Android užívatelia - aké aplikácie vám chýbajú?
Android užívatelia - aké aplikácie vám chýbajú?
Zdravíčko,
chcel by som sa spýtať na váš názor ohľadom aplikácii pre Android. Je niečo, čo vám v smartfóne chýba? Nejaká aplikácia, oblasť aplikácii alebo hocijaký nápad na vytvorenie zaujímavej aplikácie. Rozhodol som sa zrejme kódiť aplikáciu pre Android vrámci bakalárky a potencionálny vedúci, ktorý by ma viedol chce odo mňa nejaké nápady. Preto by som dal v priebehu pár dní dokopy svoje a prípadné vaše návrhy a poslal mu to, nech vyberie nejakú ideálnu cestu.
Viem že je Market plný všetkého možného, preto je ťažké byť unikátny, ale niečo sa musí nájsť.
Diky moc.
chcel by som sa spýtať na váš názor ohľadom aplikácii pre Android. Je niečo, čo vám v smartfóne chýba? Nejaká aplikácia, oblasť aplikácii alebo hocijaký nápad na vytvorenie zaujímavej aplikácie. Rozhodol som sa zrejme kódiť aplikáciu pre Android vrámci bakalárky a potencionálny vedúci, ktorý by ma viedol chce odo mňa nejaké nápady. Preto by som dal v priebehu pár dní dokopy svoje a prípadné vaše návrhy a poslal mu to, nech vyberie nejakú ideálnu cestu.
Viem že je Market plný všetkého možného, preto je ťažké byť unikátny, ale niečo sa musí nájsť.
Diky moc.
Re: Android užívatelia - aké aplikácie vám chýbajú?
Zisiel by sa nejaky player co by hral po foldroch a kaslal na id tagy (na markete je takych kopec ale nejak som neprisiel na klb ziadnemu).
Inak co mas za temu bakalarky? Take projekty sme robili na normalnych predmetoch.
Inak co mas za temu bakalarky? Take projekty sme robili na normalnych predmetoch.
Zatiaľ žiadnu tému, bakalárku budem obhajovať až v jarnom semestri (ak spravím matiku ofc). Iba som písal týpkovi, čo sa u nás venuje Androidu a napísal mi, že pokiaľ si vymyslím zaujímavú tému na aplikáciu, tak mi to zoberie k sebe. Preto zháňam inšpiráciu (customizáciu ROMky mi dôrazne neodporúčal, nakoľko je to vraj príliš veľké sústo pre bakalárku).
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne chyba to, co windows mobile mal uz davno - virtualna siet medzi mobilom a PC, ked je mobil pripojeny k PC cez kabel. Cez tuto virtualnu siet (s dvomi IP adresami) fungoval aj v mobile internet. V androide to nefunguje, musim kvoli tomu zapinat na mobile wifi. Len neviem, ci by to bolo realizovatelne - mozno hej, len by to vyzadovalo root (to ale nie je problem).
-
uplink
VIP
Čo tak folder player, na ktorý som robil komplet grafiku?Pnr napísal:Zisiel by sa nejaky player co by hral po foldroch a kaslal na id tagy (na markete je takych kopec ale nejak som neprisiel na klb ziadnemu).
https://play.google.com/store/apps/deta ... ayer&hl=sk
Resp. čo Ti v ňom chýba?
P.S.: Môj HTC One prehráva foldre, tak isto ako Windows, úplne natívne
//brm - ak by si mal feedback, kľudne mi ho písni do SS, alebo kdekoľvek, fixneme
-
hojko
Site Admin
Mne chyba internet banking k VUB 
-
mirak2
Hardcore addict
https://play.google.com/store/apps/deta ... eedheronhl
urob takuto aplikaciu, ale free... skusal som to, ale je treba k tomu trochu hlbsiu analyzu problemu... princip je v analyze zvuku, kde potrebujes zistit casovy rozdiel medzi okamihom vystrelenia a okamihom narazu napr. na mantinel (telefon by mal byt v strede medzi nimi)... a podla danej vzdialenosti vyratas rychlost ako podiel vzdialenosti a casu... ak nehras hokej(bal) ani florbal, malo by to fungovat aj pri futbale, aj tam kopnutie do lopty ma zvukovy efekt
urob takuto aplikaciu, ale free... skusal som to, ale je treba k tomu trochu hlbsiu analyzu problemu... princip je v analyze zvuku, kde potrebujes zistit casovy rozdiel medzi okamihom vystrelenia a okamihom narazu napr. na mantinel (telefon by mal byt v strede medzi nimi)... a podla danej vzdialenosti vyratas rychlost ako podiel vzdialenosti a casu... ak nehras hokej(bal) ani florbal, malo by to fungovat aj pri futbale, aj tam kopnutie do lopty ma zvukovy efekt
-
gumb4ll
Light Star
Ja by som privítal aplikáciu, ktorá by dokázala pomocou NFC načítať kartu (napríklad isic/mhd kartu/ firemné dochádzkové karty...), jednoduchú správu týchto kariet a "vysielať" kartu. Vďaka tejto aplikácií by som nemusel vyberať karty z peňaženky, len by som vybral v aplikácií, ktorú chcem použiť a priložil telefón k čítaciemu zariadeniu. Zatiaľ sa mi nepodarilo nič také nájsť a je možné, že sa NFC na takéto niečo nedá použiť (aj keď simulácia bankomatových kariet už funguje, len na to je potrebná aj sim-karta).
-
kukiak
Addict
To by sa ale vo velkom zneuzivalo nie ?? Si skopirujem hockoho elektricenku a vozim sa, prave kvoli tomu sa tie karty sifruju..
Ďakujem za nápady, nejaké vyberiem a uvidíme, či mi niečo z toho prejde. 
Mám taký pocit že emulovať karty vedela aj Xperia S, len to potom pri aktualizácii kernelu pre istotu zakázali, lebo by sa to dalo zneužiťgumb4ll napísal:Ja by som privítal aplikáciu, ktorá by dokázala pomocou NFC načítať kartu (napríklad isic/mhd kartu/ firemné dochádzkové karty...), jednoduchú správu týchto kariet a "vysielať" kartu. Vďaka tejto aplikácií by som nemusel vyberať karty z peňaženky, len by som vybral v aplikácií, ktorú chcem použiť a priložil telefón k čítaciemu zariadeniu. Zatiaľ sa mi nepodarilo nič také nájsť a je možné, že sa NFC na takéto niečo nedá použiť (aj keď simulácia bankomatových kariet už funguje, len na to je potrebná aj sim-karta).
-
jorg22
Medium Professional
NFC karty ako elektricenka, isic atd... su sifrovane takze tie len tak neokopcis. Samozrejme na slovensku sa to da oklamat ale na to musis byt trochu sikovnejsi.
-
Gyrxiur
Expert
Mne chýba nejaká slovenská aplikácia na tréning mozgu.