Brigády - fajnbrigady.sk

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Marauder
Amateur
Amateur

Brigády - fajnbrigady.sk

Príspevok od používateľa Marauder »

Dobrý deň, rád by som vedel či tu má niekto skúsenosti s touto stránkou - (fajnbrigady.sk), pretože mám isť brigádovať do Rakúska a chem teda vedieť či je to dôveryhodné alebo nie ,
P.S - ak sa niekto vyzná resp. má skúsenosti. Chcem vedieť či je nasledovné možné - v inštrukciách je napísané - (Je potrebné uhradiť rezervačný poplatok za ubytovanie vo výške 40 e , ktorý slúži ako garancia Vášho nástupu a obsadenie ubytovacieho miesta. Tento poplatok má byť prevedený na účet. )
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Brigády - fajnbrigady.sk

Príspevok od používateľa Innocence »

Je to len web, na ktorom sú uvedené ponuky firiem a personálnych agentúr, čiže daj link na konkrétnu pracovnú ponuku a až potom môžeme debatovať o dôveryhodnosti daného subjektu.
Marauder
Amateur
Amateur

Keďže ten inzerát bol už z tej stránky stiahnutý môžem sem dať len toto - Názov inzerátu: GRAZ-Práce v lesní školce
Popis inzerátu:

Přijmeme pracovníky do lesní školky v Grazu s nástupem od 1.července 2013. Je potřebná alespoň základní znalost NJ a chuť pracovat. Ubytování je zajištěné za poplatek 200 € / měsíc, který bude stažen ze mzdy.Brigáda je na 2.měsíce s možností i TPP. Plat: 1.400 € / netto. Zájemci prosím zaslat CV+foto na: [email protected] S bližšími instrukcemi budeme informovat jen vybrané uchazeče.
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

Ak platit dopredu zalohu 40e za ubytko tak je to podvod.
Marauder
Amateur
Amateur

NO ved presne presne pre tych 40 eur za to ubytovanie sa mi to nezdalo, radšej to zamietam.
Napísať odpoveď