Zdravim, poradil by niekto webku do 20 eur ale podmienka je aby bol co najkvalitnejsi mikrofon... je mi uplne jedno aka bude kvalita videa a idealne z alzy
a este taky detail, bude to k PC
Webkamera/Mikrofon
Re: Webkamera
môžem sa len opýtať - prečo si teda nekúpiš mikrofón ? 
Re: Webkamera
no chcel som to tak riesit aby som nemal zbytocne pozapajanych vela blbosti v PC. Ale OK, tak dajme tomu ze teda iba mikrak. Jaky teda kupit ale do ceny 15 eur. Radsej by som nejaky stolovy lebo sluchadla mam k PC bez mikrofonu a tie mi vyhovuju.
Aby som este ozrejmil ako to mam teraz. Tak mam asi 5 rokov staru kameru s mikrofonom a nejako zacala sustat ked hovorim, najma na TS je to trochu neprijemne. Preto chcem nieco nove co by nezachytavalo okolite zvuky ani ziadny sum.
Aby som este ozrejmil ako to mam teraz. Tak mam asi 5 rokov staru kameru s mikrofonom a nejako zacala sustat ked hovorim, najma na TS je to trochu neprijemne. Preto chcem nieco nove co by nezachytavalo okolite zvuky ani ziadny sum.
Re: Webkamera/Mikrofon
vsetky "PC mikraky" maju +- rovnaku kvalitu
cena sa lisi len od znacky (vyrobca) a dizajnu
cena sa lisi len od znacky (vyrobca) a dizajnu
Re: Webkamera/Mikrofon
http://www.alza.sk/trust-starzz-mikrofon-d329295.htm - náhodou, toto je výnimka.. nemám ho (mám Blue Yeti), ale má ho kamarát a pár YouTuberov a za tú cenu znie bombasticky. Checkni ho