Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
Bez hanby. 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lebo napisal to co vam vyhovuje, ale to ze pouziva slovnik nejakeho ozrana tak to uz vam nevadi 
Hughito moju reakciu najdes tu http://www.hojko.com/post1994763.html#p1994763
neda sa v nicom zovseobecnovat,narazam teraz na tu predchadzajucu diskusiu ohladom fyzickych predispozicii roznych ras a narodov.Napr. ked sa povie slovo aziat,alebo cinan,tak automaticky si predstavime cloveka daneho etnika s nizkou postavou a nevyraznou muskulaturou. Pritom v urcitych oblastiach Ciny hlavne horskych ziju ludia ktori sa vyskou a tvarom tela velmi podobaju europanom.
Na druhej strane ked si mame predstavit typickeho cernocha tak hned sa nam zjavi vysoky dobre stavany chlap. Pritom mam kolegu rodeneho africana ktory je velmi nizky a svalovo "tenký".
Apropo Hughito dost si ma pohorsil
ked si napisal ze nepoznas ziadneho cernosskeho tenistu,pretoze aj ked ich je vrcholovom tenise iba malo, ale su. A u zien su na spicke asi poslednych 5rokov vkuse! 
Na druhej strane ked si mame predstavit typickeho cernocha tak hned sa nam zjavi vysoky dobre stavany chlap. Pritom mam kolegu rodeneho africana ktory je velmi nizky a svalovo "tenký".
Apropo Hughito dost si ma pohorsil
Hehe no ako mi pripomenul Kali, tak áno, sestry mi vypadli z hlavy. Ale tak nesledujem tenis, len som proste postrehol, že v mužoch som nijakého černocha neregistroval akosi. 
v prvej stovke Atp je ich niekolko,v prvej desiatke jeden:
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play ... songa.aspx
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play ... songa.aspx
matki napísal:normalne som v pokuseni zvysit Famine karmu, to je skandal
niekedy staci sedliacky rozum, ma v podstate pravdu ..
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
zlodej homosexualnych pomocok?Famine napísal:V teme o romoch tu jeden nacek vypisuje ze nech ma romske dieta z osady hocaku dobru vychovu tak geny sa nezapru ze bude decko kradnut, a tak,.. Ale ked ide o adopcie deti homosexualmi tak argumentuju ze deti odpozeraju homosexualitu od adoptivnych rodicov ze nebude mat vzor matky alebo otca!!! A ked je romske decko adoptovane do poctivej pracujucej rodiny tak kde ma ten vzor zlodeja????? ty trulo sprosty!!!!!!
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2013, 23:45)
inak famine, aj by som s tebou suhlasil, ale proti adopciam som s toho dovodu, ze dieta bude inak brane (sikanovane)
aj ked nebude homosexual...
Samozrejme, ze ked bude dieta doma pocuvat o "buze****" a ako je to zvratene, tak pride do skoly a bude sikanovat a robit si srandu. To dieta sa to najprv niekde nauci. Ale to je tema pre rodicov sikanujucich deti, nie obet.
Tak tak, to, že má nejakých iných rodičov nie je až tak viditeľná vec a menšie decká by si to skôr ani nemali ako uvedomiť, nie je to medzera medzi zubami či odstávajúce uši. Čiže ak by k šikane na takomto základe došlo, tak by si to to decko muselo odniesť z premúdrelých rečí rodičov doma. 
Dietatu by to prislo divne a urcite by sa na to pytalo doma, ze co to ma za spoluziaka s dvoma otcami. Zasa si nemyslime, ze dieta je len odraz rodicov, deti maju vlastny instinkt a vlastne pudy a na taketo veci out of normal su citlive.
Kedze mam kus casu, napisem sem aj ja svoj nazor. Proti homosexualom tiez nic nemam ale vychova deti v homosexualnej rodine je podla mna absolutne nevhodna ako aj uzatvaranie manzelstiev. . Manzelstvo je bezdebaty "vymysel" hetero ludi a jeho podstatou je zalozenie rodiny a vychova deti ktore sa pripravuju na dalsi zivot v dospelosti a zaclenenie do nasho civilizovaneho sveta. Pri vychove dietata robi podstatnu cast aj fakt, ze diata berie svojich rodicov ako vzor a pri vzore homosexualnych rodicou sa do velkej miery vytraca priprava na buduci partnersky a rodicovsky vztah. Pri spoluziti v standartnej rodine dieta vidi aku ulohu ma otec ako muz a matka ako zena a tym ziskava zakladne informacie do zivota v dospelosti. Nech uz si mysli kazdy kto chce co chce aj v nekompletnej rodine (rozvedeni, slobodna matka) chyba vzdy ci uz ako sa vravi otcovska ruka alebo este dolezitejsia matka. Okrem toho, nech uz by tolerancia bola akakolvek, dieta by si casom same zacalo uvedomovat, ze jeho rodina je ina ako vacsina rodin a tym by sa aj ono mohlo citit ine alebo ze vystupuje z radu (kedze je homosexualov je menej a vzdy aj bude) a to by mohlo mat negativny vplyv na jeho psychicky vyvoj.......... K tej orientacii... je jasne ze orientacia je dana geneticky. Ale co tak ako priklad, veznice kde urcite niesu len homosexualne orientovani muzi . Nie je tam mozne nieco take ako preorientovanie ? Ci uz pozeram vela filmov ?
Si vobec nepochopil o com je tato tema. Samozrejme, ze standardna rodina je idealna,prirodzena a model matka-otec-deti je ten najlepsi. Ale tu vobec nejde o porovnanie hetero rodicia VS homo rodicia. Nikto nespochybnuje, ktory model je najvhodnejsie. Rovnako je lepsi standardny model VS jeden rodic, resp VS stary rodic. Alebo VS detsky domov. Alebo dokonca extrem sirotka bezdomovec.
Tato tema je o porovnani Detsky domov VS Homo rodicia. A toho sa treba drzat, o tomto to je. Je lepsie, ak dieta vyrasta v detskom domove, alebo je adoptovane homosexualnym parom. A v com je ktory model lepsi, lebo neda sa to asi uplne zjednodusit.
Tato tema je o porovnani Detsky domov VS Homo rodicia. A toho sa treba drzat, o tomto to je. Je lepsie, ak dieta vyrasta v detskom domove, alebo je adoptovane homosexualnym parom. A v com je ktory model lepsi, lebo neda sa to asi uplne zjednodusit.
V tejto teme sa pred nedavnom rozoberalo ake maju cernosi a cinania ciciny a Ty mne ides pisat ze som nepochopil o com je tato tema ? Moj prispevok sa drzal dost temy homosexualov si myslim, tak neviem o co Ti ide. .. K tej vychove homosexualov vs detsky domov.. je asi tak ako z vacsieho zla do mensieho .. to beriem. Ale co tak uvazovat o tom, ze na svete je plno hetero manzelstiev ktore nemozu mat vlastne deti, to by malo byt vzdy prvorade riesenie.. kazdemu dietatu by malo byt dopriate to najlepsie v ramci moznosti a pravdepodobnosti .
Boze tieto teorie s 0,0005% pravdepodobnostou pouzivat ako obraz celej problematiky je na hlavu a nie, tato tema nie je o detskych domovoch vs. homorodina, ale o dalekosiahlejsich problemoch.
Apropo dvaja ohriati chlapci v znackovom od hlavy po paty, ostrihany podla najnovsich trendov si urcite vyberu dieta ciganskej fetky so syndaktyliou. Kazdy chce zdrave biele dieta s normalnym backgroundom a na to nam stacia aj hetero neplodne pary, pretoze ich caka 2rocna cakacka aj ak su na tom financne nadpriemerne. Ak vas tak velmi trapi problematika domovov tak najprv apelujte tam aby sa zmensila byrokracia.
Apropo dvaja ohriati chlapci v znackovom od hlavy po paty, ostrihany podla najnovsich trendov si urcite vyberu dieta ciganskej fetky so syndaktyliou. Kazdy chce zdrave biele dieta s normalnym backgroundom a na to nam stacia aj hetero neplodne pary, pretoze ich caka 2rocna cakacka aj ak su na tom financne nadpriemerne. Ak vas tak velmi trapi problematika domovov tak najprv apelujte tam aby sa zmensila byrokracia.
Preco potom nemame prazdne detske domovy ?
Isto nie preto, ze nemame povolene adopcie deti v homo. partnerstvach.
Ake dalekosiahle problemy ? Vadia ti malo pravdepodobne teorie, ale hned v dalsej vete tendencne zaskatulkujes homopar. Homosexualny par musi byt toto ? Apropo dvaja ohriati chlapci v znackovom od hlavy po paty, ostrihany podla najnovsich trendov. A ak by aj, ako ich to diskvalifikuje, resp. ak by to bol chlapec a dievca v znackovom od hlavy po paty, ostrihany podla najnovsich trendov. Precy by to nemohol byt par 40 rocnych lezieb, ktore su financne zabezpecene, prejdu posudkom a chceli by si adoptovat kludne aj 10+ rocne dieta a dat mu domov ?SRneC napísal:Boze tieto teorie s 0,0005% pravdepodobnostou pouzivat ako obraz celej problematiky je na hlavu a nie, tato tema nie je o detskych domovoch vs. homorodina, ale o dalekosiahlejsich problemoch.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
videl si niekedy zabery z detskych domovov? potom by ti bolo jasne ze niesu prazdne preto lebo drviva vacsina tych deti su cigosi ktorych nikto nechcematki napísal:Preco potom nemame prazdne detske domovy ?
Čosi na tom je, že proces adopcie je zložitý a náročný a stíhajú ho pokrývať aj heterosexuálne páry. Tu však aj o to, že dve ženské si to decko môžu zariadiť pomerne ľahko a potom čo? A to je asi najčastejšia realita.