Komunizmus: židovské sprisahanie?
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tu je ta spominana pohladnica (vid priloha).
"Kniha Trockého Stalin, napísaná v exile, sa pokúša ukázať, že Stalin hral len nepatrnú rolu v ranných dňoch komunistického uchopenia moci. Trockij sa toto pokúsil ilustrovať rozširovaním pohľadnice, ktorá kolovala mesiace po revolúcii. Pohľadnica zobrazovala šiestich vodcov revolúcie. Zobrazení sú:
Lenin, (ktorý bol aspoň zo štvrtiny Židom, doma rozprával jidiš a oženil sa so Židovkou),
Trockij (skutočné židovské meno: Lev Bronstein),
Zinoviev (skutočné židovské meno: Hirsch Apfelbaum),
Lunacharskij (nežid), ale mne sa podarilo vydolovat, ze tento pan podporoval zidovske divadlo pocas stalinovej ery.
http://www.idcpublishers.com/ead/archde ... 66faid.xml
Kamenev (skutočné židovské meno: Rosenfeld)
Sverdlov (Žid).
Pohľadnica nielenže ukazuje židovskú nadvládu revolúcie, zároveň ilustruje fakt, že židovskí komunistickí vodcovia si skutočne zmenili mená tak, ako to uvádza Encyclopedia Judaica. Napriek tomu, že fakt o Leninovom židovskom pôvode bol dlhé roky držaný v tajnosti, židovskí spisovatelia si to teraz začínajú všímať. David Shub, autor knihy Lenin: A Biography uvádza v liste ruským emigračným novinám Novij Žurnal, že Leninova matka bola Židovka z otcovej strany a pravdepodobne aj z matkinej.
Okrem toho, Francúzsky židovský časopis Review de Fonds Social Juif oznamuje, že sovietskej spisovateľke Mariette Shaguinianovej sovietska cenzúra zabránila uverejniť dôkaz o Leninovom židovskom pôvode. Niekoľko židovských publikácií v posledných rokoch odhalilo Leninove dedičstvo, včítane Jewish Chronicle."
citat z: Moje prebudenie
tu najdete cast z knihy, kde sa pise o komunizme:
http://vlastenecke.zpravy.free.fr/vz_pdf/komunizmus.pdf
"Kniha Trockého Stalin, napísaná v exile, sa pokúša ukázať, že Stalin hral len nepatrnú rolu v ranných dňoch komunistického uchopenia moci. Trockij sa toto pokúsil ilustrovať rozširovaním pohľadnice, ktorá kolovala mesiace po revolúcii. Pohľadnica zobrazovala šiestich vodcov revolúcie. Zobrazení sú:
Lenin, (ktorý bol aspoň zo štvrtiny Židom, doma rozprával jidiš a oženil sa so Židovkou),
Trockij (skutočné židovské meno: Lev Bronstein),
Zinoviev (skutočné židovské meno: Hirsch Apfelbaum),
Lunacharskij (nežid), ale mne sa podarilo vydolovat, ze tento pan podporoval zidovske divadlo pocas stalinovej ery.
http://www.idcpublishers.com/ead/archde ... 66faid.xml
Kamenev (skutočné židovské meno: Rosenfeld)
Sverdlov (Žid).
Pohľadnica nielenže ukazuje židovskú nadvládu revolúcie, zároveň ilustruje fakt, že židovskí komunistickí vodcovia si skutočne zmenili mená tak, ako to uvádza Encyclopedia Judaica. Napriek tomu, že fakt o Leninovom židovskom pôvode bol dlhé roky držaný v tajnosti, židovskí spisovatelia si to teraz začínajú všímať. David Shub, autor knihy Lenin: A Biography uvádza v liste ruským emigračným novinám Novij Žurnal, že Leninova matka bola Židovka z otcovej strany a pravdepodobne aj z matkinej.
Okrem toho, Francúzsky židovský časopis Review de Fonds Social Juif oznamuje, že sovietskej spisovateľke Mariette Shaguinianovej sovietska cenzúra zabránila uverejniť dôkaz o Leninovom židovskom pôvode. Niekoľko židovských publikácií v posledných rokoch odhalilo Leninove dedičstvo, včítane Jewish Chronicle."
citat z: Moje prebudenie
tu najdete cast z knihy, kde sa pise o komunizme:
http://vlastenecke.zpravy.free.fr/vz_pdf/komunizmus.pdf
http://protiprudu.info/novy_ukrajinsky.html
Novy dokumentarny film o ukrajinskom hladomore.
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 18:48)
Jewish Voice z januára 1942 uvádza: "Židia nikdy nezabudnú, že Sovietsky zväz bol prvou krajinou -
a jedinou krajinou na svete, v ktorej bol antisemitizmus zločinom."401 Congres Bulletin (publikácia
amerického židovského kongresu) uvádza:
Antisemitizmus bol považovaný za kontrarevolúciu a kruté tresty vymerané za činy
antisemitizmu boli prostriedkami, ktorými existujúci
spoločenský poriadok ochraňoval svoju bezpečnosť.
Ruský Penal Codes z roku 1922 a 1927 išiel dokonca tak
ďaleko, že povýšil antisemitizmus za zločin trestaný smrťou.
Kniha Soviet Russia and the Jews od Gregora Aronsona
publikovaná v American Jewish League Against Communism
(1949, NY) cituje Stalina vyslovujúceho sa k týmto opatreniam v
interview z roku 1931 s Jewish Telegraph Agency:
...Komunisti nemôžu byť nič iné, len otvorení nepriatelia
antisemitizmu. V Sovietskom zväze bojujeme proti
antisemitom najsilnejšími metódami. Aktívni antisemiti sú
trestaní smrťou podľa zákona.
The Jewish Communal Register of New York City v rokoch 1917 - 1918, tlačený a vydávaný
židovskou komunitou, ukazuje Jacoba Schiffa, ktorý bol v tom čase jedným z najbohatších mužov na
svete, ako hlavu obrovského bankového domu Kuhn, Loeb & Company. V článku sa uvádza ako firma
Kuhn, Loeb & Company "zložila veľkú japonskú vojnovú pôžičku v rokoch 1904 - 1905, čím umožnila
japonské víťazstvo nad Ruskom." Spomína sa tam tiež:
Pán Schiff vždy používal svoje bohatstvo a vplyv na presadzovanie záujmov svojho národa.
Financoval nepriateľov autokratického Ruska a použil svoj finančný vplyv na zabránenie prístupu
Ruska na finančný trh Spojených štátov.
Jacob Schiff dal v skutočnosti niečo medzi 17 a 24 miliónov dolárov na financovanie židovskokomunistických
revolucionárov v Rusku - sumu, ktorá by bola dnes ekvivalentná stovkám miliónov.
Rabín Marvin S. Andelman vo svojej knihe To eliminate the Opiate cituje dva zdroje zobrazujúce
Schiffovu finančnú podporu komunistickej revolúcii a ich konečnej odplate:
Jacob Schiff mal zásluhu na tom, že dal 20 miliónov dolárov boľševickej revolúcii. Rok po jeho
smrti boľševici uložili vyše 600 miliónov rubľov do Schiffovej bankovej firmy Kuhn & Loeb.
Novy dokumentarny film o ukrajinskom hladomore.
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 18:48)
Jewish Voice z januára 1942 uvádza: "Židia nikdy nezabudnú, že Sovietsky zväz bol prvou krajinou -
a jedinou krajinou na svete, v ktorej bol antisemitizmus zločinom."401 Congres Bulletin (publikácia
amerického židovského kongresu) uvádza:
Antisemitizmus bol považovaný za kontrarevolúciu a kruté tresty vymerané za činy
antisemitizmu boli prostriedkami, ktorými existujúci
spoločenský poriadok ochraňoval svoju bezpečnosť.
Ruský Penal Codes z roku 1922 a 1927 išiel dokonca tak
ďaleko, že povýšil antisemitizmus za zločin trestaný smrťou.
Kniha Soviet Russia and the Jews od Gregora Aronsona
publikovaná v American Jewish League Against Communism
(1949, NY) cituje Stalina vyslovujúceho sa k týmto opatreniam v
interview z roku 1931 s Jewish Telegraph Agency:
...Komunisti nemôžu byť nič iné, len otvorení nepriatelia
antisemitizmu. V Sovietskom zväze bojujeme proti
antisemitom najsilnejšími metódami. Aktívni antisemiti sú
trestaní smrťou podľa zákona.
The Jewish Communal Register of New York City v rokoch 1917 - 1918, tlačený a vydávaný
židovskou komunitou, ukazuje Jacoba Schiffa, ktorý bol v tom čase jedným z najbohatších mužov na
svete, ako hlavu obrovského bankového domu Kuhn, Loeb & Company. V článku sa uvádza ako firma
Kuhn, Loeb & Company "zložila veľkú japonskú vojnovú pôžičku v rokoch 1904 - 1905, čím umožnila
japonské víťazstvo nad Ruskom." Spomína sa tam tiež:
Pán Schiff vždy používal svoje bohatstvo a vplyv na presadzovanie záujmov svojho národa.
Financoval nepriateľov autokratického Ruska a použil svoj finančný vplyv na zabránenie prístupu
Ruska na finančný trh Spojených štátov.
Jacob Schiff dal v skutočnosti niečo medzi 17 a 24 miliónov dolárov na financovanie židovskokomunistických
revolucionárov v Rusku - sumu, ktorá by bola dnes ekvivalentná stovkám miliónov.
Rabín Marvin S. Andelman vo svojej knihe To eliminate the Opiate cituje dva zdroje zobrazujúce
Schiffovu finančnú podporu komunistickej revolúcii a ich konečnej odplate:
Jacob Schiff mal zásluhu na tom, že dal 20 miliónov dolárov boľševickej revolúcii. Rok po jeho
smrti boľševici uložili vyše 600 miliónov rubľov do Schiffovej bankovej firmy Kuhn & Loeb.
Re: Komunizmus: židovské sprisahanie?
Veľmi by ma zaujímalo prečo sú židia taký nenávidený?
Nejakú príčinu to predsa musí mať, či nie?
A tiež by ma zaujímalo prečo je tak prísne zakázané túto nenávisť prejavovať.
Napríklad prejavovať nenávisť proti rómom je celkom v pohode. A mám dôvod sa domnievať, že tá nenávisť je podporovaná Sionistami.
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 15:56)
V koncentrakoch neboli len zidia boli tam aj rómovia slovania a dalsi
Nejakú príčinu to predsa musí mať, či nie?
A tiež by ma zaujímalo prečo je tak prísne zakázané túto nenávisť prejavovať.
Napríklad prejavovať nenávisť proti rómom je celkom v pohode. A mám dôvod sa domnievať, že tá nenávisť je podporovaná Sionistami.
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 15:56)
V koncentrakoch neboli len zidia boli tam aj rómovia slovania a dalsi
-
seth82
Darca
Máš prázdniny, vysvedčenie už bolo, takže ich môžeš stráviť študovaním histórie, slovenskej gramatiky a dôvodov, prečo tomu tak je, namiesto spamovania tu na fóre a oživovania skoro tri roky starých tém, pričom toto mohlo ísť kľudne do konšpirácií, keďže to s touto témou nemá nič spoločné.
to sme tu uz davno nemali...
Sionske protokoly, ste tu už dávno nemali?
Fakt zaujímavé čítanie.
Nie je to síce milé čítanie, ale o to zaujímavejšie.
Najzaujímavejšie čo som v živote čítal.
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 16:21)
Malo by to byť zaradené medzi povinnú literatúru na Základných a Stredných školách.
Prológ bere dych.
Prológ
Za posledných približne sto rokov, kedy sa Európania začali po prvýkrát zoznamovať
s obsahom Protokolov siónskych mudrcov, celých štyridsať päť rokov nemala mladá generácia Čechov a Slovákov možnosti čítať tento dokument. Knižné vydania z predvojnového a vojnového obdobia boli systematicky ničené a nové edície boli zakázané. Spor autentičnosť Protokolov sa stal v dnešných dňoch úplne bezpredmetným, pretože program sa krok za krokom uskutočňuje, a je, podľa židovskej mienky, pred dovŕšením. Vnímavý a pozorný čitateľ si tento názor urobí sám. Preto som sa vzdal akéhokoľvek komentára. Robert Helebrandt
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 16:30)
http://gazetawarszawska.com/wp-content/ ... 1/b12.jpeg
V roku 1946 bolo uzemie Palestina
V roku 1947 to už bola okupovana Palestina resp. Izrael
Fakt zaujímavé čítanie.
Nie je to síce milé čítanie, ale o to zaujímavejšie.
Najzaujímavejšie čo som v živote čítal.
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 16:21)
Malo by to byť zaradené medzi povinnú literatúru na Základných a Stredných školách.
Prológ bere dych.
Prológ
Za posledných približne sto rokov, kedy sa Európania začali po prvýkrát zoznamovať
s obsahom Protokolov siónskych mudrcov, celých štyridsať päť rokov nemala mladá generácia Čechov a Slovákov možnosti čítať tento dokument. Knižné vydania z predvojnového a vojnového obdobia boli systematicky ničené a nové edície boli zakázané. Spor autentičnosť Protokolov sa stal v dnešných dňoch úplne bezpredmetným, pretože program sa krok za krokom uskutočňuje, a je, podľa židovskej mienky, pred dovŕšením. Vnímavý a pozorný čitateľ si tento názor urobí sám. Preto som sa vzdal akéhokoľvek komentára. Robert Helebrandt
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 16:30)
Tu máš nejaké historické fakty. Zdroj je Oxford.seth82 napísal:Máš prázdniny, vysvedčenie už bolo, takže ich môžeš stráviť študovaním histórie, slovenskej gramatiky a dôvodov, prečo tomu tak je, namiesto spamovania tu na fóre a oživovania skoro tri roky starých tém, pričom toto mohlo ísť kľudne do konšpirácií, keďže to s touto témou nemá nič spoločné.
http://gazetawarszawska.com/wp-content/ ... 1/b12.jpeg
V roku 1946 bolo uzemie Palestina
V roku 1947 to už bola okupovana Palestina resp. Izrael
Ja sa z vas docikam z rych vasich teorii ze za vsetko moze zid
ale mozno mate pravdu minule som nasiel nasrate na mojom travniku pred domom a ja psa nemam ale sused ma kanaanskeho psa urcite to bol jeho psisko
-
seth82
Darca
veddy: Ja tie historické fakty nepotrebujem, ja som históriu študoval. Máš ešte niečo? Všetko, čo si tu dal, už všetci dávno vedia, všetko sa to tu už diskutovalo. Teda o čo ti ide? Najprv tu vybľafneš, že by ťa veľmi zaujímalo, prečo sú židia braní tak, ako sú a potom tu začneš rozdávať akési zdroje. Trpíš schizou?
//A ak sú pre teba tie protokoly to najzaujímavejšie, čo si v živote čítal, tak to si mal doteraz ešte buď veľmi krátky život (vzhľadom na tvoj vek nič prekvapivé), alebo si toho v živote veľa neprečítal. Prajem príjemný pobyt v nejakej lepšej knižnici, najlepšie vedeckej.
//A ak sú pre teba tie protokoly to najzaujímavejšie, čo si v živote čítal, tak to si mal doteraz ešte buď veľmi krátky život (vzhľadom na tvoj vek nič prekvapivé), alebo si toho v živote veľa neprečítal. Prajem príjemný pobyt v nejakej lepšej knižnici, najlepšie vedeckej.
To niesú teórie, to sú fakty.
Tieto fakty sú také veľavravné,
že jediný spôsob ako je možné proti tým faktom argumentovať je:
Tieto fakty poprieť.
Diskreditovať zdroj.
Odbočiť od témy.
Jednoducho čokoľvek spraviť a napísať, len nie zmysluplne argumentovať !!!
Ak chce niekto odbočiť od témy, diskreditovať ma, vyhlásiť všeobecne známe skutočnosti za nepravdu a podobne, nepíšte.
Nemá to pre spoločnosť žiadny zmysel, dokonca jej to škodí.
Tieto fakty sú také veľavravné,
že jediný spôsob ako je možné proti tým faktom argumentovať je:
Tieto fakty poprieť.
Diskreditovať zdroj.
Odbočiť od témy.
Jednoducho čokoľvek spraviť a napísať, len nie zmysluplne argumentovať !!!
Ak chce niekto odbočiť od témy, diskreditovať ma, vyhlásiť všeobecne známe skutočnosti za nepravdu a podobne, nepíšte.
Nemá to pre spoločnosť žiadny zmysel, dokonca jej to škodí.
veddy naozaj, to už ani nie je zaujímavé či smiešne. Času máš dosť, tieto veci sa tu riešili veľakrát, môžeš si poprečitovať pár tém.
hugito - Máš pravdu toto sú vážne témy a nie sú smiešne.
-
seth82
Darca
Teba už diskreditovať nik nepotrebuje, zvládol si to na fóre za rekordne krátky čas aj sám. Tie tvoje narýchlo vygúglené zdroje majú byť akože čo? A už vieš, čo chceš vlastne v tejto téme dokázať a čo má tento tvoj spam spoločné s komunizmom ako židovským sprisahaním?
Seth82 zasa pokus o diskreditáciu!
Vieš diskutovať aj na úrovni?
Prečítaj si Protokoly Sionistických Mudrcov, sprav si názor a potom sa vyjadri.
Vieš diskutovať aj na úrovni?
Prečítaj si Protokoly Sionistických Mudrcov, sprav si názor a potom sa vyjadri.
Nie je hento nahodou web nasho znameho popieraca holokaustu, ktory pisal do temy "Za popieranie holokaustu dostal tri roky"?veddy napísal:hugito - Máš pravdu toto sú vážne témy a nie sú smiešne.
http://www.fullyallgood.com/sprisahanie-komunisti.html
Znie to fakt ABSURDNE, aby niekto popieral HOLOKAUST.
Netvrdím, že za popieranie holokaust nebol nikto odsúdený, ale neverím, že ho naozaj popieral.
Som presvedčený že mu to !!! Vložili do úst !!!
Netvrdím, že za popieranie holokaust nebol nikto odsúdený, ale neverím, že ho naozaj popieral.
Som presvedčený že mu to !!! Vložili do úst !!!
-
seth82
Darca
Čítal som - ja nikoho nediskreditujem, ty to zvládaš bravúrne odkedy tu diskutuješ. Ďalej - vieš už konečne vysvetliť, čo sa snažíš dokázať a čo to má spoločné s komunizmom ako židovským sprisahaním? Začínaš mi silne pripomínať kópiu Famine.
Štýl:
pozriem si názov témy, nakopčím do to gúglu a potom na základe odkazov "diskutujem."
pozriem si názov témy, nakopčím do to gúglu a potom na základe odkazov "diskutujem."
Nikoho nediskredituješ??seth82 napísal:Čítal som - ja nikoho nediskreditujem, ty to zvládaš bravúrne odkedy tu diskutuješ. Ďalej - vieš už konečne vysvetliť, čo sa snažíš dokázať a čo to má spoločné s komunizmom ako židovským sprisahaním? Začínaš mi silne pripomínať kópiu Famine.
A to čo si teraz napísal je čo???
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2013, 17:20)
https://www.google.sk/search?q=Osvien%C ... 80&bih=592
-
seth82
Darca
Napísal som pravdu, čo sa ti nepáči? A teraz späť k otázke, ako v škôlke: - vieš už konečne vysvetliť, čo sa snažíš dokázať a čo to má spoločné s komunizmom ako židovským sprisahaním?
//Ale dám ti priateľskú radu - ak budeš používať v gúgli cudzie jazyky, dostaneš oveľa viac výsledkov vyhľadávania, skús angličtinu alebo nemčinu...Teda ak ich ovládaš
V každom prípade vďaka za ten odkaz na gúgli - sám by som to nezvládol.
//Ale dám ti priateľskú radu - ak budeš používať v gúgli cudzie jazyky, dostaneš oveľa viac výsledkov vyhľadávania, skús angličtinu alebo nemčinu...Teda ak ich ovládaš