Prison architect
Prison architect
Prison Architect
http://www.introversion.co.uk/prisonarchitect/
Trailer
Prison architect je hra v ktorej na začiatku navrhnete svoje vlastné vezenie a dalej ho budete musiet udržiavaž v chode. Počas vašeho šéfovania sa vam môžu prihodiť rôzne veci a tiež sa budete musiet vysporiadať s pokusmi o útek alebo rôzne roztržky "gangov" vo vezeni.
http://www.introversion.co.uk/prisonarchitect/
Trailer
Prison architect je hra v ktorej na začiatku navrhnete svoje vlastné vezenie a dalej ho budete musiet udržiavaž v chode. Počas vašeho šéfovania sa vam môžu prihodiť rôzne veci a tiež sa budete musiet vysporiadať s pokusmi o útek alebo rôzne roztržky "gangov" vo vezeni.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Prisoner architect
zdá sa mi to alebo vážne chcú za tú hru 30 dolárov? xD
Re: Prisoner architect
Tiez sa mi to zda dost
ja ju mam od kamarata ten to kupil a nehral tak mi pozical ucet a zatial ma to drzi ci si to kupim aj ja na svoj ucet tak neviem
tak cena je dost velka
Re: Prison architect
Je to vela za indie hru aj podla mna. Nemam problem zaplatit 25 eur za hru ako je Arma 3 v alphe, ale za nieco taketo vysolit tolko? Hm.. Aj na YT bolo dost ludi na vazkach len kvoli cene.
Ja som si to zakúpil hneď keď mal Introversion vlastný preorder na stránkach. To, že to robí Introversion mi stačí. Doposiaľ všetky ich hry boli klenotmi medzi Indie hrami, vynikali ako grafickým spracovaním, tak aj hernými princípmi. Dokonca v hre nájdete aj väzňa s mojím menom 
Tak isto ku každej novo vydanej alpha verzii vydajú novinky s novo zaimplementovanými mechanizmami a zmenami v hre. Načúvajú na fórach názoru fanúšikov. Na to, že to je taký malý team, tak ten progres rastie naozaj dobre.
Tak isto ku každej novo vydanej alpha verzii vydajú novinky s novo zaimplementovanými mechanizmami a zmenami v hre. Načúvajú na fórach názoru fanúšikov. Na to, že to je taký malý team, tak ten progres rastie naozaj dobre.
Za 5€ v zlave na steame
ak by mal niekto zaujem.
Inak zaujimava situacia v mojom väzeni
Inak zaujimava situacia v mojom väzeni
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Chlapci čo robim zle?
Keď si chcem urobiť celu tak stálne nespĺňam požiadavky na postel, záchod, uzavretý priestor a pod, pritom všetko čo je v požiadavkach to obsahuje
Keď si chcem urobiť celu tak stálne nespĺňam požiadavky na postel, záchod, uzavretý priestor a pod, pritom všetko čo je v požiadavkach to obsahuje
Ja som s tym mal tiez problem, uz si to presne nepamatam, ale myslim ze bol problem v tom, ze som mal zle urcenu zonu. Skus pozriet aj nejake videa, urcite v tom bude len nejaka drobnost ktoru si prehliadol 
Mam pocit ze cely musia byt vo vnutri takze musis postavit budovu kde budu cely cez tu ikonku uplne na lavo dole.
Nevidim to na tom screene poriadne, ale mas "na podlahe" natiahnutu plochu pre celu? Je to v menu Miestnosti.
Tu to mas od 4:50
Tu to mas od 4:50
Musis mat oznacenu celu miestnost 3x3 ako "cela" a nie len vchod.
Na lavo spravne na pravo nespravne ako to mas ty
Na lavo spravne na pravo nespravne ako to mas ty
-
DeJF
Addict
Lenže na celu mi to nejde dať, vždy sa mi to zvýrazni ako červené. Videa som tiež pozeral lenže mne to nejde natiahnuť tak na podlhu, ide mi to dať len do dverí
Postavil si tu celu budovu cez ikonku zaklady co mas na lavo dole ?
-
DeJF
Addict
video na ukažku
viem že tam nemám dvere, no robí to isté či tam dvere sú alebo nie
viem že tam nemám dvere, no robí to isté či tam dvere sú alebo nie
Lebo ty postavis kocku cez materialy ale musis postavit budovu cez zaklady inak tam proste celu nedas.
-
DeJF
Addict
veď steny som dával normalne cez základy...
Nemohol si dat cez zaklady lebo zaklady nemaju tien vo vnutri ako obycajny mur.
Hore mam cez zaklady a dole cez materialy. Ty stavas tak ako to mam dole a tam celu proste nedas lebo to neni budova.
Hore mam cez zaklady a dole cez materialy. Ty stavas tak ako to mam dole a tam celu proste nedas lebo to neni budova.
-
DeJF
Addict
Stále som svojpravny a stále viem čo robím
.. Steny vždy dávam cez základy. Neviem ani ako sa to robí inak
Natoc video jak to robis od zaciatku ako to cele stavas lebo ja fakt nechapem uz kde by mohol byt problem