NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Ano! Chicagu fandím takže som rád že sa im podarilo zvíťaziť.A kto by nedoprial Handzušovi??
Ja som tiez prial chicagu hlavne kvoli handzusovi
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
niekto si privstal, niekto nesiel ani spat
ale na toto sa pekne pozera http://tvnoviny.sk/sekcia/sport/archiv/ ... nceka.html 
Uzite si v nasledujucich mesiacoch posledny prichod Stankovho pohara na slovensko 
-
mirak2
Hardcore addict
sa spamataj ty ko*ot. Chicago s Hossom moze pokojne obhajit. Boston strati nejakeho toho klucoveho hraca (dufam, ze to nebude Horton) ale stale by mali byt top contender... a o par rokov Red Wings by mali byt opat vysoko, staci sa pozriet na ich prospekty v Grand Rapids
Chicago pravdepodobne ešte jeden SC do 5 rokov získa. Tam je viac ako zdravé jadro a dobré kontrakty. Jedine, že s Handzušom sa už neráta samozrejme.
Boston a Chára sú typické playoff mužstvo - kľúčoví hráči sú podpísaní, platí to isté, čo pre Chicago.
Samozrejme môžeme takto prejsť každé mužstvo, ale nemá zmysel. Taký Kopecký je typický hráč, ktorý nikomu nechýba a zároveň každý by ho chcel - ideálny trejdový materiál pred deadline. Napríklad.
Blues sa predpovedá veľká budúcnosť. Hádaj kto tam chytá.
Boston a Chára sú typické playoff mužstvo - kľúčoví hráči sú podpísaní, platí to isté, čo pre Chicago.
Samozrejme môžeme takto prejsť každé mužstvo, ale nemá zmysel. Taký Kopecký je typický hráč, ktorý nikomu nechýba a zároveň každý by ho chcel - ideálny trejdový materiál pred deadline. Napríklad.
Blues sa predpovedá veľká budúcnosť. Hádaj kto tam chytá.
Chlapče už to píšem druhykrát, ty máš nejaké komplexy že v každej téme niekoho zhadzuješ, protirečíš, oponuješ?Famine napísal:Uzite si v nasledujucich mesiacoch posledny prichod Stankovho pohara na slovensko
Ako písali nadomnou, Chicago môže úplne v pohode objájiť, teraz tipujem že onedlho budú už aj Blues vysoko, Tatar do Detroitu...
Colorado zahájilo preddraftové šachy. Po tom, ako odmietlo 3 výbery v prvom kole od Calgary za jednotku na drafte, včera si práve s Calgary vymenili po dvoch hráčov. Do Colorada sa vracia skúsené tvorivé krídlo Alex Tanguay výmenou za impotentného strelca Davida Jonesa a do obrany prichádza skúsený Cory Sarich za nevýrazného Shanea O´Briena.....Na tomto trejde Colorado ušetrilo 0,5 mil USD., zbavilo sa doposiaľ ťažko "vymeniteľného" Jonesa a do obrany získali skúseného obrancu.
Som zvedavý, či v posledných hodinách pred draftom predsa len nevymenia 1 výber za nejakého hotového hráča, prípadne dvoch. Každopádne MacKinnona by som asi vybral skôr pred Jonesom ako opačne...Môj odhad na drafte je: 1. Mackinnon, 2. Jones, 3. Barkov, 4. Drouin....Neviem prečo ale Barkov mi príde ako hotový hráč pre NHL, aj jeho výkony v SM-Liige a na MS do 20 rokov boli neprehliadnuteľné.
Som zvedavý, či v posledných hodinách pred draftom predsa len nevymenia 1 výber za nejakého hotového hráča, prípadne dvoch. Každopádne MacKinnona by som asi vybral skôr pred Jonesom ako opačne...Môj odhad na drafte je: 1. Mackinnon, 2. Jones, 3. Barkov, 4. Drouin....Neviem prečo ale Barkov mi príde ako hotový hráč pre NHL, aj jeho výkony v SM-Liige a na MS do 20 rokov boli neprehliadnuteľné.
-
mirak2
Hardcore addict
takze Boston uz bude bez Hortona a udajne sa snazit vymenit aj Seguina... toto bude este zaujimave... draft bude pestry
tesim sa ako male dieta (nj, mne netreba ani aby sa hrala NHL, aj taketo veci ma fascinuju)
Flyers idú po brankárovi, Luonga popreli, ale hovorí sa o Halákovi. A kúpili Streita, pomerne veľká vec.
No draft je veľká vec....edmonton možno bude svoje prvé kolo trejdovať tiež.
No draft je veľká vec....edmonton možno bude svoje prvé kolo trejdovať tiež.
Pokiaľ ide o brankársky post Flyers, tak už pred dvoma rokmi som mal pochybnosti o kvalite Bryzgalova a o tom, či sa oplatí s ním podpísať dlhoročný kontrakt, a 9 ročný kontrakt pre neho zo strany Flyers bola prehnaná dôvera. Dnes sa im to vypomstilo, a teda budú ešte 7 rokov mu určitú sumu platiť. Obdoba ako Yashin v prípade Islanders, ktorých záväzky voči Yashinovi sa skončia až po budúcej sezóne. Bryzgalov bol dobrý vo Phoenixe, ale ten hraje pod Tippetom výlučne defenzívny štýl hry s kvalitnou obranou, kde dominovali húževnaté a silové typy obrancov.
O Haláka je záujem zo strany Flyers, každopádne si myslím, že by mu výmena prospela. V St. Louis sa dostal do nezávideniahodnej pozície a Allen spolu s Elliottom berú spolu menej ako Halák, takže Blues ho budú chcieť najskôr vymeniť, i keď by si to mali dobre premyslieť, pretože Allena čaká kritická druhá sezóna, ktorá je u každého hráča zlomová, či dokáže nadviazať na skvelé výkony z nováčikovskej sezóny. Elliott vo mne nikdy prílišnú dôveru nevzbudzoval a pravdupovediac vyšla mu jedna sezóna, kedy s Halákom získali Jenningsa.
Ku Streitovi. Ja v ňom vidím možnú náhradu za Timonena s lepšou strelou od modrej, ale keď sa ho vzdali v Islanders, tak neviem či pre Flyers to je ideálne, bude zaujímavé ho sledovať, ako sa mu bude dariť.
O Haláka je záujem zo strany Flyers, každopádne si myslím, že by mu výmena prospela. V St. Louis sa dostal do nezávideniahodnej pozície a Allen spolu s Elliottom berú spolu menej ako Halák, takže Blues ho budú chcieť najskôr vymeniť, i keď by si to mali dobre premyslieť, pretože Allena čaká kritická druhá sezóna, ktorá je u každého hráča zlomová, či dokáže nadviazať na skvelé výkony z nováčikovskej sezóny. Elliott vo mne nikdy prílišnú dôveru nevzbudzoval a pravdupovediac vyšla mu jedna sezóna, kedy s Halákom získali Jenningsa.
Ku Streitovi. Ja v ňom vidím možnú náhradu za Timonena s lepšou strelou od modrej, ale keď sa ho vzdali v Islanders, tak neviem či pre Flyers to je ideálne, bude zaujímavé ho sledovať, ako sa mu bude dariť.
Jj, Colorado púšťa nejaké dymové signály, ale podľa mňa je to búrka v šerbli, lebo aj tak vyberajú prvý. Ja som nikdy moc nebol do draftu, priznám sa, že mňa táto súčasť NHL baví najmenej, málokedy dokážem posúdiť výbery a aj tak sa to prejaví až o pár rokov. Samozrejme to sa netýka povedzme TOP10, ale hovorím celkovo o drafte.
Navyše si myslím, že draft sa preceňuje.
Navyše si myslím, že draft sa preceňuje.
O hráčoch vybratých v prvom kole platí, že majú najväčšiu šancu si zahrať NHL, obzvlášť tí v TOP 10. Mne sa draft celkom pozdáva (ak Colorado raz za čas vyberá z prvého miesta
, čo verím, že je raz za najbližších 20 rokov), pretože ním sa začína tvorba mužstva na budúci ročník (samozrejme pokiaľ ide o prvé voľby v drafte). Potom sa otvorí trh s voľnými hráčmi a za dva dni nesledujem nič iné, iba špekulácie, podpisy a odhadujem, aký vplyv bude mať príchod toho ktorého hráča do mužstva
Boston pravdepodobne príde o Hortona, otázny je Seguin a tiež aj minulosťou je Jágr, čo sa dalo očakávať. Každopádne odchod powerforvarda Hortona a mladíka Seguina zanechá na Bostone výraznú stopu.
////
Colorado nakoniec, ako tvrdili predstavitelia, zvolilo Nathana Mackinnona za jednotku draftu....dvojkou sa stal môj favorit Fín Aleksandr Barkov, ktorý je hotovým hráčom pre NHL po skvelej sezóne v Tappare Tampere
Marko Daňo na moje prekvapenie bol nakoniec vybratý v prvom kole (celkovo 27. miesto) Columbusom
Boston pravdepodobne príde o Hortona, otázny je Seguin a tiež aj minulosťou je Jágr, čo sa dalo očakávať. Každopádne odchod powerforvarda Hortona a mladíka Seguina zanechá na Bostone výraznú stopu.
////
Colorado nakoniec, ako tvrdili predstavitelia, zvolilo Nathana Mackinnona za jednotku draftu....dvojkou sa stal môj favorit Fín Aleksandr Barkov, ktorý je hotovým hráčom pre NHL po skvelej sezóne v Tappare Tampere
Marko Daňo na moje prekvapenie bol nakoniec vybratý v prvom kole (celkovo 27. miesto) Columbusom
Sekera vymenený do Caroliny 
Veľa príbuzných známych hokejistov bolo draftovaných...
Anthony Brodeur, syn Martina Brodeura bol vybratý do New Jersey,
Max Domi, syn Tie Domiho, bol vybratý do Phoenixu,
Kerby Rychel, syn Warrena Rychela, bol vybratý do Columbusu
Brendan Burke, syn Seana Bureka, bol vybratý do Phoenixu
Tyler Bertuzzi, bratanec Todda Bertuzziho, bol vybratý do Detroitu....etc
Chicago sa vzdalo Frolíka a Bollanda.
Niederreiter vymenený do Minnesoty za Clutterbucka.
Na drafte vybratí 4 Slováci....Daňo (27, Columbus), Cehlarík (90, Boston), Reway (116, Montreal), Paulovič (149, Dallas)
Anthony Brodeur, syn Martina Brodeura bol vybratý do New Jersey,
Max Domi, syn Tie Domiho, bol vybratý do Phoenixu,
Kerby Rychel, syn Warrena Rychela, bol vybratý do Columbusu
Brendan Burke, syn Seana Bureka, bol vybratý do Phoenixu
Tyler Bertuzzi, bratanec Todda Bertuzziho, bol vybratý do Detroitu....etc
Chicago sa vzdalo Frolíka a Bollanda.
Niederreiter vymenený do Minnesoty za Clutterbucka.
Na drafte vybratí 4 Slováci....Daňo (27, Columbus), Cehlarík (90, Boston), Reway (116, Montreal), Paulovič (149, Dallas)
-
hojko
Site Admin
Heh, prva obed dlhodobeho kontraktu: Islanders zrušili najhorší kontrakt v NHL, ale musia platiť milióny
Len vidno, že dlhodobé kontrakty nie sú príliš efektívne, aj keď DiPietro bol "porcelánový" brankár.
V tom článku zabudli spomenúť aj dlhodobý kontrakt s Yashinom, ktorému po vyplatení musí organizácia Islanders platiť po dobu 8 rokov 2, 204, 000 USD. každoročne, v súčte niečo vyše 17 miliónov USD. bez toho, aby odohral za Islanders čo i len jeden zápas.
To isté čaká teraz Philadelphiu v prípade Bryzgalova. Ako tak pozerám, tak Philadelphia je jediným mužstvom (momentálne) s prevýšeným platovým stropom po angažovaní Lecavaliera
.
V tom článku zabudli spomenúť aj dlhodobý kontrakt s Yashinom, ktorému po vyplatení musí organizácia Islanders platiť po dobu 8 rokov 2, 204, 000 USD. každoročne, v súčte niečo vyše 17 miliónov USD. bez toho, aby odohral za Islanders čo i len jeden zápas.
To isté čaká teraz Philadelphiu v prípade Bryzgalova. Ako tak pozerám, tak Philadelphia je jediným mužstvom (momentálne) s prevýšeným platovým stropom po angažovaní Lecavaliera
Paradox je, že Philla išla od jedného zlého kontraktu k druhému. Ale možno sa mýlim a Lecavalierovi len chýba motivácia.
Inak budú poriadne nabitý na centri: Lecavalier, Briere, Giroux - to vyzerá na trade.
Inak budú poriadne nabitý na centri: Lecavalier, Briere, Giroux - to vyzerá na trade.
Tak ak letci spravia obrat o 180 stupnov oproti minulej sezone, budu prekvapenim roka, uprimne im nezavidim situaciu do ktorej sa dostali, su nad platovym stropom, do tymu povolavaju vyhasnute hviezdy, chyba z Brizgalovom, ktoru budu lutovat v blizkej buducnosti, no aj tak im prajem a dufam ze sa daju dokopy, Flyers su pre mna symbolom silneho teamu play off , posledne roky skoro vzdy postupili do play off, pred dvoma rokmi im o chlp uslo finale, dufam ze sa vratia medzi elitu.
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna obetuju Briera. Je to velka osobnost muzstva, ale Giroux je Giroux