Nove auto zo skladu do 3 tyzdnov ???

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Nove auto zo skladu do 3 tyzdnov ???

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Mozno blba otazka, ale kupujem nove auto a zaujimalo by ma, len tak aby som vedel, ze preco trva 3 tyzdne kym ho donesu, ked ho maju na sklade. Neviete niekto, kto s tym ma skusenosti, ze preco to dodanie auta z oskladu je take zdlhave ?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Nove auto zo skladu do 3 tyzdnov ???

Príspevok od používateľa brm »

Opýtal si sa, kde majú ten sklad? Či na Slovensku alebo v zahraničí? Opel asi bude niekde v Nemecku. Možno nechcú prevážať jedno auto, ale čakajú, kým sa nazbiera viac na jeden kamión a tak donesú.

A prečo si založil novú tému? Nemohol si pokračovať vo svojej starej téme ohľadom kúpy nového auta? :)
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

tak pisal som tam o servisovani, tak nechcel som tam aj toto pisat .. mozte to kludne potom zmazat.

A neviem kde je ten sklad, ale aj keby ten sklad bol v nemecku, tak 3 tyzdne sa mi zda vela .. ale to je mozno pravda, ze cakaju kym sa naplni kamion, to ma nenapadlo
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

bud rad ze nemusis cakat 1 rok ako na Mercedes A
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

tak ked ho idu prave dat do vyroby to je ine ... tu by som na opel cakal 3 mesiace ... ale ked maju na sklade tak som si myslel, ze to donesu hned, ked zakaznik plati ...

A ja nepisem kvoli tomu, ze sa chcem postazovat, len ma zaujimalo, co tak dlho s tym robia ked je na sklade.
Napísať odpoveď