Nastartovanie mozgu
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nastartovanie mozgu
Záleží vždy od toho čo si robil deň pred. Ak si celý deň idloval a len žral a učil sa, hej, 8 hodín je okay. Ak si predošlý deň povedzme upratoval byt, varil, pral, cvičil aspoň pol hoďku až hoďku a zabehol na biku 50 km, tak Ti 8 hodín nebude stačiť ani omylom a treba 9-10.
Tak pri extrémnej záťaži je jasné, že sa dá zvážiť aj viac hodín spánku, ale pri mojom bežnom zabehutom rytme je tých 8 hod. ideálnych. A samozrejme, je to aj individuálne.
U mna je najlepsie 6 hodin po beznom dni . Po extremnej zatazi kolo 8. Viac mi nerobi dobre.. som potom ako po opici, dolamany a len by som lezal cely den.....
Piracetamum znizuje potrebu spanku,nakolko dochadza v noci k rychlejsej regeneracii mozgu. Ja spavam vacsinou tak 6-7hodin maximalne,niekedy vyrazne menej a to v ramci dna stiham pracu aj sport. Spravna strava,kvalitny spanok,fyzicka aktivita-to vsetko je spravne a ako zaklad zdraveho zivotneho stylu super ale oproti ucinkom piracetamu je to nic.
hughito
nakopavace v ramci sportovej suplementacie su vecsinou pripravky s kofeinom + nejake tie aminace a pod. A kofein navykovy je a jeho ucinok sa pri dlhodobom prijimani znizuje.
hughito
nakopavace v ramci sportovej suplementacie su vecsinou pripravky s kofeinom + nejake tie aminace a pod. A kofein navykovy je a jeho ucinok sa pri dlhodobom prijimani znizuje.