Fajcite?
Re: Fajcite?
Ale zober si ake slabe pivo a vino museli prvykrat vytvorit, nabral si typek 3 deci vypil, muselo mu byt na grcku aky to bol humus, takze ako zistil, ze si musi dat aspon liter a pol aby to malo efekt ked mu to isto nechutilo? 
-
javatar
Hardcore addict
SRneC - vtedy boli ludia na onakvejsiu stravu nauceni, ziadne take "mami ja uz nechcem", vsetko pekne spapali
alebo neboli otraveni potravinarskou chemiou a aj 3 deci stacili a skakali ponad vatru v jaskyni 
-
KaptMichal
King
Som sice fajciar ale co sa tyka obchodnych centier som rad... Vzdy mi bolo divne, ze sa tam moze fajcit a viac krat sa mi stalo, ze ako fajciarovi mi ten dym skutocne vadil (vzduchu tam neprida ani klima).
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla ankety tolko nefajciarov na fore 
Ja tiez nefajcim, ale peniaze nesetrim, minam ich inych sposobom
Tie ankety su vzdy docasne, alebo nekonecne? Nepamatam, zeby som niekedy hlasoval v tejto teme.
Ja tiez nefajcim, ale peniaze nesetrim, minam ich inych sposobom
Tie ankety su vzdy docasne, alebo nekonecne? Nepamatam, zeby som niekedy hlasoval v tejto teme.
-
hojko
Site Admin
AXO: Anketa je casovo neobmedzena, takze si uz hlasoval. Si na fore dost dlho na to, aby si uz aj zabudol.
kks, fakt malo fajciarov tu je
ja som fajcil aktivne asi 10 rokov no zrazu som dostal rozum, je sice pravda ze este fajcim ale uz nie cigarety a nie z dôvodu zavislosti, niesom väznom skatulky cigariet a zapalovaca
V Cesku schvalili zakaz fajcenia v podnikoch - http://zpravy.idnes.cz/druhy-pokus-zaka ... domaci_kop
-
Andi_Cibula
Addict
Super. Takže už nebudú smradiť vnútri, ale vídu von na ulicu a smrad sa bude šíriť všade navôkol.
Tak to mohli aj doteraz, lepsie ako dychat to vnutri.
-
Andi_Cibula
Addict
Mohli. Teraz už musia.
My fajčiari antifajčiarom ustupujeme, nestačilo že sa prestalo fajčiť v lietadlách ale zneprijemnovať nám náš pôžitok maju potrebu nadalej! V neuzavretej vlakovej stanici a okolí je zakázane fajčiť ale že to smrdí štankami že stoho napína to nevadí hlavne že cigarety smrdia fujky = typicky príklad salámovej metódy, ani na pracoviskách sa nemôže fajčiť v baroch nám to chcú zakázať ( hlavne ked dobre nesadne poldecák tak si to ziada potiahnut z cigarety... Nechapem co sa tam trepu do baru nefajciari a stazujucsa na dym a pritom pitie alkoholu a agresivita im nevadí a dokonca nefajciari su o dost viac agresívnejsi a vyhladavaju a vyvolavaju bitky = z môjho pozorovania)
nemôžu byť reklamy na tabakove výrobky, na krabičkach od cigariet nam nutita aby sme sa pozerali na škaredé obrázky (čo tak dať na flašu vodky, borovičky atd. obrázok dopravnej nehody prejdeneho dietata, zmlatenej ženy alkoholikom nech teda konečne pijani pijú z rozumom alebo prestanú a nech to pitie ako narodny šport slovákov skončí ) hlavne ešte by ste nám stále zvyšovali ceny cigariet.... Bol som pred covidom v Egypte a poviem vám oni sú celkom popredu a kulturnejsi v tomto ohlade oproti nám, na hotelovej izbe som si mohol fajčiť s mierne otvoreným oknom, pri nakupovaní a zjednavaní cien u obchodníka v obchode sa mohlo fajciť ( obchodník nas volal do obchodu a ja že " ale fajčim nevadi?" A on že "v pohode v obchode sa môže fajčiť") na záchodoch boli popolníky na autobusovej
zastávke, dokonca na letisku bola vyhradená obrovská miestnosť pre fajčiarov kde sme si mohli v pohodlí zapáliť nie ako v Bratislave kde musíte ísť na do kaviarne letiskovej si zapáliť alebo vo viedni kde si môžte zapáliť bud v kaviarni alebo v malinkatej budke vyhradenej pre fajčenie proste sme tam boli natlaceny ako dobytok.
Dokonca sme leteli egyptskymi aerolinkami a letušky tam predávali kartón cigariet prvotriednej a špičkovej kvality vyrobene vo švajčiarsku len za 25 eur škoda len že sa nedali okoštovať priamov lietadle kôli antifajciarskej lobby ktorá presadila zákaz fajcenia v lietadle.. proste lepšia kultúra v tom Egypte a pacilo sa mi tam
nemôžu byť reklamy na tabakove výrobky, na krabičkach od cigariet nam nutita aby sme sa pozerali na škaredé obrázky (čo tak dať na flašu vodky, borovičky atd. obrázok dopravnej nehody prejdeneho dietata, zmlatenej ženy alkoholikom nech teda konečne pijani pijú z rozumom alebo prestanú a nech to pitie ako narodny šport slovákov skončí ) hlavne ešte by ste nám stále zvyšovali ceny cigariet.... Bol som pred covidom v Egypte a poviem vám oni sú celkom popredu a kulturnejsi v tomto ohlade oproti nám, na hotelovej izbe som si mohol fajčiť s mierne otvoreným oknom, pri nakupovaní a zjednavaní cien u obchodníka v obchode sa mohlo fajciť ( obchodník nas volal do obchodu a ja že " ale fajčim nevadi?" A on že "v pohode v obchode sa môže fajčiť") na záchodoch boli popolníky na autobusovej
zastávke, dokonca na letisku bola vyhradená obrovská miestnosť pre fajčiarov kde sme si mohli v pohodlí zapáliť nie ako v Bratislave kde musíte ísť na do kaviarne letiskovej si zapáliť alebo vo viedni kde si môžte zapáliť bud v kaviarni alebo v malinkatej budke vyhradenej pre fajčenie proste sme tam boli natlaceny ako dobytok.
Dokonca sme leteli egyptskymi aerolinkami a letušky tam predávali kartón cigariet prvotriednej a špičkovej kvality vyrobene vo švajčiarsku len za 25 eur škoda len že sa nedali okoštovať priamov lietadle kôli antifajciarskej lobby ktorá presadila zákaz fajcenia v lietadle.. proste lepšia kultúra v tom Egypte a pacilo sa mi tam
Síce nefajčím ale mám pochopenie. Aj ohladom toho alkoholu pohoršovanie. Možno prejsť na elektronické cigarety. Ideálne nefajčiť vobec.
-
starysomar
Hardcore addict
Načo na "to" vôbec reaguješ?
Famine je troll, ak to este niekto nepochopil
vzdy si vyberie opak mainstreamu a bude o tom blabotat
tzv. Anti-lakmusový papierik, random téma, vždy napíše zaručene tu najväčšiu chu****.beardie napísal: 19 jún 2023, 20:26 Famine je troll, ak to este niekto nepochopil
Toto je aj na trola mocFamine napísal: 19 jún 2023, 17:25 Bol som pred covidom v Egypte a poviem vám oni sú celkom popredu a kulturnejsi v tomto ohlade oproti nám..
Famine
veď sa prestahuj do Egypta
veď sa prestahuj do Egypta
tam maju queer komunistov radi