Ty si tym uviazol na mrtvom bode.hughito napísal: Áno, ale Watson je predsa iný prípad ako nejaký Taylor, ktorý nie je ani odborník v oblasti a navyše to je oveľa viac podfarbené politickou činnosťou. V poriadku, ty tvrdíš, že ide o nejakú cielenú konšpiráciu, resp. paradigmu, ktorá vládne a ocajchuje každý iný nehodiaci sa názor nejakými nálepkami. Tým sme uviazli na mŕtvom bode.
Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
Michal:
Kresťanstvo (ak si narážal na toto) nijak nerobí z ľudí baránkov, to vyvracajú viaceré štatistiky. Je jedno, či si ateista alebo veriaci kresťan, zločinnosti tam je také isté %.Jedna vec je ta, co robi garnitura (v mene coho) a druha vec je ako ziju normalni ludia.
-
KaptMichal
King
Aha, tak si porovnaj zlocinnost v statoch/etnikach kde prevlada alebo dominuje napriklad taky Islam s krestanstvom. A este povedz, ze aj tu sa bezne zeny polievaju kysleinou, lebo si niekoho nechcu vziat za muza 
To je čosi iné. Ale kresťanstvo určite neprispieva k menšej zločinnosti. Zoberme si štatistiky zo socializmu a porovnajme ich s religióznym USA. 
-
KaptMichal
King
USA urcite nie je krestanska krajina - zilo a zije tam vela mensin, ktore nicia statistiku. Ale mozno keby si porovnal zlocinnost cisto bielych statov USA - kentucky, dakota (minimalne v tej dobe) tak by ta vysledok prekvapil. Ja hovorim viac o Europe - zapadnej, strednej. Aj tu ti dnes nicia statistiky etnika ako turci, marocania, cigani...
Tak si porovnaj napr. Poľsko a Česko, alebo Slovensko a Česko, keď inde to "kazia prisťahovalci." Tieto veci sa už kedysi dávno ďalekosiahlo rozoberali v príslušnej téme, ale neexistuje tam žiadna korelácia.
-
KaptMichal
King
Ale stale budes v inom rozmedzi kriminality ako napriklad Slovensko vs nejaka arabska krajina - mozno s vynimkou ropnych velmoci co je zase akasi vynimka kvoli ziskom z ropy. Aj neustale vedenie vojen na blizkom/strednom vychode prameni z ich viery - Islamu, ktory vyzyva ludi ku krvavemu sierniu nabozenstva. Mam na mysli obcianske vojny a rozne lokalne konflikty, USA rsp. Rusko pridalo neskutocne do kotla.
A nemýľ si islam s islamizmom. Ale ak naozaj veríš napr. tomu, že kresťanstvo je mierne náboženstvo a islam nebezpečné násilné, tak naozaj neviem.. 
http://novohrad.sme.sk/c/6850762/staros ... latku.html
Lol tak co na to teraz,pani.cigan a zaroven politik.double kill
Lol tak co na to teraz,pani.cigan a zaroven politik.double kill
-
Scorpion90
King
dovolim si postnut hned susedny clanok. Ktovie preco k nemu zas nie je diskusia..
http://novohrad.sme.sk/c/6850619/v-tiso ... znici.html
Mame v Tisovci dom po starych rodicov, kt. momentalne nie je obyvany. Vyuzivany je akurat ako partyhouse par krat rocne. Napriek tomu, ze sa nachadza na rusnej ulici na hlavnom tahu, napriek tomu, ze tam okrem par stolov, posteli a poharikov vela toho neni, napriek tomu, ze z vnutornej strany /z dvora / je takmer komplet zamrezovany - sme ho uz 3x mali vykradnuty. Teda presnejsie skor poniceny, kedze tam na ukradnutie nic nie je. K jednemu pripadu som tu dokonca do tejto temy postol fotky
Raz policajti chytili jedneho zo zlodejov. Asi 18-rocny vyrastok, sopel ako cencul pod nosom, po slovensky mozno tak pol slova, podpisat sa nevedel, zasmradeny, pravdedobodne aj zavsivaveny, zrejme aj sfetovany.. A napriek tomu, ze ti spravil skodu, nemozes mu nic, pretoze oficialne nic nema.. inak je to neuveritelna beznadej, neprajem to nikomu
Moje otazky (recnicka) zneju: Co sa takym pankartom? Aku ma nadej na zaradenie sa do normalnej spolocnosti? Ako mu moze spolocnost pomoct? Som rasista, ked by mi vobec nevadilo par gramov olova v jeho hlave? Ked uz aj tento sposob exekucie nie je povoleny, preco aspon takychto delikventov nezatvaraju dakde to lagrov, nech si skodu odpracuju s krompacom v ruke, ked ina ich vyuzitelnost je nulova?
Az zivot v blizkosti takychto bastardov by mozno otvoril oci par pseudohumanistom, ktori sa nas snazia presvedcit, ze sme to my, kto utlaca tuto maximalne neprisobivu mensinu
http://novohrad.sme.sk/c/6850619/v-tiso ... znici.html
Mame v Tisovci dom po starych rodicov, kt. momentalne nie je obyvany. Vyuzivany je akurat ako partyhouse par krat rocne. Napriek tomu, ze sa nachadza na rusnej ulici na hlavnom tahu, napriek tomu, ze tam okrem par stolov, posteli a poharikov vela toho neni, napriek tomu, ze z vnutornej strany /z dvora / je takmer komplet zamrezovany - sme ho uz 3x mali vykradnuty. Teda presnejsie skor poniceny, kedze tam na ukradnutie nic nie je. K jednemu pripadu som tu dokonca do tejto temy postol fotky
Raz policajti chytili jedneho zo zlodejov. Asi 18-rocny vyrastok, sopel ako cencul pod nosom, po slovensky mozno tak pol slova, podpisat sa nevedel, zasmradeny, pravdedobodne aj zavsivaveny, zrejme aj sfetovany.. A napriek tomu, ze ti spravil skodu, nemozes mu nic, pretoze oficialne nic nema.. inak je to neuveritelna beznadej, neprajem to nikomu
Moje otazky (recnicka) zneju: Co sa takym pankartom? Aku ma nadej na zaradenie sa do normalnej spolocnosti? Ako mu moze spolocnost pomoct? Som rasista, ked by mi vobec nevadilo par gramov olova v jeho hlave? Ked uz aj tento sposob exekucie nie je povoleny, preco aspon takychto delikventov nezatvaraju dakde to lagrov, nech si skodu odpracuju s krompacom v ruke, ked ina ich vyuzitelnost je nulova?
Az zivot v blizkosti takychto bastardov by mozno otvoril oci par pseudohumanistom, ktori sa nas snazia presvedcit, ze sme to my, kto utlaca tuto maximalne neprisobivu mensinu
Tie zvasty sa ani nedaju brat vazne...
Do urcitej miery je to pohorsujuce, nasledne vtipne, treba to brat s nadhladom, vela ludi sa to tu naucilo.
Aj hughitovi to raz dopne ale kazdy mame toho kamarata, ktory ma trosku dlhsie vedenie
Do urcitej miery je to pohorsujuce, nasledne vtipne, treba to brat s nadhladom, vela ludi sa to tu naucilo.
Aj hughitovi to raz dopne ale kazdy mame toho kamarata, ktory ma trosku dlhsie vedenie
Žvásty podaktorých vás sa nedajú brať vážne.
Odporúčam vám túto recesívnu stránku a zamyslieť sa trochu..
Čechy v ČR nechceme!
Odporúčam vám túto recesívnu stránku a zamyslieť sa trochu..
Čechy v ČR nechceme!
Kód: Vybrať všetko
Autoři stránky absurdně všechno špatné co dělají lidé s bílým pigmentem v prostředí Cesk republiky hodili na všechny bílé Čechy. Pročti si to a popřemýšlej, jak se cítíš. Přesně takto se cítí všichni lidé, které uráží banda hlupců na základě jejich původu.
-
KaptMichal
King
Ty sa smejes ludom, ktori citaju prop atd. a ty tu postnes toto?
Good job! Vacsina ciganov su neprisposobivi asociali, vacsina bielych ci uz v CR alebo SR su pracujuci ludia s moralnymi zasadami a zakladnym empatickym citenim....To je asi ta najvacsia absurdita, aku som tu za cely cas cital.
//
Ja chapem, ze to je recesia. Ale ako som vyssie napisal, vacsina ciganov su neprisposobivi asociali, zatial co vacsina bielych su normalni pracujuci ludia. Preto je ta stranka absurdna a nechcem si ani predstavit co za cloveka je autor stranky.
//
Ja chapem, ze to je recesia. Ale ako som vyssie napisal, vacsina ciganov su neprisposobivi asociali, zatial co vacsina bielych su normalni pracujuci ludia. Preto je ta stranka absurdna a nechcem si ani predstavit co za cloveka je autor stranky.
A ja som myslel ze to bol len troll.
To je fakt myslene vazne?
Uz to chapem, hughito si buduje army ciganov a ide si osedlat Slovensko, bacha na neho
To je fakt myslene vazne?
Uz to chapem, hughito si buduje army ciganov a ide si osedlat Slovensko, bacha na neho
Samozrejme, že to nie je myslené vážne, kopíruje to však logiku obdobných anticigánskych profilov na FB a webov. Má to výpovednú hodnotu, lebo krásne vidieť, ako na to reagujú ľudia, ako na úplne neuveriteľný nezmysel a znôšku absurdností (čo je pravda), ak sa to však uplatňuje na cigánov, tak už s tým nie je problém a "kopíruje to realitu."
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://roznava.korzar.sme.sk/c/6852190/ ... tavbu.html Skoro som padol na riť. Takže zákony predsa len platia aj pre niektorých z radov Tašunkov. Samozrejme, diskusia nič.
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2013, 18:19)
Dúfam, že ste pozerali na správy na Narkóze
Dávali tam našu milovanú dedinu Bystrany (1km od môjho bydliska) - cigáni tam dostali na škole šancu vyštudovať tri roky školy za jeden rok. Podmienkou bolo, aby mali predtým dokončených aspoň šesť ročníkov. Diskriminácia jak sviňa, naše deti musia chodiť do školy deväť rokov a je to, títo sa vykašľali na všetko a nakoniec im stačili o dva roky menej. Do rehotu. Tento štát smeruje do sračiek aj v tomto, pretože takéto veci strašne provokujú poriadnych ľudí. Cigán tam mal problém povedať niečo do kamery po slovensky a mal jednotku zo slovenčiny...
Už len čakám, kedy im bude umožnené vyštudovať univerzitu za dva roky.
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2013, 18:19)
Dúfam, že ste pozerali na správy na Narkóze
Už len čakám, kedy im bude umožnené vyštudovať univerzitu za dva roky.
Najnovšie by mala byť dávka v hmotnej dávky závislá na odpracovaní aspoň 32 hodín a takisto dávka na decko dochádzkou do školy, čo sa dotkne ak problémov s cigánmi. Čo si o tom myslíte? Po tomto tu viacerí volali.
-
KaptMichal
King
Ak sa to v praxi dotkne aj ciganov z osad, tak je to lepsie ako nic... Otazne je ako budu merat to kolko clovek odpracuje alebo ci decko skutocne chodi do skoly...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
to by bol dobry zaciatok... len dufam, ze clovek v hmotnej nudzi nebude mat po odpracovani 32h viac € ako niektohughito napísal:Najnovšie by mala byť dávka v hmotnej dávky závislá na odpracovaní aspoň 32 hodín a takisto dávka na decko dochádzkou do školy, čo sa dotkne ak problémov s cigánmi. Čo si o tom myslíte? Po tomto tu viacerí volali.
kto ma podradnu slabo platenu pracu a maka cely mesiac...
To sotva, keďže ide iba o tých 60 evry či koľko.