (a iných weboch) prakticky o každej rastline, ktorá na matičke Zemi rastie. Od pšenice, cez ryžu až po mango. To, že tá huba možno má prospešné účinky na organizmus neznamená, že tá tvoja predražená káva je v mixe s ňou automaticky zázrakom hodným vysokej ceny a pyramídového predaja.

Viackrát sme tu požadovali dôkazy o tom, že práve tá káva je prospešná. Ani jeden sme tu nevideli. Čím to asi je. Taktiež som spomenul pravdepodobné dôvody, prečo sa tá pasca na hlúpych predáva tak, ako sa predáva - teda v štýle pyramídy. Je to tým, že by ten výrobok nemohol byť predávaný v obchodoch v EÚ, pretože by nespĺňal podmienky z minimálne jedného veľkého dôvodu - výrobca nevie dokázať všetky tie účinky, ktoré tejto superkáve pripisuje. A veľmi rýchlo by teda skončil.

Tvoje "dôkazy" v štýle "sám som bol svedkom" sú smiešne, je to ako v prípade viery - hocičo, čo je vyliečené, je nakoniec pre veriacich vždy výsledkom práce boha, v tvojom prípade je to tvoja superkáva. Dokázať síce nič z toho, čo si napísal, nevieš, ale hneď to pripíšeme káve, veď to pomôže biznisu, no nie? Káva sa predáva iba z jediného dôvodu - pretože vy ste vyškolení na to, aby ste tých so slabšou mysľou dokázali zlanáriť. Mimochodom - ako písal už vyššie hughito, tá huba a extrakty z nej sa dajú kúpiť normálne v tabletkách, za nižšiu cenu ako tá tvoja superkáva. Sila, nie?

Ako "dosť dobre" ti to ide? Veď sme sa ťa v minulosti pýtali. Ako do toho nevidíme? Nože, veď nám prezraď, čo je vlastne tak zložité na pyramíde, že my, jednoduchý plebs, do toho nevidíme, ale rýchlokvasení "biznismeni" ako ty, ktorí o ekonomiku ani len nezakopli, sa tu už hrajú na odborníkov...

Samozrejme, na záver si nezabudol aj na klasickú pesničku pyramidárov v štýle "pracujte pre niekoho a zarábajte X, ja som na tom lepšie" - si takým istým zamestnancom, ako všetci ostatní, si dielikom v pyramíde, na ktorom zarábajú tvoji "nadradení" vo vyšších vrstvách, oveľa viac, ako zarábajú šéfovia v bežných firmách, kde pracujeme my. Si obeťou hlúpej hry, ktorá nebude fungovať donekonečna. Ináč, ak na tom zarábaš viac ako 1000 eur mesačne, tak to si teda svoju pyramídu poriadne rozložil, toľko hlúpych ľudí žije kde presne, aby som sa uistil, že si v danej lokácii dám pozor?

Najlepší je ale tvoj úvod a záver - "Vy ste proste debili" a na záver "peace". Porucha osobnosti? Nabudúce pridaj ešte viac pokecovských smajlíkov do príspevku, málo ich bolo.
Kuko85
Amateur
Amateur

Pekné ránko

Tak produkty Organo Gold pomohly mojej rodine.
Moj otec máva resp mával vysoký krvní tlak, často kvôli tomu chodieval k lekárovi, ktorý mu zakázal piť takmer všetko vino, pivo alkohol a hlavne klasické pražené kavy atď. Rád pije čiernu kávu a po mesiaci je na tom lepšie s krvným tlakom oveľa lepšie...A káva mú chutí viacej ako klasické kofeinové bomby takže nie je problém.
Moja matka tak isto pije čiernu kávu občas a na ňu ma trošku iné účinky. Často pijáva urologický čaj HERBEX, pretože ma problémy veď viete s čím... No a po vypití čiernej kavy chodí na záchod takmer okamžite :D. Mimochodom po túto čienu kávu som priniesol aj kamarátom keď sme boli na dovolenke a po jej vypiti povedali že sa lepšie nikdy nevys..li :D. A aj si pár balíčkov tej pofidernej predraženej kávy kúpili..
Ja pijem predovšetkým čaj a Moccu, tá je božská, nič lepšieho som dlho nepil... A po užívaní produktov cítim predovšetkým viac energie na to že čumím 16 hodín do počitača a lepšie spím.

Ale ako by ste vy večne negatívny a na všetko frflajúci povedali "množno si to len všetci namýšlame a ak aj máme nejake drobné zlepšenie v zdraví tak to nebude kávou ale niečim iným". No áno možno to bude niečim iným a možno práve tou kávou...

Čo sa týka peňazí. Poznám človeka osobne, ktorý sa tým živý. Opakujem osobne ho poznám takže to nieje kamarát známeho kamaráta ale môj kamarát. Organo Goldom sa živý a ma plat vyše 1500 euro/mesiac. Je to ale šikovný človek, ktorý ma ambície a vedel do čoho ide a ako sa chopiť šance. Vybavil už niekoľko podnikov a potravinových reťazcov a napríklad cukrárny. A odoberať kávu chce aj jedemn megaobchodný reťazec tu na SLovensku a v Čechach, zatial je to ale v štádiu riešenia. Takže až sa bude predávať u nich káva dám vam vedieť a vy si ju budete môcť ísť kúpiť a vyskúšať :D

Inak včera som pozeral ceny niektorých káv z kaviarni či reštauracií a tie ceny boli iné pálky. Starbucks kelímok za 4 eura, presso a kapučina prevažne za 1,50 eura a ľudia to aj tak piú, lebo keď idú do podnikov je im jedno koľko stojí káva, chcú si predovšetkým vychutnať atmosféru s priateľmi a dobrú a chutnú kávu a Organo Gold takou kávou rozhodne je, takže nevidím dôvod prečo by sa dobre nepredávala.

No ja by som to uzavrel aby sme sa tu zbytočne nehádali, vy máte svoju pravdu pritom o tom nič neviete a my máme svoju pravdu založenú na osobných skúsenostiach.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Hlavne, ze sa po vasej kave clovek dobre doserie, to mi staci :D
Kuko85
Amateur
Amateur

matki napísal:Hlavne, ze sa po vasej kave clovek dobre doserie, to mi staci :D

Na každého može mať ta káva ine účinky a sú ľudia predovšetkým starší, ktorý majú problémy s vyprazdňovaním... Možno s tým v starobe budeš mať aj ty problémy tak sa nesmej. Ty si ale vždy vezmeš z toho čo napíšem len to svoje čo ti vyhovuje.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Kuko85: Ako vieš, že o tom nič nevieme? Vieme na rozdiel od niektorých veľmi dobre, čo MLM je, čo je pyramída a ako funguje. Všetko ostatné je úplne irelevantné vrátane toho, čo tu vypisujete. 1500 eur za mesiac? To je veľa? A čím vybavil niekoľko podnikov, potravinových reťazcov a cukrárne? Kávou organo gold? Alebo ako si to tu dokázal vpliesť? Až bude ten obchodný reťazec tú kávu predávať, tak to ozaj daj vedieť :3 Ak mu to povolia (o čom pochybujem), tak prídete pekne všetci o "prácu", pretože naskladať kávu do regálov v obchode je oveľa efektívnejšie a menej finančne náročné, ako odmeňovať ľudí na základe pyramídového systému (ten podo mnou dostane províziu, ten pod ním tiež, ale menšiu, etc, etc.)

Tá káva musí byť naozaj zázrak...lieči úplne všetko, od nespavosti, cez nedostatok energie, po vysoký krvný tlak, problémy s močením, so stolicou - jednoducho bohovsky zaujímavé, že to v lekárňach ešte nepredávajú vo veľkom a že sa na to nevrhne Penta a iné koncerny, ktoré by na takomto všelieku zarobili celý majland (teda ešte väčší, ako majú už teraz) - no čím to asi bude.

Porovnávať tu ceny kávy z komerčných kaviarní v centrách mesta a na staniciach s kávou zaliatou doma a jej cenou (resp. nákladmi na ňu) chce značnú dávku naivity.

Ešte nejaké bonusy: http://organogoldscam.blogspot.com/
http://www.topix.com/forum/city/evansvi ... OGIEEFB8PK
http://www.linkedin.com/groups/Organo-G ... S.89370085 (toto odporúčam extra, vrátane týpka, ktorý tam bol a je lekárom, je to diskusia ľudí, biznismenov, každý z nich vlastní firmu)
http://www.thethinkingatheist.com/forum ... rgano-Gold (samozrejme, hubka bola používaná už pred nejakým Organo Gold, platí to, čo napísal týpek v tej diskusii na linked.in - niekto si nájde niečo, spraví okolo toho veľký hype, zaplatí niektorým, aby predstierali, aké milióny z toho vyťažili a už je z toho bandwagon)
http://www.boycottwatch.com/misc/OgranoGold.htm

Proste nie je o čom, presviedčajte tu aj naďalej, ale poniektorí z nás sa tu nenechajú spracovať - som veľmi rád, že na google.sk je pri zadaní "organo gold" táto téma na piatom mieste, aspoň tu dôjde viacero ľudí a môže si prečítať všetko, čo je tu napísané. Dúfam, že aspoň niektorí zo záujemcov, ktorí sa nechali vypláchnuť známymi alebo na prednáškach, dostane rozum.
Napísať odpoveď