HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla neskoro
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla nesk
Kok - vyzerá ťažko v pohode, len si nemôžem pomôcť, ale materiálom mi pripomína štrikované veci od prababky 
-
Kok
Light Professional
Hehe tiez ma to napadlo, ale bude to tou "sivou" farbou. Na ciernej tie perforacie skoro nevidno. Najviac sa mi na tom paci to vnutro z mikrovlakna, cize teoreticky by to malo fon ocistit od odtlackov atd vzdy ked ho supnem dnu a vyberem
-
uplink
VIP
Jop, len asi tak prvých 2x potom to bude umazávať ešte viac. Mikrovlánko je úžasný materiál, ale extrémne chytá mastnotu a potom ju odovzdáva ďalej. Najlepším materiálom na čistenie je 100% bavlna. Ale tak bavlnený obal asi nenájdeme, jedine že by sme ho vystlali plienkou 
Menší [nie moc dobrý] update. Dnes som bol s jedným pánom v alza.sk keď som bral nejaké veci a kupoval HTC One. Nanešťastie to bol jeho 6! ty kus. Mal na každom vypálené pixle, alebo zle továrenské spracovanie. Taktiež som zistil že tie "fľaky" čo mám na mobile nie sú na každom, je to nejaká výrobná vada, čo ma moc nepotešilo. Čiže HTC One je možno naj telefón na trhu, ale určite nepatrí ku bezchybným kusom. Či už dead pixels, alebo zle spracovanie. Takže si na to dávajte pozor a radšej berte kusy osobne, kde sa dá.
Menší [nie moc dobrý] update. Dnes som bol s jedným pánom v alza.sk keď som bral nejaké veci a kupoval HTC One. Nanešťastie to bol jeho 6! ty kus. Mal na každom vypálené pixle, alebo zle továrenské spracovanie. Taktiež som zistil že tie "fľaky" čo mám na mobile nie sú na každom, je to nejaká výrobná vada, čo ma moc nepotešilo. Čiže HTC One je možno naj telefón na trhu, ale určite nepatrí ku bezchybným kusom. Či už dead pixels, alebo zle spracovanie. Takže si na to dávajte pozor a radšej berte kusy osobne, kde sa dá.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
super
. Možno si ho zoberiem
-
Kok
Light Professional
ako pise uplink, ked som pozeral po forach tak vela ludi pisalo ohladom roznych vyrobnych vad.. ja som svoj hned podrobil dokladnenej kontrole a zistil som ze som mal stastie
mozno je to aj krajinou kde sa predava alebo som mal proste stastie
Oplatí sa mi prejsť na One z One X? Rozmýšľam o ňom, a mám teraz možnosť ho kúpiť za 420€. Je tam nejaký výrazný rozdiel medzi displejmi?
Svoje One X by som ešte za nejakých 260 mal streliť, nie?
Svoje One X by som ešte za nejakých 260 mal streliť, nie?
ak je v zaruke tak ho strelis za cca 250€ +-. ja osobne si myslim, ze one xku nic nechyba a teda ja osobne by som este neprechadzal pokial nezlacnie one
samozrejme, ze one je vo vsetkom lepsi ale ja osobne som nevedel vyuzit ani vykon xka 
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2013, 16:00)
http://www.mojandroid.sk/2013/07/08/bea ... a-htc-one/
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2013, 16:00)
http://www.mojandroid.sk/2013/07/08/bea ... a-htc-one/
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kto by si kúpil takýto čínsky odpad? To si už radšej tých 200 dolárov priplatím ako mať čínsku sračku
preco by to mal byt odpad? len preto, ze to nema htc logo?
-
guess.whoo
Redeemer
si mysli, ze HTC telefony skladaju magicke víly a nie ti isti ludia ako tieto napodobeniny
Taki isti ludia skladaju tie fony mas pravdu.. ved aj feliciu skladaju ludia taki isti ako aj porche 
-
guess.whoo
Redeemer
mmm lebo felicia a porshe maju rovnaky HW pod kapotou ze?
Su to auta ktore maju oba 4 kolesa a idu po ceste. Ked ich das vedla seba alebo sa na nich prevezies, pochopis preco kazde ma inu cenu.. ale uznavam .tieto dve znacky som kus dal do extremu. Mal som pouzit nejake napr. auta kde je rozdiel ceny tak 1/2... ale pre pochopenie snad stacilo aj toto
-
guess.whoo
Redeemer
tak mi ukaz aky je rozdiel okrem fotaka medzi tymi dvoma telefonmi? lebo medzi feliciou a porshe je ich dost vela
Mal si tie fony rozobrate alebo inak mas overene ze v nich je to co sa pise ?
-
guess.whoo
Redeemer
pustis si benchmark a vies na com si. asi by im to ludia zacali velmi rychlo vracat keby tam bol iny HW ako deklaruju, nemyslis?
preco by to potom robili? si myslis, ze sa neda poskladat telefon z rovnakeho HW ako HTC One za nizsiu cenu? potom si este vacsia naivka.
Predava sa xy podobnych telefonov a da sa povedat, ze uspesne. Nie je to ziadny ojedinely ukaz a preto by som vobec nepochyboval o jeho funkcnosti
preco by to potom robili? si myslis, ze sa neda poskladat telefon z rovnakeho HW ako HTC One za nizsiu cenu? potom si este vacsia naivka.
Predava sa xy podobnych telefonov a da sa povedat, ze uspesne. Nie je to ziadny ojedinely ukaz a preto by som vobec nepochyboval o jeho funkcnosti
A Ty si taky benchmark na tom pustil ? .. No ak sa tak isto dobry fon da poskladat za taku cenu, tak o kratky cas uz ine ani nebudu . Bo kto by kupoval trojnasobne drahsie veci s rovnakou kvalitou ? Myslis ze ludia budu tolko platit za logo ? No neviem. Vsak si ho kup . Nebudem Ta presviedcat ani sa hadat s Tebou
-
guess.whoo
Redeemer
Je ti dufam jasne, ze niektore "cinske" telefony su este o nieco lepsie po HW stranke. Je to vsetko len o povedomi a znalosti.
Preco si ludia kupuju predrazene mobily od Samsungu, Htc, Apple a pod.? Maju vlastne na vyber? mindfuck z kazdej strany, staci, ze si S4 kupi sused a uz ju chces mat aj ty (priklad).
Takto to funguje. nehovorim, ze sa cinanom podari kazdy telefon, no v mnohych pripadoch su tie telefony kvalitnejsie ako by si za tu cenu cakal
Ako myslis. Ja som mal svoju skusenost co sa tyka napodobnenim a toho sa drzim . Ak sa niekedy presvedcim o inom tak zmenim nazor. Ako som uz pisal, kazdeho vec za co da peniaze