Problem je nasledovny, vsetko je osadene tak ako ma byt, na doske svieti zelene svetlo, ked zapnem /stlacim/ gombil power, roztocia sa iba ventitalatori na skrini + na procesori, dalej sa nic nedeje. V com moze byt chyba, moze to byt tym ze mam iba 1x pamat ram - neni teda v dual zapojeni alebo co mam robit, co odporucite ?
Vsetko je zapojene aj repracik - speaker, nic nepiska svieti iba zelene svetielko na doske, pretocia sa ventilatory v skrinke a chladic to je vsetko, nic viac nic menej, moze to byt zdrojom ?
...tak povyťahuj procesor, ramky, GPU a zasti, či ti doska zapípa...ak nebude pípať ani v jednom prípade, tak je to doska, ak ti bude pri niečom pípať, tak to nie je doska...zdrojom to nebude...
Dnes som napisal do alz. kde mi bolo povedane ze zakladna doska ma starsiu verziu biosu teda nevie rozpoznat procesor a nahodit PC. Ja som vsak skusal zdroj na druhom PC ktory je funkcny akurat som vymenil zdroje a robi to iste pretoci iba ventilator. Mam ja ale stastie co ?
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2013, 21:40)
Dnes som napisal do alz. kde mi bolo povedane ze zakladna doska ma starsiu verziu biosu teda nevie rozpoznat procesor a nahodit PC. Ja som vsak skusal zdroj na druhom PC ktory je funkcny akurat som vymenil zdroje a robi to iste pretoci iba ventilator. Mam ja ale stastie co ?